Migori Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='gops']nasze obroze Magda plywaja potem schna na sloncu , potem znowu plywaja, i tak nawet 20 razy dziennie jak jest sezon , taplaja sie rowniez w blocie i przezywaja ataki psich kumpli , zaczepiaja nie raz o krzaki , jedza na rowerze :evil_lol: ciagna sanki(opone) i robia mase innych rzeczy ktorych wiekszasc firm zwyczajnie nie wytrzymala ;) rowniez mam nadzieje ze aktive dog wam bd dobrze sluzyl ;)[/QUOTE] Hym... u nas to samo jedynie z tą różnicą, że moja suka nic nie ciągnie, bo jej nie wolno... i jakoś ani rogz ani lupine ani tego typu obroże dla "piesków kanapowych" nie umierają śmiercią tragiczną. Quote
Agnes Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Chantell']A co to nazwa ma wspólnego z użytkownikiem? przecież nie jest nigdzie zastrzeżone, że dla aktywnych psów. Poza tym skąd możesz wiedzieć czy pies Mogori nie jest taki? :roll:[/QUOTE] Chantell czytaj uwaznie, skoro masz uwagi ;) cyt gops [B]"nie wiem czy wytrzyma Bore ale nie wiem tez czy Bora jest jakas bardzo mocno silna jak an swoja wielkosc czy tez aktywna[/B]" Quote
gops Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Nie lubię, nigdy tego nie ukrywałam, naciełam się tyle razy... mam nadzieję że active mnie urzeknie :) Ale co to znaczy nie przeżyje ? Co wy robicie z tymi obrożami ? ;)[/QUOTE] nasze obroze Magda plywaja potem schna na sloncu , potem znowu plywaja, i tak nawet 20 razy dziennie jak jest sezon , taplaja sie rowniez w blocie i przezywaja ataki psich kumpli , zaczepiaja nie raz o krzaki , jedza na rowerze :evil_lol: ciagna sanki(opone) i robia mase innych rzeczy ktorych wiekszasc firm zwyczajnie nie wytrzymala ;) rowniez mam nadzieje ze aktive dog wam bd dobrze sluzyl ;) Quote
gops Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Hym... u nas to samo jedynie z tą różnicą, że moja suka nic nie ciągnie, bo jej nie wolno... i jakoś ani rogz ani lupine ani tego typu obroże dla "piesków kanapowych" nie umierają śmiercią tragiczną.[/QUOTE] czyli jednak nie robi tego samego skoro wszystko u was jest idelane, u nas rogz floral po jednym sezonie czyt kolo 5 miesiecy byl w takim stanie ze musialam go wywalic a kupilam nowke ze sklepu i od tamtej pory na takie spacerki i wyjazdy zakladam tylko pitmany ktorych mi nie szkoda i przetrwaja wszystko a jak nawet wyblakna to kupie nastepnego za 25zl a nie za 45 rogza ;) Quote
Migori Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='gops']czyli jednak nie robi tego samego skoro wszystko u was jest idelane, u nas rogz floral po jednym sezonie czyt kolo 5 miesiecy byl w takim stanie ze musialam go wywalic a kupilam nowke ze sklepu i od tamtej pory na takie spacerki i wyjazdy zakladam tylko pitmany ktorych mi nie szkoda i przetrwaja wszystko a jak nawet wyblakna to kupie nastepnego za 25zl a nie za 45 rogza ;)[/QUOTE] Masz rację. Siedzimy na kanapie i podziwiamy krajobrazy przez okno, ale w plaźmie na ścianie ;) Umówmy się, nic nie jest wieczne i po kąpieli w błocie nie bedzie wyglądało jak nowe, no ale nie popadajmy w skrajność. Quote
