Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe "jeżowe" pitmany  :) 

Bez obaw nie będzie się w tym bawił z psami .

Zdjęcie po wyciągnięciu z koperty więc nie wyregulowane i na szybko .

3294424_12026524_1144793745550511_634545

Ewa bardzo fajnie dobrany rozmiar hurtt , one chyba mają całkiem inną rozmiarówke niż reszta ? Mój swoje neonowe też ma 80tki i leżą podobnie jak na Dufflu a przecież one gabarytami całkiem inne :) 

• Upvote 1
Posted

Ewa bardzo fajnie dobrany rozmiar hurtt , one chyba mają całkiem inną rozmiarówke niż reszta ? Mój swoje neonowe też ma 80tki i leżą podobnie jak na Dufflu a przecież one gabarytami całkiem inne :)

Tak, rozmiarówka jest inna, wydaje mi się, że tak jakby są o rozmiar większe. Zresztą nawet na stronie napisali, że zazwyczaj na psa jest dobry rozmiar mniejszy, niż z tradycyjnych Y. W każdym razie chyba wreszcie udało nam sie dobrze dobrać rozmiar Hurtt i bardzo sie cieszę :) Krój całkiem fajny, leżą ładnie na psie, nie przekręcają się jakoś bardzo. Zobaczymy jak się sprawdzą w dłuższym użytkowaniu ;)

Posted

Ewa bardzo fajnie Duffel wygląda :) Dużo lepiej niż w poprzednich Y :) Widzę kolejnego psa w tych szelkach i zaczynają mi się podobać :) Tylko to kółko z przodu mnie razi...

Posted

Szelki kupiłam w prodogu :) była chyba tylko jedna sztuka więc cieszę się, że się szybko zdecydowałam :D najpierw miałam brać te żółte (ten nowy kolor bolete), ale jednak te lepsze dla niego, bo się fajniej odznaczają kolorystycznie, myślę, że żółte by się trochę jednak zlewały ;)

Posted

Czy ktoś wie może czy długo się czeka na zamówienie ze strony Juliusa?

Nie wiem , ale wiem że ze strony p1es.pl czeka się bardzo krótko a mają chyba wszystko z juliusa :) 

Posted

Nie wiem , ale wiem że ze strony p1es.pl czeka się bardzo krótko a mają chyba wszystko z juliusa :) 

Już zamówiłam na Juliusie i teraz czekam na zamówienie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej

marta_gp jakie to opinie?
Posted

Ma ktoś smycz skorzana z Gappay? Wygodna? Konkretnie chodzi mi o tą, ale generalnie chce wiedzieć po prostu czy używają porządnych skór :)

http://ipo-sklep.pl/p1115,smycz-ze-skory-2-zapiecia-kod-g-098-1ss.html

Jesli nie są fajne, albo zna ktoś jakiś sklep gdzie kupie taniej skórę czarną ze zlotym karabinczykiem, to bardzo prosilabym o podeslanie linka :P

bierz dingo natłuszczaną i nie kombinuj :p najlepsza skóra!

Ja teraz kupiłam z dingo exclusive obroże i jestem zachwycona!

Posted

Już zamówiłam na Juliusie i teraz czekam na zamówienie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej

marta_gp jakie to opinie?

Że nie odpisują, że czeka się baaardzo długo, a nawet raz przeczytałam, ze paczka w ogóle nie dotarła i cisza. Ale może teraz jest inaczej :)

Posted

To ja się pochwalę najnowszymi nabytkami, których tu jeszcze nie było.

Bałam się obroży węższych niż 2,5 cm, ale jak widać prezentują się całkiem nieźle.

W końcu mam babskie obroże! :)

Pomarańczowy biothane. Świetna obroża, niebrudząca, niezniszczalna, jedyna właściwa na spacery "w terenie". Jedyna wada to ta klamra się okropnie ciężko zapina i żałuję, że nie wzięłam zatrzasku.

DSC5379jp_spqesrq.jpg

Obroża red dingo fioletowa w kwiatki, nie znam się na tych kolekcjach ;) Baardzo mi się podoba.

DSC5549jp_spqesxe.jpg

Rogz. Na początku myślałam, że do niej nie pasuje, ale ma w sobie to "coś"

DSC5552jp_spqesnh.jpg

Szelki firmy "jakiejś" a'la juliusy. Kupione nowe za bezcen w Czechach. Są świetne, tylko coś nie wychodzi mi dokupienie im napisów :P

W praktyce leżą trochę dalej, niż wygląda to na zdjęciu, jakieś 2cm za pachami.

DSC5564jp_spqesnw.jpg

Posted

Obroża z rączką odkupiona od Gops :)

[URL=http://s1372.photobucket.com/user/martyyna/media/13_zpsheuhcjnp.jpg.html]13_zpsheuhcjnp.jpg[/URL]

[URL=http://s1372.photobucket.com/user/martyyna/media/14._zpsp1zcg7og.jpg.html]14._zpsp1zcg7og.jpg[/URL]

[URL=http://s1372.photobucket.com/user/martyyna/media/15_zpsllcgdbws.jpg.html]15_zpsllcgdbws.jpg[/URL]

• Upvote 1