Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ImNotAStupidBlonde']My mamy Vario i jest świetna:) Od 3 miesiecy codziennnie na spacerach, nic sie z nia nie dzieje, mechanizm działa dalej. Tylko z tego regulowania rączki nie korzystamy. Zbędny bajer.[/QUOTE]
Dzięki za opinie. Ja właśnie się co raz bardziej zastanawiam nad nią. Jeszcze nawet kolor nie wybrany :oops:

Posted

Ja swoją kupowałam w tajemnicy przed chłopakiem i mam różowo-szarą :loveu: Jak zobaczył to stwierdził, że on nie jest pedał i z psem nie będzie więcej na spacer wychodził:D Ale jest tak wygodna w użyciu, że chodzi z różową:) To mówi samo za siebie.

Posted

[quote name='ImNotAStupidBlonde']My mamy Vario i jest świetna:) Od 3 miesiecy codziennnie na spacerach, nic sie z nia nie dzieje, mechanizm działa dalej. Tylko z tego regulowania rączki nie korzystamy. Zbędny bajer.[/QUOTE]

vario jest super :) najlepsza smycz automatyczna jaką miałam, wygodna, mechanizm bardzo dobrze działa, no i gadżety :D pojemnik na woreczki cudooooo już żadne etui mi nie dynda ;) i bardzo fajna jest końcówka z amortyzatorem :) na jesień może kupię jeszcze świecącą :)

Posted

[quote name='katasza1']Oo super ze chwalicie vario, bo mi mama kupila i zobacze ja dopiero w lipcu. Chcialam dokupic druga ale nigdzie nie moge znalezc 8 metrowej :([/QUOTE]
Na allegro są :)

Posted

[quote name='Angi']omd będzie na wystawie w Krk.. :lol:

chyba wrócimy z nowa obrożą :p[/QUOTE]

Ja planuję wrócić ze smyczą smooth&silky :lol: Kupuję ją dobrych kilka miesięcy i pora to sfinalizować ;)

Posted

Mnie niedługo czeka wystawa w Szczecinie - głupio zrobili w ostatni weekend czerwca, przed wypłatą... :shake: Nie będzie jedzenia.

Posted

[quote name='Talia']Mnie niedługo czeka wystawa w Szczecinie - głupio zrobili w ostatni weekend czerwca, przed wypłatą... :shake: Nie będzie jedzenia.[/QUOTE]

He he... Ja wypłatę mam 10-tego ;-)

Posted

co polecilibyście dla tego pana? [url]http://i61.tinypic.com/wmcsog.jpg[/url] myślałam nad tą granatową obróżką, ale może ktoś jeszcze jakieś ma pomysły? ;)
[IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10358738_711208942294673_6510466169145770671_n.jpg[/IMG]

Posted

Zrobiłam właśnie pierwsze ubraniowe zakupy dla psów od ponad roku spokojnie :evil_lol: No, pomijając łańcuszek za 15 zł, który Iwan dostał kilka tygodni temu :lol:

W Superdogu What dla Kury i długo planowana Rasta dla Iwana i dla Kury. W Furkidz zamówiłam guardy Dolly the Sheep dla Tekili i dla każdego po tej nowej adresówce.

Tymczasem mój przystojny dziadziuś w swoim łańcuszku :razz:

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-H6kRGdKS-jo/U5mbQNVH4sI/AAAAAAAAC_A/SSk4_J_pbZo/w700-h451-no/10428946_303081503188275_51709574_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-3GDQMuJcs4A/U5mbd5SFxAI/AAAAAAAAC-0/Y9B4QptP-SQ/w700-h443-no/10447182_305556986274060_1267681032_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Fy6ZNSAFEwo/U5ma2QRtlxI/AAAAAAAAC4A/kwU9la_21dA/w700-h447-no/10379422_303081079854984_1363444286_n.jpg[/IMG]

Posted

Zaszalałaś Paula :)
Iwan super wygląda w łańcuszku , i widzę że odblaski z foresto się na nim nadal trzymają ;)

Do nas doszła obroża Bellomania sport , i znowu muszę to napisać . Jakościowo i wyglądowo lepsza niż Ezy dog . Mam od Bellomani i obroże i szelki i obie rzeczy nie porównywalnie lepsze od Ezy doga .