madziulik_13 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Śledzę trochę tę dyskusję i to co tu się dzieje jest po prostu dziwne :lol: Jakbym widziała jakieś dziewczyny w podstawówce bo ta ma taki sweterek jak tam ta to inna już tego nie może mieć :lol: A najśmieszniejsze jest to że w tej dyskusji biorą osoby trzecie a to jest raczej sprawa pomiędzy Tanią a Martą skoro im to nie przeszkadza to czemu innym ? ;) Ja mam obrożę od Marty jest używana do tego jak idziemy gdzieś nad wodę i nie narzekam. Teraz zbieram pieniądze i będę chciała kupić obrożę od Tani bo strasznie podobają mi się od początku i wiele osób mi je chwali, więc nie mogę się doczekać aż w końcu będę mogła zamówić i założyć obrożę Młodej:) Quote
gops Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Masz rację. Siedzimy na kanapie i podziwiamy krajobrazy przez okno, ale w plaźmie na ścianie ;) Umówmy się, nic nie jest wieczne i po kąpieli w błocie nie bedzie wyglądało jak nowe, no ale nie popadajmy w skrajność.[/QUOTE] ja tego nie powiedizalam ;) meliska od rana jak to kiedys powiedzialas ;) czyli przyznajesz mi racje? skoro place za cos 45zl albo chociaz wiecej niz 30 to oczekuje ze to wytrzyma wiecej niz chaba za 10zl dla mnie liczy sie jakosc ale tez i cena , skoro wiem ze pitman za 25zl wytrzyma nawet wiecej niz rogz za 45 to dlaczego mam kupic ta drozsza? to samo sie tyczy aktive doga i dogstyle , wole to drugie bo zrobia mi na zamowienie co tylko chce bez polarkow, tasiemek i z bardzo porzadnymi okuciami i wiem ze to wytrzyma u nas dluzej niz nie jeden rogz a jest duzo tansze niz obroze aktive doga rogzy posiadam 2 i uzywam ich zadko bo mi zwyczajnie szkoda zeby sie zniszczyly Quote
Asia&Kleo Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [B]Madziulik_13[/B],w tej dyskusji biorą udział klienci obróż firm activdog i dogstyle, więc uważam, że każdy ma prawo mieć swoje zdanie na temat tych produktów. Dla mnie dziwne jest, powtórzę wielokrotnie pojawiające się słowo w tej wymianie zdań- narzucanie plagiatu Tani i/lub Marcie_Ares. Quote
Migori Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='gops']ja tego nie powiedizalam ;) meliska od rana jak to kiedys powiedzialas ;) [B]czyli przyznajesz mi racje? [/B] skoro place za cos 45zl albo chociaz wiecej niz 30 to oczekuje ze to wytrzyma wiecej niz chaba za 10zl dla mnie liczy sie jakosc ale tez i cena , skoro wiem ze pitman za 25zl wytrzyma nawet wiecej niz rogz za 45 to dlaczego mam kupic ta drozsza? to samo sie tyczy aktive doga i dogstyle , wole to drugie bo zrobia mi na zamowienie co tylko chce bez polarkow, tasiemek i z bardzo porzadnymi okuciami i wiem ze to wytrzyma u nas dluzej niz nie jeden rogz a jest duzo tansze niz obroze aktive doga rogzy posiadam 2 i uzywam ich zadko bo mi zwyczajnie szkoda zeby sie zniszczyly[/QUOTE] Nie ;) Bo nie byłabym sobą. Tak jak mówię, nic nie jest wieczne. Nawet woza warta 80zł nie wytrzyma kąpieli w jeziorze dzień w dzień i taplania w błocie. Twoje jeansy pewnie też nie, nawet jeśli to są Lewisy. ActiveDog wykonuje wszystko na zamówienie, nie wiesz też co wytrzyma a co nie, bowiem nigdy w ręku nie miałaś. Nie wiesz też czy okucia są porządne bądź nie, bowiem jak mówię... w ręku nie miałaś. A zdjęcia są zdjęciami. Ocenianie obroży tylko wg katergori "zniszczy się jak wykąpię ją 10 razy w jeziorze, 20 razy w rzece i 30 razy w błocie ? " to troszkę dziwne. Wszystko używane ulega zużyciu... cudów nie ma :) edit: i co ma znaczyć nawiązanie do meliski :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ? Quote
