Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 2 marca 2016o12:30, Agathee napisał:

Do nas przyszły żółte Hurtty 90tki i są trochę za duże :( A 80tki będą pewnie za małe. Jakiego ja mam pecha ostatnio z tymi szelkami... 

Wydaje mi się, że 80tki mogłyby być dobre ;)

Posted
10 minut temu, Dogha napisał:

Wydaje mi się, że 80tki mogłyby być dobre ;)

Będziemy wymieniać ;)

Zastanawiałam się nad wymianą na Y, ale na prodogu brak lifeguardowych 80tek, a 70 tylko różowe, które nas nie interesują i znów pytanie, czy nie byłyby za małe 

Może ktoś we Wrocławiu ma Hurtty Y w rozmiarze 80/70 i chciałby dać przymierzyć? :D

Bo kusi mnie zamówienie limitek ocean/pink, jak przetrawię myśl płacenia milionów za przesyłkę i prowizję

Posted

Doszły szele zakupione z myślą " na błoto" :) Rozmiar M i 20 kg staffik, według mnie leżą dość dobrze chociaż nie idealnie, ale nie będę wybrzydzać kosztowały 25 zł ;D Oczywiście krzywo wyregulowałam klate i muszę poprawić :p 

12784468_1244570215572863_655848511_n.jpg

• Upvote 1
Posted

dzis dzien paczek! :D

Wogole to jeszcze dotarly smycze trixe, regulowane (cos al'a podroba smyczy rd) i odblaskowe szelki z rogza, ze smycza z rd.. A planuje teraz kolejne guardy, tym razem z hurtty.

Czy te rozmiary sie pokrywaja? Tzn jak bym miala brac Y 55, to te guardy tez moge? Czy mniejsze/wieksze?

Posted
2 godziny temu, Vailet napisał:

a do mnie doszło dzisiaj zamówienie z el perro <3

thumb_zpsliv11uch.jpg

ale świetnie wyglądają te szele :D
chciała bym mojej rudej kupić ale nie wiem jak te szele leżały by na jej klacie

Posted
12 godzin temu, Leokadia napisał:
10 godzin temu, Vailet napisał:

Jutro obfoce oba :p

Czekam! :D coś mi sie z dogo stalo ..

Czekam! :D coś mi sie z dogo stalo.. powinnam miec bana ma ten watek i kontrole rodzicielska na rozmowy s niektorymi osobami... Namawiaja mnie do zlego! Czekam na furkidza :c

Posted
5 godzin temu, Tilia napisał:

Czy ktoś ma smycz Rogza z linki? Jestem ciekawa jak leży w ręku i czy dobrze widoczne są nitki odblaskowe.

Jest w ogóle cos takiego?

Pokaaaz jakiegos linka czy fotke

Posted
13 minut temu, colirya napisał:

Hunter jest świetny - ale tylko w tej wersji 10/12mm, 8milimetrowa zdecydowanie gorzej leży w ręce :).

Jest jeszcze turkusowa :).

serio? gdzie :D!

Posted
O 3.03.2016o17:21, Angi napisał:

Do mnie tez dotarlo rd :) 

received_1103178306400337.jpeg

Lecz się dziołcha!

O 3.03.2016o20:05, Angi napisał:

dzis dzien paczek! :D

Wogole to jeszcze dotarly smycze trixe, regulowane (cos al'a podroba smyczy rd) i odblaskowe szelki z rogza, ze smycza z rd.. A planuje teraz kolejne guardy, tym razem z hurtty.

Czy te rozmiary sie pokrywaja? Tzn jak bym miala brac Y 55, to te guardy tez moge? Czy mniejsze/wieksze?

Nie, bierz rozmiar mniejsze. Ja łkam, bo wolałam grubszą szerokość, ale niestety u ozików wchodził w grę tylko rozmiar mniejszy, bo nie byłam w stanie zmniejszyć :(

O 4.03.2016o09:43, Angi napisał:

Czekam! :D coś mi sie z dogo stalo.. powinnam miec bana ma ten watek i kontrole rodzicielska na rozmowy s niektorymi osobami... Namawiaja mnie do zlego! Czekam na furkidza :c

Ja to samo!

O 4.03.2016o16:40, Illusion napisał:

http://www.rogz.com/product/rope/

Nawet fajnie się prezentują :)

chceto :(

Posted

Ja się usiłuję ostatkami sił powstrzymać przed zakupami w Furkidz ;)  Ale chyba długo nie dam rady :D

Angi- jaki wzorek wzięłaś? Mnie męczy "Hear the music", ale najpierw chyba kupię szelki nowe :/

Nasza najnowsza obróżka- taka śliczniuteńka, że aż żal ją zakładać na takie zapuszczone futro :D

4543499_P1760214.JPG

• Upvote 2