Posted

[quote name='gops']

Do nas doszła obroża Bellomania sport , i znowu muszę to napisać . Jakościowo i wyglądowo lepsza niż Ezy dog . Mam od Bellomani i obroże i szelki i obie rzeczy nie porównywalnie lepsze od Ezy doga .[/QUOTE]

A gdzie zamawiałaś ?

Posted

[quote name='toyota']A gdzie zamawiałaś ?[/QUOTE]
Udało mi się obie rzeczy dostać z drugiej ręki , jednak wiem że z bellomanią czasami stoją na większych wystawach .
Rok temu w Łodzi np. stali tylko wtedy przeraziła mnie cena tych rzeczy i nic nie kupiłam (potem żałowałam bo bardzo mi się podobały od razu), teraz wiem że warto .
I pewnie na jednej obroży z bellomani się nie skończy , niech tylko pojade na jakąś wystawe i ich dorwe , wtedy skusiłabym się na zebre lub panterke .
Bo te co mam są z seri sport .

Posted

[quote name='toyota']A już myślałam, że gdzieś są ;).

Kiedyś podobno były w TK Maxxie.[/QUOTE]
Małe rozmiary już z dwa razy widziałam na facebooku na stronie sprzedam/kupię także warto tam zaglądać .

Posted

No to już wiem, kto mi wykupił czarną Bellomanię :diabloti:
Ja kupiłam tą fioletową, ale za mała i musiałam sprzedać (jak można nie spojrzeć na metkę, kiedy się coś sprzedaje?! :angryy:) :placz:

Ale muszę przyznać, że jest porządna.
Jak będę miała kolejną okazję, żeby gdzieś kupić, to z pewnością skorzystam ;)

Posted

[quote name='Niewyspana']No to już wiem, kto mi wykupił czarną Bellomanię :diabloti:
[B]Ja kupiłam tą fioletową, ale za mała i musiałam sprzedać (jak można nie spojrzeć na metkę, kiedy się coś sprzedaje?! :angryy:) :placz:[/B]
[/QUOTE]

Ja bym się wykłócała ze sprzedającym i odesłała, niech oddaje kasę skoro nie ogarnia ;)
U nas w TK jeszcze jakaś ostatnia bellomania jest, ale malutka. Porządne bardzo są te obróżki, tylko regulacja z rzepa mnie nie przekonuje.

Posted

Nie kupiłam, a wymieniłam się.
Pisałam, ale zostało mi oświadczone, że to mama wysyłała.
Nie wiem co ma piernik do wiatraka (znaczy się, wiem, wiatrak może się roz pierni czyć :diabloti:), ale na zdjęciu była wystawiona identyczna obroża jaką dostałam (te same pęknięcia) tyle, że podpisana innym rozmiarem (M).
A jak zajrzałam pod klamrę, to tam S :angryy:

Pieniądze (przynajmniej połowa) zostaną mi zwrócone, a obroży nie muszę odsyłać, ale ten niesmak jednak pozostaje...
Gdyby chociaż był napisany właściwy rozmiar, to bym sobie w ogóle głowy nie zawracała...

Posted

[quote name='gops']Zaszalałaś Paula :)
Iwan super wygląda w łańcuszku , i widzę że odblaski z foresto się na nim nadal trzymają ;)[/QUOTE]

No kurcze po ponad roku dałam sobie pozwolenie :evil_lol:
A odblaski u Iwana się trzymają, u Kury po pierwszym spacerze został jeden, ale trzyma się dzielnie dalej :diabloti:

Co macie za pasy do samochodów dla swoich psów? Szukam czegoś konkretnego, ale ratującego życie w razie potrzeby, a nie tylko usadzającego na dupie w czasie jazdy :lol: