angineuuka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 2 godziny temu, nenya napisał: Lecz się dziołcha! dlaczego? :( tyylko dwa rd sa moje :p rozowe zygzaki i gwiazdki. Man juz niebieskie gwiazdki, wiec innej opcji nie bylo :D Coma jest 2,5 roku u mnie a nadal nie ma wlasnych szelek :p jak nie za duze, to za male.. A w julkach wyglada jak ciota :p ( chociaz i tak nia jest hahah) Nadira, ja czekam na scary spiders. Prodog wprowadzil chlodzace szelki od hurtty ;) Quote
Dogha Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Właśnie zamówiłam szelki EzyDoga... Na pocieszenie chyba, że Hurtty za duże i nie mam ich jak zszyć xD Quote
angineuuka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 2 minuty temu, Victoria napisał: A to pan piękny w różu <3 Ladnie by mu w zygzakach bylo. :D Quote
Chesti Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 3 godziny temu, nadira napisał: Ja się usiłuję ostatkami sił powstrzymać przed zakupami w Furkidz ;) Ale chyba długo nie dam rady :D Angi- jaki wzorek wzięłaś? Mnie męczy "Hear the music", ale najpierw chyba kupię szelki nowe :/ Nasza najnowsza obróżka- taka śliczniuteńka, że aż żal ją zakładać na takie zapuszczone futro :D Cudo! ^-^ Quote
Victoria Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 18 minut temu, Angi napisał: Ladnie by mu w zygzakach bylo. :D jeszcze wszystko przed nami xd Quote
nadira Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Scary spiders fajne są, lubię fioleciki różne :) Chesti, dzięki :) Zdjęcie nie oddaje uroku tej obroży- kolorki są cudne, a złoto ślicznie się mieni. Fajnie by wyglądała na jakimś eleganckim psiaku, bo na moim wieśniaku to jak perły na wieprzu :D Quote
Illusion Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Coś mi się wydaje, że te szelki chłodzące nie będą się zbyt dobrze sprawdzać. 8 godzin temu, nenya napisał: chceto :( Bierz! :> Quote
nenya Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 2 godziny temu, Angi napisał: Prodog wprowadzil papisiowe hurttaszki! POKA! 16 minut temu, Illusion napisał: Coś mi się wydaje, że te szelki chłodzące nie będą się zbyt dobrze sprawdzać. Bierz! :> Nie w tym miesiącu to na pewno :) Poza tym uzależniłam się od tych warsawdogowych - uwielbiam je! :) Właśnie też mi się te szelki wydają kiepskim pomysłem. Quote
Aleksandrossa Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 To skoro mowa o nowościach to u nas wpadły 2 rogzowe smyczki, komplet z furkidza i pudlowa obroża z SuperDoga :D Quote
nadira Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Godzinę temu, Aleksandrossa napisał: To skoro mowa o nowościach to u nas wpadły 2 rogzowe smyczki, komplet z furkidza i pudlowa obroża z SuperDoga :D No ale gdzie fotki??? Dawaj foteczki :D 1 Quote
nenya Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Zapominalska jestem - ktoś tutaj zgłaszał swoją chęć zakupu naszego jasnoróżowego półzacisku Lupine, kto to był? :) Quote
Kocurkotka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Taśmy z Lupine są mocne ? myślę nad kupnem smyczy ale nie wiem jaką kupić 2,5cm szeroka to trochę nie wygodna - jak dla mnie - smycz a 1,8cm czy będzie mocna i będzie miała silny karabińczyk ? Quote
tibby Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Kocurkotka a gdzie będziesz kupować Lupine ? Bo też by mi się przydała smycz od nich ;) Quote
Kocurkotka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 myślę że na www.lupine.pl chyba że mają inne sklepy z lepszym asortymentem Quote
tibby Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 A to można jeszcze kupować na lupine.pl ? Wydawało mi się, że zrezygnowali ze sprzedaży przez stronkę... Quote
Aleksandrossa Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 16 godzin temu, nadira napisał: No ale gdzie fotki??? Dawaj foteczki :D Spokojnie, będą jak...zrobię :D Póki co- Grey w mięcie od Furkidza 1 Quote
kropi124 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Kochani !! Czy ktoś wie, gdzie znajde obroże z/lub bez/ bandanką w trupie czaszki? Mały rozmiar dla suczyska. Quote
Victoria Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 4 godziny temu, Kocurkotka napisał: Taśmy z Lupine są mocne ? myślę nad kupnem smyczy ale nie wiem jaką kupić 2,5cm szeroka to trochę nie wygodna - jak dla mnie - smycz a 1,8cm czy będzie mocna i będzie miała silny karabińczyk ? tak sa mocne Quote
Kocurkotka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 udało mi sie załapać na ostatnie wyroby pana Marka. i jako że to ma być ostatnia praca muszę coś wymyśleć - obroża ma być dla OXY (białej) i nie wiem co wybrać :C pomysłów za dużo i nie wiem co wybrać T.T pomocy tak sama narysowałam i nie wiem co wybrać :C Quote
Aleksandrossa Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Jaka firma oprócz Ohmydog szyje kantary dla koni :)? Quote
Milena9 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 1 godzinę temu, Kocurkotka napisał: udało mi sie załapać na ostatnie wyroby pana Marka. i jako że to ma być ostatnia praca muszę coś wymyśleć - obroża ma być dla OXY (białej) i nie wiem co wybrać :C pomysłów za dużo i nie wiem co wybrać T.T pomocy tak sama narysowałam i nie wiem co wybrać :C , , Ja dla BOSa bym brała jakieś kontrastowe, 2 albo 5 Quote
Clavia Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 2 godziny temu, Aleksandrossa napisał: Jaka firma oprócz Ohmydog szyje kantary dla koni :)? Cavezza.pl i ja zamierzam ruszyć z kantarami w ciągu pół roku. Na razie przechodzą testy :D 1 Quote
Recommended Posts