gops Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Jara']Ogarnijcie [URL]https://www.facebook.com/idiotekaccessories[/URL][/QUOTE] Jako obroża mi się nie podoba, i jakoś nie wydaję mi się wygodna dla psa , takie mam wrażenie. Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='lucky23']No i dobrze że są czarne, bo będą mniej widoczne na Xenie :D No wiesz, przecież im większy pies tym większe ciałko i nie marznie :D Ale wiem że są duże psy które marzną i to bardzo :( Dla mnie problemu nie sprawia to że sa to tylko rozmiary mini, bo Xena jest mini :D[/QUOTE] Powiedz mojej 10kg suce że jest duża i nie marznie :D Dla mnie to że biedrze nie było większych ubranek to nie problem bo sucz ma ubrania.Po prostu było by miło jakby pomyśleli ze są wieksze psy niż 25cm długości. Quote
a_niusia Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 eeej moj chlopak nie pozwolil mi niczego sprzedac poza obrozami ds 4 cm:))) jak ktos chce to po taniosci:))) mimo to powiedzial, ze kupi wszystkim super dogi:))) [url]http://www.superdog.sklepna5.pl/towar/86/bad2bone-polzaciskklamramartingale-40-50-m-3cm.html[/url] [url]http://www.superdog.sklepna5.pl/towar/209/moro-polzaciskklamramartingle-40-50-m-3cm.html[/url] ...i potrzebuje jeszcze trzeciego dla malej gretki i nie wiem, ktory wziac wzor. Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 jejku żeby mój był taki. Nie mam wcale dużo psich rzeczy a mój narzeka że po co, na co że pies powinien mieć jedną obrożę itp.:shake: Może super dogowe żabki albo owieczki dla młodej? Quote
escada Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 obroża z chustką i nadrukiem :) myślałam ze nadruk będzie mało trwały ale jak się okazało po roku używania przez mojego kundla w avatarze, mimo ze w tej obroży pływa i gania po stajni to nic się z nadrukiem nie stało, wszystko zasługa materiału - alkantary :) tutaj na rudym nieLisie :) pozdrawiam :) [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/554653_572996322735395_965586972_n.jpg[/IMG] Quote
a_niusia Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Kasi i Lena']jejku żeby mój był taki. Nie mam wcale dużo psich rzeczy a mój narzeka że po co, na co że pies powinien mieć jedną obrożę itp.:shake: Może super dogowe żabki albo owieczki dla młodej?[/QUOTE] nie chce wlasnie zabek, bo mam juz furkidz:))) a owce juz mi sie opatrzyly. moze jej kupie jaskiniowcow. Quote
monika15 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [B]a_niusia[/B] zajebiaszcza ta twoja kolekcja:lol: superdogowe rozowe owieczki są piękne;) Quote
a_niusia Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 tylko nie rozowe. u mnie tylko jeden pies nosi roz:)))) Quote
LalaAla Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Pokazałam mojemu te boskie obroże w lamparcie cętki. Powiedział, że nasz pies nie jest gejem i nie będzie nosić obroży w lamparcie cętki :D Odżałowałam- i tak mnie nie stać na obroże za prawie 200 zł :P Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [B]a_nusia[/B] jaskiniowcy , nie pomyślałam o nich a są świetne:loveu: Quote
a_niusia Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 no wstepnie wybralam jaskiniowcow albo te misie secret service Quote
nadira Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='a_niusia'] ...i potrzebuje jeszcze trzeciego dla malej gretki i nie wiem, ktory wziac wzor.[/QUOTE] a Roll on ci się nie podoba? Ja się nad nią zastanawiam na urodzinki, chociaż pies miał obiecanego Pitmana ;) może kiedyś mi wybaczy :D Quote
a_niusia Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='nadira']a Roll on ci się nie podoba? Ja się nad nią zastanawiam na urodzinki, chociaż pies miał obiecanego Pitmana ;) może kiedyś mi wybaczy :D[/QUOTE] no spoko, fajny. ogolnie dosyc wiele wzorow mi sie podoba, ale nie wszystkie pasuja do mojego pieska:) Quote
Karoola Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 też pierwsi na myśl nasunęli mi się jaskiniowcy :evil_lol: Quote
LalaAla Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Weszłam na tą stronę i już mam upatrzony komplet: smycz+ 2 obroże :D Dzięki dziewczyny za tego linka :) Quote
escada Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Jara']Ogarnijcie [URL]https://www.facebook.com/idiotekaccessories[/URL][/QUOTE] brak regulacji chyba? i bałabym się ze się rozciągnie ;) Quote
rika Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Jara']Ogarnijcie [URL]https://www.facebook.com/idiotekaccessories[/URL][/QUOTE] Kompletnie mi się nie widzą jako obroże, czy szelki... Quote
bluess Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='a_niusia']no wstepnie wybralam jaskiniowcow albo te misie secret service[/QUOTE] Jaskiniowcy świetnie pasują do subtelnego charakteru mojej dziewczynki:evil_lol: to będzie nasz kolejny zakup. Najpiękniejszą już mamy-sailor dog:cool3: Quote
Dioranne Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 W Netto od poniedziałku będą zabawki, legowiska i ubranka dla psów. Ubranka za 20zł z tego co pamiętam. Będzie też tunel (w gazetce pisze, że jest do kota), który można, by wykorzystać w domowych treningach agi dla mniejszych futer. Tak przynajmniej mi się wydaję, po obejrzeniu zdjęcia w gazetce, macać będę dopiero we wtorek. ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Jara']Ogarnijcie [URL]https://www.facebook.com/idiotekaccessories[/URL][/QUOTE] Mam krótką smyczkę dla suczy tego typu, dostałam w prezencie od znajomej ;) jeżeli plecione jest z fajnej linki to fajna sprawa moja jest akurat z porządnej , jak z twardej to se lepiej gitary nie zawracać :lol: Quote
lucky23 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Powiedz mojej 10kg suce że jest duża i nie marznie :D Dla mnie to że biedrze nie było większych ubranek to nie problem bo sucz ma ubrania.Po prostu było by miło jakby pomyśleli ze są wieksze psy niż 25cm długości.[/QUOTE] Aha, już się nacieszyłam.. to nie mam po co iść do biedry bo Xena ma 32 cm długości :-( Quote
angineuuka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Dioranne']W Netto od poniedziałku będą zabawki, legowiska i ubranka dla psów. Ubranka za 20zł z tego co pamiętam. Będzie też tunel (w gazetce pisze, że jest do kota), który można, by wykorzystać w domowych treningach agi dla mniejszych futer. Tak przynajmniej mi się wydaję, po obejrzeniu zdjęcia w gazetce, macać będę dopiero we wtorek. ;)[/QUOTE] nieee :mdleje: Muszę iść ;p Quote
lucky23 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Dioranne']W Netto od poniedziałku będą zabawki, legowiska i ubranka dla psów. Ubranka za 20zł z tego co pamiętam. Będzie też tunel (w gazetce pisze, że jest do kota), który można, by wykorzystać w domowych treningach agi dla mniejszych futer. Tak przynajmniej mi się wydaję, po obejrzeniu zdjęcia w gazetce, macać będę dopiero we wtorek. ;)[/QUOTE] Zazdroszcze tym co mają tyle sklepów u siebie :( Quote
Guest Olimpijka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 W Biedronce są ciuszki za 8.99 i zabawki za 4.99 ;) Quote
angineuuka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ale u mnie juz ni ma :( furkidz wypuścił obróżkę w pszczółki... i nie wiem czy zamówić ją, czy te truskawki ... :lol: Quote
Recommended Posts