gops Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Nie ;) Bo nie byłabym sobą. Tak jak mówię, nic nie jest wieczne. Nawet woza warta 80zł nie wytrzyma kąpieli w jeziorze dzień w dzień i taplania w błocie. Twoje jeansy pewnie też nie, nawet jeśli to są Lewisy. ActiveDog wykonuje wszystko na zamówienie, nie wiesz też co wytrzyma a co nie, bowiem nigdy w ręku nie miałaś. Nie wiesz też czy okucia są porządne bądź nie, bowiem jak mówię... w ręku nie miałaś. A zdjęcia są zdjęciami. Ocenianie obroży tylko wg katergori "zniszczy się jak wykąpię ją 10 razy w jeziorze, 20 razy w rzece i 30 razy w błocie ? " to troszkę dziwne. Wszystko używane ulega zużyciu... cudów nie ma :) edit: i co ma znaczyć nawiązanie do meliski :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ?[/QUOTE] ale ja nie mowie ze maja byc wieczne, maja wytrzymac chociaz troche wiecej niz te za 10zl wole dac 25zl i miec cos na rok niz 45zl czy nie wiem ile kosztuje aktivedog porzadny z najporzadniejszych jaki da sie zrobic i wytrzymac miesiac wiem ile wytrzyma miejwiecej bo mam porownanie innych firm widze okucia, szycie itd nie mowie ze zawiedzie szycie albo okucia mowie ze zawiedzie jakosc obrozy przy akurat moim psie ja nie mam innych kryteriow , moje obroze dizela sie na "na dwor na codzien" i na " wyjsciowe" wyjsciowe to woza i rogzy reszta to pitmany i dogstyle i te pierwsze musze wymieniac czesciej niz te druge logiczne ale te pierwsze rowniez sa duzo tansze wiec mnie to az tak nie rusza ja dbam o psie rzeczy , nie raz pisalam ze piore obroze raz w miesiacu z czego niektorzy nawet sie smiali ze oni nie piora nigdy albo jak im sie przypomni raz do roku ;) moje obroze jakby byly prane raz do roku to by wygladaly jak szmaty i pewnie wytrzymaly by duzo krocej niz jak je wyczyszcze od czasu do czasu meliska tyczyla sie dawniejszej dyskusji sprzed dobrych pol roku, taki tekst mi napisalas :eviltong: Quote
Migori Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='gops']ale ja nie mowie ze maja byc wieczne, maja wytrzymac chociaz troche wiecej niz te za 10zl wole dac 25zl i miec cos na rok niz 45zl czy nie wiem ile kosztuje aktivedog porzadny z najporzadniejszych jaki da sie zrobic i wytrzymac miesiac [B]wiem ile wytrzyma miejwiecej bo mam porownanie innych firm widze okucia, szycie itd[/B] nie mowie ze zawiedzie szycie albo okucia mowie ze zawiedzie jakosc obrozy przy akurat moim psie ja nie mam innych kryteriow , moje obroze dizela sie na "na dwor na codzien" i na " wyjsciowe" wyjsciowe to woza i rogzy reszta to pitmany i dogstyle i te pierwsze musze wymieniac czesciej niz te druge logiczne ale te pierwsze rowniez sa duzo tansze wiec mnie to az tak nie rusza ja dbam o psie rzeczy , nie raz pisalam ze piore obroze raz w miesiacu z czego niektorzy nawet sie smiali ze oni nie piora nigdy albo jak im sie przypomni raz do roku ;) moje obroze jakby byly prane raz do roku to by wygladaly jak szmaty i pewnie wytrzymaly by duzo krocej niz jak je wyczyszcze od czasu do czasu meliska tyczyla sie dawniejszej dyskusji sprzed dobrych pol roku, taki tekst mi napisalas :eviltong:[/QUOTE] Tego nie mogę pojąć, po prostu... Nie mam, nie widziałam, nie dotykałam nawet a wiem, że za miesiąc sie zeszmaci. To z tej zasady jak moja siostra odpowiada na pytanie "zjesz zupę szczawiową? " "Nie, bo nie lubię" "a próbowałaś? " "Nie, ale wiem" ;) A meliska jest bardzo dobra. Gruszkowa przede wszystkim. Quote
