Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szerkanka']Swietnie wyglada, pelna profeska :)[/QUOTE]

[quote name='Kashdog']Marta, szelki są genialne! I Mayka bardzo ładnie w nich wygląda ;)[/QUOTE]

[quote name='toyota']
Maya ma bardzo ładne te szelki , fajnie wygląda to zestawienie różu z szarym.[/QUOTE]

dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='HelloKally']sunia się świetnie prezentuje ^^ niebieski kolor też by pasował D[/QUOTE]
niebeiskich ma już za dużo :eviltong: :eviltong:

Posted

A Duffel dostał dziś takie szelki, tylko że czarne ;) Świetne są :)
[url]http://sznupa.pl/component/page,shop.product_details/category_id,93/flypage,shop.flypage/product_id,1035/option,com_virtuemart/Itemid,2/[/url]

I dodatkowo wreszcie kupiliśmy szelki z pasem do samochodu ;)

Posted

Talia, BullWest dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']A Duffel dostał dziś takie szelki, tylko że czarne ;) Świetne są :)
[URL]http://sznupa.pl/component/page,shop.product_details/category_id,93/flypage,shop.flypage/product_id,1035/option,com_virtuemart/Itemid,2/[/URL]

I dodatkowo wreszcie kupiliśmy szelki z pasem do samochodu ;)[/QUOTE]

bez zdjęc sie nie liczy:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']
bez zdjęc sie nie liczy:evil_lol:[/QUOTE]
tak, zdjęcia będą, tylko jak pies wyschnie, bo w drodze powrotnej ze sklepu wykąpał się w błocie (i od razu szelki przeszły chrzest bojowy :diabloti:) :evil_lol:

Posted

Super jest ten komplet Rogza! Też kiedyś oglądałam na wystawie ale nie było rozmiaru. Jak się ten kolor nazywa to poszukam znów? Może na Vesper dopasuję obrożę ;)

Posted

[quote name='weszka']Super jest ten komplet Rogza! Też kiedyś oglądałam na wystawie ale nie było rozmiaru. Jak się ten kolor nazywa to poszukam znów? Może na Vesper dopasuję obrożę ;)[/QUOTE]

Floral Tartan :)

Posted

[quote name='HelloKally']
Co do Mayaki(?) to jeszcze ładnie jej było w takiej obróżce niebieskiej z ćwiekami ^^[/QUOTE]

Mayki;)

[IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC08246.jpg[/IMG]

:evil_lol:

Posted

[quote name='Agu.']Jej to we wszystkim ładnie :D[/QUOTE]
w tym Rogzie od Was też wczoraj sie lansowała :D
nawet Pani ze stoiska Rogza dziękowała za żywą reklamę :D

ktoś pytał o jaszczury, na wystawie tylko smycz Pani została na sprzedaż z jaszczurów

Posted

[quote name='Marta_Ares']nawet Pani ze stoiska Rogza dziękowała za żywą reklamę :D[/QUOTE]
Ta Pani była zła :diabloti: Namówiła mnie na kupienie smyczy Floral Tartan, bo początkowo chciałam samą obrożę... no i jak mogłam odmówić... :razz:

[quote name='weszka'][B]Agu[/B] a jaki masz rozmiar tego półzacisku? I jaką ma długość na max i min? Potrzebuję na szyję 42 cm.[/QUOTE]
To jest rozmiar XL. Regulacja długości 50-70cm :)

Posted

[quote name='Agu.']Ta Pani była zła :diabloti: Namówiła mnie na kupienie smyczy Floral Tartan, bo początkowo chciałam samą obrożę... no i jak mogłam odmówić... :razz:
[/QUOTE]

znizke mogla chociaż jakąś dac:evil_lol: :evil_lol:

mnie też probowała namówic na obroże, ale sie nie dałam ( i tak kasy juz nie mialam) :lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']znizke mogla chociaż jakąś dac:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Dała! Jak mówiłam, że nie kupuję, bo nie mam już kasy, to powiedziała, że za kompet zamiast 105 zł zapłacę 100 zł... Tylko 5 zł różnicy no ale dałam się przekonać :evil_lol:

Posted

Dzisiaj wyprałam część naszej kolekcji... Trochę się tego nazbierało :) W drodze są 3 kolejne rzeczy (nie mogę się już doczekać)... Myślałam żeby się części wyzbyć, ale nie potrafię postawić na nic konkretnego, dlatego zostanie tak, jak jest :)

Posted

[quote name='Diora']Dzisiaj wyprałam część naszej kolekcji... Trochę się tego nazbierało :) W drodze są 3 kolejne rzeczy (nie mogę się już doczekać)... Myślałam żeby się części wyzbyć, ale nie potrafię postawić na nic konkretnego, dlatego zostanie tak, jak jest :)[/QUOTE]
moze wstawisz fotkę swojej kolekcji :razz:

Posted

Agu jakbyś kiedyś chciała się pozbyć tego kompletu to daj znać :evil_lol:

ja mam cos pecha, juz długo nie moge trafic na rogza na wystawie, choć w sumie przez całe wakacje byłam tylko na 1... tóż to skandal

Posted

Z fotkami u mnie kiepsko, więc wolę nie obiecywać ;)

Do tej pory udało nam się "zgromadzć" :

Szelki:
- Trixie (samochodowe)
- RD chain
- RD bonarama orange
- Lupine Meadow
- Dingo Strong
- Muscat skóropodobny
- Rogz odblask
- Rogz Viva

Obroże:
- Ferplast taśmowa