Marta_Ares Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Szerkanka']Swietnie wyglada, pelna profeska :)[/QUOTE] [quote name='Kashdog']Marta, szelki są genialne! I Mayka bardzo ładnie w nich wygląda ;)[/QUOTE] [quote name='toyota'] Maya ma bardzo ładne te szelki , fajnie wygląda to zestawienie różu z szarym.[/QUOTE] dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='HelloKally']sunia się świetnie prezentuje ^^ niebieski kolor też by pasował D[/QUOTE] niebeiskich ma już za dużo :eviltong: :eviltong: Quote
Izuuus Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 W szelkach to on by się chyba utopił.. szkoda, bo strasznie mi się ten wzór podoba :( Quote
Talia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Potwierdzam, że Mayka wygląda cudnie. Widziałam ja wczoraj na żywo i jest to przepiękne zestawienie :loveu: Quote
BullWest Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Marta, szelki Mayki..no rewelacja i te kolorki, super w nich wygląda! Quote
Ewa&Duffel Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A Duffel dostał dziś takie szelki, tylko że czarne ;) Świetne są :) [url]http://sznupa.pl/component/page,shop.product_details/category_id,93/flypage,shop.flypage/product_id,1035/option,com_virtuemart/Itemid,2/[/url] I dodatkowo wreszcie kupiliśmy szelki z pasem do samochodu ;) Quote
Marta_Ares Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Talia, BullWest dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Ewa&Duffel']A Duffel dostał dziś takie szelki, tylko że czarne ;) Świetne są :) [URL]http://sznupa.pl/component/page,shop.product_details/category_id,93/flypage,shop.flypage/product_id,1035/option,com_virtuemart/Itemid,2/[/URL] I dodatkowo wreszcie kupiliśmy szelki z pasem do samochodu ;)[/QUOTE] bez zdjęc sie nie liczy:evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Marta_Ares'] bez zdjęc sie nie liczy:evil_lol:[/QUOTE] tak, zdjęcia będą, tylko jak pies wyschnie, bo w drodze powrotnej ze sklepu wykąpał się w błocie (i od razu szelki przeszły chrzest bojowy :diabloti:) :evil_lol: Quote
Agu. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nasze wystawowe zakupy: [IMG]http://i34.tinypic.com/20g18ow.jpg[/IMG] [img]http://i35.tinypic.com/2q2ikvs.jpg[/img] :) Quote
weszka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Super jest ten komplet Rogza! Też kiedyś oglądałam na wystawie ale nie było rozmiaru. Jak się ten kolor nazywa to poszukam znów? Może na Vesper dopasuję obrożę ;) Quote
gops Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 nowy wzorek rogza jest swietny ! tez go ogladalam ale wzielam rd jednak kiedys jeszcze go kupie pewnie , na zywo jest duuzo ladniejszy! Quote
Molli Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='weszka']Super jest ten komplet Rogza! Też kiedyś oglądałam na wystawie ale nie było rozmiaru. Jak się ten kolor nazywa to poszukam znów? Może na Vesper dopasuję obrożę ;)[/QUOTE] Floral Tartan :) Quote
gops Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 szelki red dingo Lki zolte tanio -jakby co to pw :) Quote
anorektyczna.nerka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 a my zamówiliśmy obróżkę u Marty ^^ niedługo pokażę zdjęcia D Agu: te obróżki i smycz są cudne ! najbardziej mi się półzacisk podoba. Co do Mayaki(?) to jeszcze ładnie jej było w takiej obróżce niebieskiej z ćwiekami ^^ Quote
Marta_Ares Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='HelloKally'] Co do Mayaki(?) to jeszcze ładnie jej było w takiej obróżce niebieskiej z ćwiekami ^^[/QUOTE] Mayki;) [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC08246.jpg[/IMG] :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Agu.']Jej to we wszystkim ładnie :D[/QUOTE] w tym Rogzie od Was też wczoraj sie lansowała :D nawet Pani ze stoiska Rogza dziękowała za żywą reklamę :D ktoś pytał o jaszczury, na wystawie tylko smycz Pani została na sprzedaż z jaszczurów Quote
weszka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [B]Agu[/B] a jaki masz rozmiar tego półzacisku? I jaką ma długość na max i min? Potrzebuję na szyję 42 cm. Quote
Agu. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Marta_Ares']nawet Pani ze stoiska Rogza dziękowała za żywą reklamę :D[/QUOTE] Ta Pani była zła :diabloti: Namówiła mnie na kupienie smyczy Floral Tartan, bo początkowo chciałam samą obrożę... no i jak mogłam odmówić... :razz: [quote name='weszka'][B]Agu[/B] a jaki masz rozmiar tego półzacisku? I jaką ma długość na max i min? Potrzebuję na szyję 42 cm.[/QUOTE] To jest rozmiar XL. Regulacja długości 50-70cm :) Quote
Marta_Ares Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Agu.']Ta Pani była zła :diabloti: Namówiła mnie na kupienie smyczy Floral Tartan, bo początkowo chciałam samą obrożę... no i jak mogłam odmówić... :razz: [/QUOTE] znizke mogla chociaż jakąś dac:evil_lol: :evil_lol: mnie też probowała namówic na obroże, ale sie nie dałam ( i tak kasy juz nie mialam) :lol: Quote
Agu. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Marta_Ares']znizke mogla chociaż jakąś dac:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Dała! Jak mówiłam, że nie kupuję, bo nie mam już kasy, to powiedziała, że za kompet zamiast 105 zł zapłacę 100 zł... Tylko 5 zł różnicy no ale dałam się przekonać :evil_lol: Quote
Diora Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dzisiaj wyprałam część naszej kolekcji... Trochę się tego nazbierało :) W drodze są 3 kolejne rzeczy (nie mogę się już doczekać)... Myślałam żeby się części wyzbyć, ale nie potrafię postawić na nic konkretnego, dlatego zostanie tak, jak jest :) Quote
Marta_Ares Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Diora']Dzisiaj wyprałam część naszej kolekcji... Trochę się tego nazbierało :) W drodze są 3 kolejne rzeczy (nie mogę się już doczekać)... Myślałam żeby się części wyzbyć, ale nie potrafię postawić na nic konkretnego, dlatego zostanie tak, jak jest :)[/QUOTE] moze wstawisz fotkę swojej kolekcji :razz: Quote
Natula Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Agu jakbyś kiedyś chciała się pozbyć tego kompletu to daj znać :evil_lol: ja mam cos pecha, juz długo nie moge trafic na rogza na wystawie, choć w sumie przez całe wakacje byłam tylko na 1... tóż to skandal Quote
Diora Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Z fotkami u mnie kiepsko, więc wolę nie obiecywać ;) Do tej pory udało nam się "zgromadzć" : Szelki: - Trixie (samochodowe) - RD chain - RD bonarama orange - Lupine Meadow - Dingo Strong - Muscat skóropodobny - Rogz odblask - Rogz Viva Obroże: - Ferplast taśmowa - Taks'owa - Woza skóra 3cm. - Woza skóra 3,5 cm. - Ferplast Sun - Rogz Gekko - Rogz odblask - Lupine Meadow - Flexi elegance Smycze: - Rogz Viva - Rogz Gekko - Rogz odlask - skórzana przeinana - Dingo skórzana- krótka - RD krótka - Lupine Meadow To chyba wszystko :) Quote
Recommended Posts