gops Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Tego nie mogę pojąć, po prostu... Nie mam, nie widziałam, nie dotykałam nawet a wiem, że za miesiąc sie zeszmaci. To z tej zasady jak moja siostra odpowiada na pytanie "zjesz zupę szczawiową? " "Nie, bo nie lubię" "a próbowałaś? " "Nie, ale wiem" ;) A meliska jest bardzo dobra. Gruszkowa przede wszystkim.[/QUOTE] ja napewno sama nie kupie bo zwyczajnie mi szkoda pieniedzy na to ;) swojego psa znam najlepiej i wiem co u nas wytrzyma a co nie , jakie okucia musze kupic zeby wytrzymaly a jakie musze sobie darowac, jakie klipsy mam omijac a jakie nie , kupujac zalozmy pitmana mam pewnosc ze nic mnie nie zawiedzie ani okucia ani szycie ani tasma bo nie ma zadnych naszytych wzorkow itd a ze wyglad nie ten i wiekszasc ludzi woli zaplacic za kolorowa obrozke ktora nie wytrzyma nawet polowy tego co powinna to inna sprawa , tak samo w rogzie placi sie za wzorek i firme bo napewno nie za jakosc ;) Quote
gops Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Ja o du... ty o zupie ;) Idę na Hałsa.[/QUOTE] a malam napisac "tak masz racje" ? nie bylabym soba :lol: sporo osob komentuje rozne firmy nie widzac ich na zywo i wtedy nie ma takiej goracej dyskusji jak zawsze gdy jest mowa tymbardziej zla na temat aktivedoga Quote
Migori Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='gops']a malam napisac "tak masz racje" ? nie bylabym soba :lol: sporo osob komentuje rozne firmy nie widzac ich na zywo i wtedy nie ma takiej goracej dyskusji jak zawsze gdy jest mowa [B]tymbardziej zla na temat aktivedoga[/B][/QUOTE] Jesteś uprzedzona :) Quote
Agnes Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Jesteś uprzedzona :)[/QUOTE] ja tez szczegolnie po tym watku:evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Endher'] Ewa, naprawdę super obroża, przez Ciebie znowu naszło mnie na el perro :eviltong:[/QUOTE] To kup :diabloti: [quote name='blacky764']zdradzisz sekret jaki kolor będzie następny ? :) bardzo ładne obroże i oczywiście Duffel ślicznie w niech wygląda ;)[/QUOTE] Chabrowy zapewne, bardzo mi się podoba ten odcień :) [quote name='vege*']Ja też za jakiś czas planuję kupić 3 cm El Perro, kolory: chabrowy, fiolet i właśnie czerwony :loveu:[/QUOTE] Najładniejsze ;) :loveu: Quote
gops Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Jesteś uprzedzona :)[/QUOTE] a nie jest tak ? to byla powtorka sprzed pol roku ;) ja wyrazam swoje zdanie poczym odrazu nastepuje atak ze przeciez jak moge aktive dgo jest napewno porzadny itd i napewno Twojego malego psiaka wytrzyma bez problemu ;) jak ktos wyraza negatywne opinie o innych firmach zazwyczaj zostaje to przmilczane , Tania ma tu duzo wiernych kupcow i ja tego nie chce zmienic ale to nie znaczy ze kazdemu sie musza podobac ich wyroby . Quote
