Dominika&Kentucky Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Do nas takie mięciutkie nowości dotarły :). O jeju, ale świetne te obroże :D Kurcze gdybym miała kaskę to bym kupiła dla mojego merlaka :P Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pepper-oni z allegro? ;) Ja właśnie czekam na swoje rw, przedwczoraj zamawiane :3 Quote
nenya Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Mnie z RW strasznie się podobają tylko te Knot-A-Collar. Ale na ozikowej kryzie, to chyba nic nie byłoby widać, trochę szkoda dawać stówę za kawałek sznurka, którego nikt nie zobaczy :P Quote
Pepper-oni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dogha tak z allegro, wylicytowane za 1/3 ceny. Śliczne są i szkoda że nie miał jeszcze niebieskiej w tym rozmiarze. Quote
Victoria Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 To jak powinien wygladac zacisk przy lewej nodze? nigdy nie zwracałam na to uwagi a psy łażą przy prawej zawsze i jest ok, nie wpadlabym na to ze noga przy ptorej idzie pies i zacisk maja jakies znaczenie Quote
angineuuka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 To jak powinien wygladac zacisk przy lewej nodze? nigdy nie zwracałam na to uwagi a psy łażą przy prawej zawsze i jest ok, nie wpadlabym na to ze noga przy ptorej idzie pies i zacisk maja jakies znaczenie chyba zacisk wtedy dobrze nie działa. Quote
kalyna Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 To jak powinien wygladac zacisk przy lewej nodze? nigdy nie zwracałam na to uwagi a psy łażą przy prawej zawsze i jest ok, nie wpadlabym na to ze noga przy ptorej idzie pies i zacisk maja jakies znaczenie ta obroża jest tak zszyta, aby pies szedł przy prawej... http://kudlatyart.weebly.com/uploads/2/2/9/9/22999466/2256418_orig.jpg wtedy półzacisk działa prawidłowo. Bez problemu się zaciska i wraca do pierwotnego stanu, gdy pies idzie na luźnej smyczy. Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 kalyna no ta obroża właśnie na lewo jest :P Doszły Ruffweary :3 110zł z wysyłką za 3 <3 Sznurkowa jest ekstra, tylko za nic jej na Buzzie nie widać... Quote
angineuuka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 te obroża jest na prawo, zależy jak ci pasuje haft :lol: Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ale jak będzie na prawo to haft jest odwrotnie ;P Dla mnie uchwytem do adresówki i metką w dół powinno być. Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dogha cudne i ten niebieski echhh. Ja bym właśnie wolała pomarańczowy ;) Ale ta też ładna. Quote
Ewa&Duffel Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Gdzie takie tanie obroze Ruffwear ? Na Allegro nie widzę... Chyba, że już się pokończyły wszystkie aukcje ;) W Tk maxxie są obroze i smycze Rogz, różne wzory, wszystko po 19,99 zł ;) Quote
Pepper-oni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Smycze przepinane czy zwykłe? Ruffwery już się pokończyły, teraz tylko jedną L-kę zieloną wystawił z licytacją od 31zł. 1 Quote
Ewa&Duffel Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Smycze przepinane czy zwykłe? Ruffwery już się pokończyły, teraz tylko jedną L-kę zieloną wystawił z licytacją od 31zł. I zwykle i przepinane, chociaz wiecej zwykłych. Ja kupiłam dwie zwykle 180 cm, fajne są bo lekkie, nie widziałam takich długości w sklepach. Dzięki, zalicytuję tą L-kę przynajmniej, akurat nasz rozmiar, a ciekawa jestem tych obrozy Ruffwear ;) Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Te moje trzy to też L'ki ;) Sznurkowa jest dobra (rozmiarówka się nie zgadza) a taśmowe już skróciłam. Bardzo fajne są, leciutkie :) Quote
kalyna Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 kalyna no ta obroża właśnie na lewo jest :P Yyyy właśnie, coś mi się pierdziulnęło ;) Sorki za wprowadzenie w błąd ;) Quote
Victoria Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ta obroża jest tak zszyta, aby pies szedł przy prawej... http://kudlatyart.weebly.com/uploads/2/2/9/9/22999466/2256418_orig.jpg wtedy półzacisk działa prawidłowo. Bez problemu się zaciska i wraca do pierwotnego stanu, gdy pies idzie na luźnej smyczy. I to jest ta dziwnie zrobiona, tak? To moje wsie takie byly hah. AD i DS chyba tez, rogz tez tak zdaje sie robi. To pewnie dlatego nie zauwazylam zaleznosci zacisku od obrozy bo moje chodza przy prawej i jak sie okazuje wlasnie na ta noge mialam wszystkie obroze I zwykle i przepinane, chociaz wiecej zwykłych. Ja kupiłam dwie zwykle 180 cm, fajne są bo lekkie, nie widziałam takich długości w sklepach. Dzięki, zalicytuję tą L-kę przynajmniej, akurat nasz rozmiar, a ciekawa jestem tych obrozy Ruffwear ;) Rozne rozmiary sa? masz jakies foto :P ? Co do dlugosci.. wg metki pierwsza i druga od gory mają 1,4 m a trzecia i czwarta po 1.8 m :P Quote
Ewa&Duffel Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Różne rozmiary, najwięcej chyba L-ek i XL-ek, ale były też M i XXL. Obroże zwykłe i półzaciskowe, smycze zwykłe i przepinane, krótkie i długie. Wzorów sporo, ja kupiłam Paint Paw i Zebra Paws. Smycze moje mają 180 cm i długość się zgadza ;) Quote
Pepper-oni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A w którym TK maxxie byłaś? Czyli starsze wzory są, muszę koniecznie podjechać. Quote
Lucky. Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Musze lecieć do tkmaxx w szczecinie, czy coś fajnego jest :) Quote
IZMADO Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 U mnie często chodzą na obroży, także mi to przeszkadzało :) Odpisali, mi że oni tak normalnie szyją. Dlatego teraz wiem, że w przyszłości muszę pamiętać o tym szczególe. Furkidz szyje, aby pies szedł przy lewej. Od razu sprawdziłam, bo się ciut zmieszałam :) No patrz, a ja obie obroże z Kudłatego mam szyte z zaciskiem na lewą nogę, a jedyny półzacisk z Furkidz jest na prawą nogę :P Quote
Ewa&Duffel Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A w którym TK maxxie byłaś? W centrum. Wczoraj byłam na Targówku, to wybór marny, 2 obroże i kilka smyczy i wszystko różowe :P Quote
angineuuka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 No patrz, a ja obie obroże z Kudłatego mam szyte z zaciskiem na lewą nogę, a jedyny półzacisk z Furkidz jest na prawą nogę :P mój pies na furkidzu chodził na lewej :P Quote
Recommended Posts