Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas nic, ale też napisałam do nich maila i odpowiedzieli, że:

Przesyłka już jest w Polsce na odprawie celnej.
W tym tygodniu będziemy wysyłać zamówienie.

Czyli moooże w przyszłym tygodniu będziemy mieć obroże u siebie -___-

Posted

U nas nic, ale też napisałam do nich maila i odpowiedzieli, że:

Czyli moooże w przyszłym tygodniu będziemy mieć obroże u siebie -___-

Ta, straciłam nadzieję, że dostanę smycze przed świętami :P

Posted

Zaczynam się zastanawiać nad sprzedażą skóry od P.Marka :( 

Niestety muszę ją zapinać na ostatnią dziurke co mnie bardzo denerwuje, ale z drugiej strony kosztowała 120zł a założyłam ją 3 razy i szkoda mi tracić kase. 

Podałam za małą regulacje i ostatnia dziurka ma 51 cm ale obroża przez to że jest dość sztywna sprawia że idealnie pasuje na 49cm w szyi. 

Nie wiem co robić, najchętniej bym ją wymieniła na większą :p bo jest piękna. 

Posted

Ja mialam wprawdzie martingale tylko na pol kółkach, ale wydaje mi sie ze praca zacisku zalezy też od tasmy na zacisku. Mialam martingale dogstyle, na grubej tasmie i nie chodził prawie w ogóle, zaciskal sie normalnie, na luźnej smyczy minimalnie sie luzowal, ale i tak zostawal wpół zacisniety, co nie wyglądało fajnie. Activdog, z zaciskiem z taśmy rurowej dzialal bez zarzutow :)

Posted

Mam pytanie do posiadaczek obróżek z półzaciskiem martingale. Czy taśma z zacisku lepiej "pracuje" na regulatorach czy półkolach?

Półkółka zdecydowanie ;)

Posted

U mnie to samo;/

Ja napisałam przed chwilą maila i dostałam błyskawiczną odpowiedź, że moje zamówienie zostanie wysłane jeszcze dzisiaj lub w poniedziałek ;)

Posted

Ja napisałam przed chwilą maila i dostałam błyskawiczną odpowiedź, że moje zamówienie zostanie wysłane jeszcze dzisiaj lub w poniedziałek ;)

Napisałam do nich kurka jasna, ależ jestem głupia, że zamówiłam i stówę przepuściłam :/

Posted

Muszę pochwalić DogStyle.

Bardzo.
1 grudnia zamówiłam dwie obroże i okazało się, że nie ma jednej taśmy, którą chciałam, więc uszyli mi obrożę z odwrotności innej (nie wiem, czy kojarzycie takie taśmy w romby od nich? Z drugiej strony mają jednokolorową taśmę).
Jak im napisałam, że zależało mi na tamtej konkretnej, to najpierw odpisali, że doszyją mi jak tylko dojdzie taśma i wyślą na swój koszt, a teraz, że dołożą ją gratis przy następnym zamówieniu.
Dzisiaj doszły te dwie i nie wygląda aż tak tragicznie, dodatkowo dołożyli dla potrzebującego psiaka (zbieramy dary w ramach akcji "Projekt Prezent") przepinaną smycz (nie mogę jej nic zarzucić, a poprzednią, którą kiedyś od nich kupiłam musiałam sprzedać, bo była strasznie krzywo uszyta) i zabawki.

Może to nie jest wielki koszt, 13zł za obrożę, ale jestem wniebowzięta podejściem do klienta i ogólną postawą.

Ja nie wiem, to magia świąt tak działa? :D

• Upvote 1
Posted

Ja na Dogstyle też nie narzekam :) Poprzednie zamówienie dostałam bardzo szybko, wszystko idealne, nawet dodatkowo podszyte, a jestem upierdliwym klientem który co chwilę coś zmienia :D Na pewno nie ostatni raz zamówiłam (i nie pierwszy :lol:)