zaba14 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Agnes']zdziwilabys ile ten kurdupel ma sily. Ona jak zaczyna ciagnac (kot, trop) to "rozstawia" lapy na boki jak jakis czolg i prze...probowalam w wakacje, sily ma duzo jak na taka wage[/QUOTE] oooo to tak jak moja :D jak zobaczy kogoś kogo kocha dosłownie wisi w powietrzy, przednie łapy są aż pod nią ale w powietrzu :D Mam rogzu i nie narzekam , ale prawie po każdym spacerku u nas trzeba je prać ;) ale wzorki sa zbyt fajne aby z nich rezygnować, poza tym zatrzaski są dla nas okej !! :) nie rdzewieją kółka tak jak u gops, a wode mamy słoną w morzu i w lecie niestety mimo że pies nie pływa nie raz wbiega do wody i obroże od dogstyle wszystkie mi zardzewiały, jedną obróżkę mam od el perro i po zdjęciu Duffla w tej soczystej czerwieni chyba zamówię 2,5cm szeleczki z tego koloru :o :o pięknie w niej wygląda !!! :) normalnie rewelka :P u nas pomarańczowa obroża ciągle wygląda jak nowa :) Quote
Migori Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Gops, Skoro tak bardzo nie jesteś zainteresowana ładnymi obrożami z tasiemkami i polarem to powiedz, dlaczego dyskutujesz i krytykujesz takie wyroby? Przecież to nie dla was, bo sie szmacą. Jakoś inni używają i rogzy i ActiveDogi i gra muzyka. Są zadowoleni, obroża spełnia swoją rolę, a że cieszy oko to chyba dodatkowy plus. edit: Tania bierze więcej za obroże bo pewnie wiecej czasu poświęca na proste przeszycie... nie szyje na odpiernicz się, nikt od niej nie dostaje obroży z nitkami poowijanymi wokół kółka, a polar jest cięty nożyczkami a nie tępym nożem kuchennym . Quote
Agnes Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Tania bierze więcej za obroże bo pewnie wiecej czasu poświęca na proste przeszycie... nie szyje na odpiernicz się, nikt od niej nie dostaje obroży z nitkami poowijanymi wokół kółka, a polar jest cięty nożyczkami a nie tępym nożem kuchennym .[/QUOTE] mialas ze tak szczegolowo opisujesz?:diabloti: Tyle sie nagadlyscie, ze "moje" wstawione obroze zniknely daleko daleko teraz BBeta ich nie zobaczy:shake::placz: Quote
Migori Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Agnes']mialas ze tak szczegolowo opisujesz?:diabloti: Tyle sie nagadlyscie, ze "moje" wstawione obroze zniknely daleko daleko teraz BBeta ich nie zobaczy:shake::placz:[/QUOTE] Nie, ja nie i dobrze o tym wiesz ;) Szeszaszam. Nie kciałam! Quote
Asia&Kleo Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ja też nie narzekam na rogzy, otóż uważam, że są rewelacyjne jakościowo, u nas się nie mechacą, kółka nie rdzewieją:) Moim zdaniem, są nie tylko ładne, ale i porządne;) Wyroby od Tzta Marty_Ares też mamy i też się szybko nie niszczą, a niektóre liczą już ponad dwa lata i są w bardzo dobrym stanie;) Nie ma obróż niezniszczalnych, ale jak mają długo służyć, (bez względu na firmę i ile kosztowały) to wystarczy o nie dbać:) Quote
Agnes Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Migori']Nie, ja nie i dobrze o tym wiesz ;) Szeszaszam. Nie kciałam![/QUOTE] Wiem ;) ale mamy nie komentowac dopoki nie kupimy:evil_lol: wg niektorych osob:evil_lol: (juz nie pamietam kto tak ostatnio pisal) Quote
Recommended Posts