vege* Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Mam małą prośbę czy właściciele yorków, westów, shih-tzu itp wielkości piesków mogliby mi napisać jakie obwody szyi, klatki i długość grzbietu mają wasze psiaki? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Mam małą prośbę czy właściciele yorków, westów, shih-tzu itp wielkości piesków mogliby mi napisać jakie obwody szyi, klatki i długość grzbietu mają wasze psiaki? :) Odezwij sie na fejsie :D pomierze= Szyja na 27 bodajze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XdamianX Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Lekko wyrośnięty Shih Szyja- 28 Brzuch- 48 Długość pleców od szyi do ogona- 39 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illusion Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Tosia w sea glass :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letchku Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Ślicznie wygląda :) Blanka i Dafi w świątecznym prezencie: obróżkach Kudłatego Artu:) Jednak teraz, jak suczydła noszą już obroże, widzę że z rozmiarem wszystko ok i jest jeszcze zapas regulacji:) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina94 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Śliczne goldenki i obróżki :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocham psy <3 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ma ktoś z was obrożę pół zaciskową firmy ami play? Bo napisane jest: 25-40cm, te 25cm to na najmniejszym obwodzie czy na najmniejszym obwodzie po zaciśnięciu obroży? ;/ Ma ktoś z was tą obrożę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnes Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Dzięki!!! Trochę się boję tej małej szerokości. Potrzebuję jej do tropienia, a Drago czasem pociągnie na tyle mocno, że dosłownie za nim frunę (a lekka nie jestem :D ). Linka pewnie się nie zerwie, ale czy te łączenia dadzą radę? Wg Ciebie wytrzyma? Jeszcze jakbyś miała wątpliwości cyknełam zdjęcie po paru spacerach przy obecnej pogodzie :p Jak widać MAŁO się brudzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illusion Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ślicznie wygląda :) Blanka i Dafi w świątecznym prezencie: obróżkach Kudłatego Artu:) Jednak teraz, jak suczydła noszą już obroże, widzę że z rozmiarem wszystko ok i jest jeszcze zapas regulacji:) Dzięki :). Twoim goldenkom też bardzo ładnie w tych obróżkach, od jakiegoś czasu właśnie te wzorki Kudłatego chodzą mi po głowie dla moich burków :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olla1998 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Tak jak obiecałam Kiba i Ray w bellomani :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Jeszcze jakbyś miała wątpliwości cyknełam zdjęcie po paru spacerach przy obecnej pogodzie :P Jak widać MAŁO się brudzi :) Haha rzeczywiście- sterylnie czysta :D A tak serio to całkiem nieźle jak na takie traktowanie ;) Ja się zdecydowałam na Trixie ze wzgl. na szerokość- wszystkie smycze mamy 2,5cm i te 1,3cm raczej by mi nie pasowało :/ Pewnie będę żałowała, ale trudno. Się zobaczy, na razie czekam na przesyłkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnes Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Ja dzisiaj pierwszy raz szlam na spacerze z ta tasma w reku. Jest waska ale grubsza od klasycznej tasmy. Dobrze lezy w dloni. Moglam dla porownania cyknac zdjecie klasycznej linki po takich spacerach haha. Koszmar :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandrossa Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Grey w swoich gwiazdkach ;) Jeszcze trochę za duże ale i tak cudnie wygląda <3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaja_1990 Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Mam prośbę o opinię. Chciałabym kupić szelki codziennie dla psa - zastanawiam się między Hurttą Y-Harness a Hurttą Updated Y-Harness. Czy ktoś mógłby napisać, które z nich lepiej sprawdzają się w praktyce? Nie bardzo mogę wyłapać różnicę między nimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bou Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 o rety... 'zazdraszczam'! Moja molosina roboczo,na codzień, ma obrożę dla...źrebaków,czy cielaków...Wyjściowa jest inna,ale tez nie takie cudo.No,ale jak się ma szyjkę nad podgardlem - w rozmiarze 75 cm,to...nawet p.kleszczowe trzeba sztukować. :) Najlepsze jednak są szelki,bo...pasują! Dobrego Roku dla wszystkich elegantów i ich opiekunów.Pozdrowienia,M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daredevil Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :) ja mam groszkową piankę :) mam nią batmany podszyte i jest na tyle żółta, że pasuje do nich ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :) Ja mam. I jest żółtawa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vailet Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ja stałam przed wyborem- neopren groszkowy czy softshell mango, dopytałam sie kudlatego który bardziej wpada w żółty, i dostałam odpowiedz, ze mango, i jestem z niego bardzo zadowolona :) na początku byl bardzo soczysty, taki lekko wpadający w pomaranczowy, ale szybko stał sie najnormalniejszym żółtym :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Kurcze, bo ja właśnie szukam jakiegoś żółtego podszycia pod tasiemkę 'superbohaterowie' z Kudłatego, waham się właśnie pomiędzy pianką 'groszek', a softshell 'mango'... I powiem Wam, że niewiele mi pomogłyście, haha. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vailet Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ja mam do super bohaterów mango :) na fb mogę Ci wysłać zdjęcie jak wygląda z tą tasiemka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Agata. Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Pianka groszek też jest normalnie żółta i nie różni się kolorystycznie od żółtych batmanów z tasiemki ;) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12346368_420929401438303_7984995891022430295_n.jpg?oh=fc13c7f6c74b373b33f02844707e7147&oe=571D1139 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Rozruszamy ten wateczek :D Ja, z sylwestrowego nie ogarniecia wyslalam swojego rogza z nitka z psem rodziny do Anglii :) takze ten.. gdzie najlepiej kupic rogza? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Angi a jaki rozmiar i kolor potrzebujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 na westa/grzywacza. Kolor tak na prawde jest obojetny, byleby z nitka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts