*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Przyszłam się pochwalić, że Pitman stanął na wysokości zadania i już mam obróżki :multi:. Ta Hexoliny szeroka jest przezaje2biście mięciutka, dziurki mam jak chciałam (na własną odpowiedzialność, wyznaję publicznie ;)) i będziemy testować. W porównaniu do tej 3cm co wzięłam Shinie jest dużo przyjemniejsza w dotyku i lepiej się układa ;). Zdjęcia będą jak zgram i pozmniejszam, ale tylko domowe na szybko bo pada u nas :p Quote
Agnes Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A to na pewno Pitman?:evil_lol: Jakie kolory wzielas, ze takie toto miekkie? Moze ja zle kolory bralam:eviltong: Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 czekam na foty !! koniecznie chce zobaczyc Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ciężko kundle namówić do pozowania, więc zdjęcia na szybko robione po powitaniu więc na łóżku w dziwnych pozycjach :lol: Najpierw same obroże - 3 mają 3cm a czerwona 4cm ;) [img]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Pitman%20-%20obroze/CIMG9942.jpg?t=1294839877[/img] kółko jak widać spore, ale collara nie przebije :evil_lol: [img]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Pitman%20-%20obroze/CIMG9934.jpg?t=1294839872[/img] 2 szczęśliwe psy :cool3: [img]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Pitman%20-%20obroze/CIMG9939.jpg?t=1294839867[/img] i Shinucha [url]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Pitman%20-%20obroze/CIMG9938.jpg?t=1294839874[/url] Zobaczymy jak się będzie używało, mam nadzieję że dobrze i jakoś się im poukładają na szyjach ;) Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 kolko wielkie ale nawet fajnie wyglada! zaszallas tyle obroz :evil_lol: Shinie tez pieknie Quote
Agnes Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wygladaja bardzo ladnie :) Ale tak jak mowilam nie da sie ocenic szerokosci na Hexie, bo jest czarna, obroza naokolo czarna sila rzeczy dla naszych oczu wydaje sie, ze jest tylko czerwona tasma ;) Obrozki bardzo ladne Czy czerwona nie jest tylko z dwoch tasm?? Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Agnes']Wygladaja bardzo ladnie :) Ale tak jak mowilam nie da sie ocenic szerokosci na Hexie, bo jest czarna, obroza naokolo czarna sila rzeczy dla naszych oczu wydaje sie, ze jest tylko czerwona tasma ;) Obrozki bardzo ladne Czy czerwona nie jest tylko z dwoch tasm??[/QUOTE] Dlatego bałam się brać jednolitej, bo szerokość by było widać ;). Z trzech, ale mięciusieńka jest wyjątkowo. Porównując z tą złotą czy nawet fioletową którą mam widać sporą różnicę w rodzaju taśmy. Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='*Monia*']Dlatego bałam się brać jednolitej, bo szerokość by było widać ;). Z trzech, ale mięciusieńka jest wyjątkowo. Porównując z tą złotą czy nawet fioletową którą mam widać sporą różnicę w rodzaju taśmy.[/QUOTE] tak zlota tez mialam dosc dlugo i byla twarda bo to 3 tasmy sa ;) spojz czy ta 4cm czerwona ma 2 czy 3 warstwy? i czekam na fotki w czarno niebeiskich sa tak tanie na stronie pitmana ze chyba tez kupie :lol: dlatego jest miekka bo oni maja rozne tasmy , czarna i czerwone sa napewno miekkie, zlota juz gorzej niestety Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Hej potrzebuje pomocy/opinii na temat tych kolorów, wzorow (lepszych zdjeci obecnie nie posiadam) [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/HPIM1441_.jpg[/IMG] [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/HPIM1430_.jpg[/IMG] szerokosć 3cm, podoba sie??? Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 mi sie nie podoba, malo wyrazny wzorek i kolor taki bury Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='gops']tak zlota tez mialam dosc dlugo i byla twarda bo to 3 tasmy sa ;) spojz czy ta 4cm czerwona ma 2 czy 3 warstwy? i czekam na fotki w czarno niebeiskich sa tak tanie na stronie pitmana ze chyba tez kupie :lol:[/QUOTE] Za sztywna, ale młodej raczej to nie przeszkadza, bo ona ma luźno zawsze obrożę ;). porównanie z fioletową (widać 3 warstwy ;)) [img]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Pitman%20-%20obroze/CIMG9943.jpg?t=1294841438[/img] fioletowej nie da się prosto ułożyć ;) [img]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Pitman%20-%20obroze/CIMG9945.jpg?t=1294841440[/img] Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 oj Monia Monia korcisz :evil_lol: sama mam ochote na ta czerowono czarna 4cm :roll: rzeczywiscie widac 3 warstwy , moze i my sprobuje musialas pewnie prosic o wiecej dzuirek ? Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='gops']oj Monia Monia korcisz :evil_lol: sama mam ochote na ta czerowono czarna 4cm :roll: rzeczywiscie widac 3 warstwy , moze i my sprobuje musialas pewnie prosic o wiecej dzuirek ?[/QUOTE] Wiem :diabloti:. Na Shinie fotę też chcesz? Tylko ona zawsze powykrzywiana wychodzi jak jej cokolwiek przymierzam :evil_lol: Z większą ilością dziurek to bardzo skomplikowana historia i bardzo długa rozmowa na ten temat była, ale jest ich więcej na moją odpowiedzialność ;). Tak, trudna klientka ze mnie :p Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='*Monia*']Wiem :diabloti:. Na Shinie fotę też chcesz? Tylko ona zawsze powykrzywiana wychodzi jak jej cokolwiek przymierzam :evil_lol: Z większą ilością dziurek to bardzo skomplikowana historia i bardzo długa rozmowa na ten temat była, ale jest ich więcej na moją odpowiedzialność ;). Tak, trudna klientka ze mnie :p[/QUOTE] mozesz dac , chcoiaz Miska ma calkiem inna budowe wiec tez inaczej ale chetnie zobacze bardzo mi sie podoba a jak mowisz ze miekka to sie skusze chyba :lol: co do dziurek to ich rozumeiem, na 3 warstwach dizurki moga wypadac i to by zle o nich swiadczylo , zaraz zaczne z nimi rozmawiam na temat dizurek :lol: wzielas rozmiar M? Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='gops']mozesz dac , chcoiaz Miska ma calkiem inna budowe wiec tez inaczej ale chetnie zobacze bardzo mi sie podoba a jak mowisz ze miekka to sie skusze chyba :lol: co do dziurek to ich rozumeiem, na 3 warstwach dizurki moga wypadac i to by zle o nich swiadczylo , zaraz zaczne z nimi rozmawiam na temat dizurek :lol: wzielas rozmiar M?[/QUOTE] Jak ją złapię to zrobię fotkę kurdupla w 4cm ;). Miśka jest trochę grubsza, Shina ma anoreksję :evil_lol: Mi się ta mocna czerwień nawet podoba na Hexolinie ;) Dlatego obiecałam że jak cokolwiek się będzie działo to nie będę narzekać ;) Rozmar S wszystkich obróżek Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='*Monia*']Jak ją złapię to zrobię fotkę kurdupla w 4cm ;). Miśka jest trochę grubsza, Shina ma anoreksję :evil_lol: Mi się ta mocna czerwień nawet podoba na Hexolinie ;) Dlatego obiecałam że jak cokolwiek się będzie działo to nie będę narzekać ;) Rozmar S wszystkich obróżek[/QUOTE] moja tez nosi S od nich , a wydawaly sie wieksze ;) w takim razie jak tak zachwalasz ja napewno zamowie i sprobujemy czy nam tez bd odpowiadac no Miska napewno anorekcji nie ma :evil_lol: Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='gops']moja tez nosi S od nich , a wydawaly sie wieksze ;) w takim razie jak tak zachwalasz ja napewno zamowie i sprobujemy czy nam tez bd odpowiadac no Miska napewno anorekcji nie ma :evil_lol:[/QUOTE] Suczydła mają chude szyjki ;) Ja jestem zadowolona na razie, zobaczymy jak wyjdzie użytkowanie ;) I tak Shina przytyła, więc nie jest już kościotrupem jak kilka miesięcy temu :) Quote
Onomato-Peja Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 nasz pitman 4cm też bardzo miękki Taśma podwójna niebieska bardzo mięsista. Quote
Asia&Kleo Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Marta_Ares']Hej potrzebuje pomocy/opinii na temat tych kolorów, wzorow (lepszych zdjeci obecnie nie posiadam) [url]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/HPIM1441_.jpg[/url] [url]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/HPIM1430_.jpg[/url] szerokosć 3cm, podoba sie???[/QUOTE] Według mnie kolory są kiepskie... Quote
Chantell Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 powiecie mi gdzie w necie mogę znaleźć regulatorki metalowe 2,5 i 3cm? bardzo proszę o pomoc, bo ja ślepa chyba jestem ;/ Quote
Korenia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='diabelkowa']w szelkach super, w 4 cm niespecjalnie. My juz dawno bylismy modni, ale 4 cm nie dla nas[/QUOTE] [quote name='gops']no te 4cm to srednio :) ale w szelkach bardzo ladnie[/QUOTE] Hehe, biedna nie miała siły utrzymać tej obróżki - oczywiście to nie dla niej obróżka;) 3 cm jeszcze w miarę fajnie na niej wyglądają, ale 4 to już przesada. Miałyśmy ostatnio 1,6 albo 2 cm i niestety zupełnie jej nie służyło, mimo że chodzi jak w zegarku na obroży - lekkie naprężenie i od razu kaszlała, dlatego szeleczki ;) Quote
sator_k_ Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Czy widział ktoś kiedyś czarną smycz taśmową 25mm o długości ok.2m najlepiej regulowaną? Bo rogz jest dla mnie trochę za krótki i jak na smycz uważam, że bardzo drogi. Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='sator_k_']Czy widział ktoś kiedyś czarną smycz taśmową 25mm o długości ok.2m najlepiej regulowaną? Bo rogz jest dla mnie trochę za krótki i jak na smycz uważam, że bardzo drogi.[/QUOTE] chaba i dingo takie robi , mam taka dingo 2,5cm podwojna najwiekszy karabin i sredni 2,20m bodajze 3 przepiecia, kosztowala 32zl w zologu napewno w necie bd tzn powinna Quote
Ana04 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='sator_k_']Czy widział ktoś kiedyś czarną smycz taśmową 25mm o długości ok.2m najlepiej regulowaną? Bo rogz jest dla mnie trochę za krótki i jak na smycz uważam, że bardzo drogi.[/QUOTE] Widziałam, sama taką mam, robioną przez taks. ;) Właśnie 25mm, przepinana, 2m. Zapłaciłam za nią 15zł. :evil_lol: Quote
Recommended Posts