katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl zabilas mnie tym elmo! chce, a nie mam kasy, wlasnie zaplacilam za legowisko, obroze od gadzeciakow, od tutti, szelki i smycz z PSDD i co mam teraz zrobic? :-( Quote
wikka1212 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl zabilas mnie tym elmo! chce, a nie mam kasy, wlasnie zaplacilam za legowisko, obroze od gadzeciakow, od tutti, szelki i smycz z PSDD i co mam teraz zrobic? :-([/QUOTE] haha , postaram si wstawić za niedługo zdjęcie obrozy na psie , to zobaczycie jak ona dokladanie wyglada Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 o niiieee szyja chustki dla psa z elmo :loveu: i pod koniec tygodnia maja byc tkaniny w pawie piorka, boze, zeslij mi kase. Quote
Adriana. Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']o niiieee szyja chustki dla psa z elmo :loveu: i pod koniec tygodnia maja byc tkaniny w pawie piorka, boze, zeslij mi kase.[/QUOTE] Oszczędzaj, powinni jeszcze później mieć ten wzorek, nie musisz się spieszyć :). Quote
razed_in_black Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl[/QUOTE] ja za 2 cm szerokości , eko skórkę naszytą na taśmę i podszytą alkantrą, półzacisk z imieniem psa ze świecącej nitki (6 znaków) dałam 35 zł :) Quote
Laetitia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Na psie obroża wygląda lepiej, więc nie narzekam. Przynajmniej mam nauczkę na przyszłość. [quote name='vege*'][URL]http://img42.imageshack.us/img42/9767/obroza1.jpg[/URL] paula jakie to ładne:loveu:[/QUOTE] Zgadzam się. Świetne kolorki :loveu: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='razed_in_black']ja za 2 cm szerokości , eko skórkę naszytą na taśmę i podszytą alkantrą, półzacisk z imieniem psa ze świecącej nitki (6 znaków) dałam 35 zł :)[/QUOTE] Bo chyba ogólnie te obroze są po 17 zł a za każdy "bajer" się dopłaca :) Tak gdzieś na ich fb było napisane :) [quote name='Laetitia']Na psie obroża wygląda lepiej, więc nie narzekam. Przynajmniej mam nauczkę na przyszłość. Zgadzam się. Świetne kolorki :loveu:[/QUOTE] ten wzorek w potworki jest uroczy :) Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Adzia123']Oszczędzaj, powinni jeszcze później mieć ten wzorek, nie musisz się spieszyć :).[/QUOTE] musze, za trzy tygodnie wyjezdzam do niemiec na trzy miesiace :evil_lol: Quote
mika01 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Chcę kupić szelki dla BF. Którą firmę polecacie pod względem jakości? ohmydog, manufaktura miauhau, kudłaty art, modna koza czy collars craft studio? Quote
Unbelievable Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 modna koza i collars craft to to samo ;) ja jak na razie mogę polecić modną kozę i ohmydog Quote
razed_in_black Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Bo chyba ogólnie te obroze są po 17 zł a za każdy "bajer" się dopłaca :) Tak gdzieś na ich fb było napisane :)[/QUOTE] najlepiej się z nimi skontaktować, bo każdą obrożę cenią inaczej, ja żadnych bajerów nie zamawiałam, świecąca nitka jest w cenie normalnych Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 to za sama eko skorke doplacilas az 10 zl? dziwne ja mam szelki z manufaktury i sa pozadne, dobrze uszyte, ale wiem ze duzo osob narzekalo. moze dog style albo pawstive dog designe? Quote
anostek Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='mika01']Chcę kupić szelki dla BF. Którą firmę polecacie pod względem jakości? ohmydog, manufaktura miauhau, kudłaty art, modna koza czy collars craft studio?[/QUOTE] Chętnie bym pomogła, ale niestety nie mogę niczego reklamować ;-) Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 i tak wszyscy wiedza ze powiedzialabys ze ohmydog :cool3: Quote
anostek Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']i tak wszyscy wiedza ze powiedzialabys ze ohmydog :cool3:[/QUOTE] Ty to powiedziałaś ;-) Ja już nie używam słów na "o". A na poważnie, to z pozostałych wymienionych firm nic nie mam, więc nie mogę rekomendować. Quote
motyleqq Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 jak myślicie, pasowałoby Etnie? [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/983740_468971886523616_721312306_n.jpg[/IMG] Quote
Karoola Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='motyleqq']jak myślicie, pasowałoby Etnie? [/QUOTE] Jak zobaczyłam tę obrożę na fejsie, to pierwsze moje skojarzenie, to był Twój nick :evil_lol: Quote
Olson Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='motyleqq']jak myślicie, pasowałoby Etnie? [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/983740_468971886523616_721312306_n.jpg[/IMG][/QUOTE] tak, jakieś takie etniczne. :diabloti: Quote
Fauka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Szkoda że tło tej obroży jest czarne, ale jest fajna :razz: Trochę mam wrażenie że Furkidz ostatnio trochę się opuścił i konkurencja ma ciekawszą ofertę. Quote
motyleqq Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Karoola']Jak zobaczyłam tę obrożę na fejsie, to pierwsze moje skojarzenie, to był Twój nick :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Olson']tak, jakieś takie etniczne. :diabloti:[/QUOTE] haha, chyba jest jej przeznaczona w takim razie :cool3: dla małego chciałabym tą [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/941981_465756860178452_405967366_n.jpg[/IMG] ale trochę się boję, że 3cm to będzie za szeroko Quote
PaulinaBemol Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 a ile mały waży i ma w kłębie? bo ja początkowo po przestawieniu się Bemol ->Kryś też uważałam że 2 cm to już dużo ale zaczynam zmieniać zdanie zwłaszcza że obróżka spacerowa? a nie że ciągle z adresówką? Quote
Victoria Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 mysle ze bdzie spoko, moja nana jest mala i w 2 cm wyglada w chyba dobrze Quote
motyleqq Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Aleks89']Ćma-bier obie![/QUOTE] :lol: [quote name='PaulinaBemol']a ile mały waży i ma w kłębie? bo ja początkowo po przestawieniu się Bemol ->Kryś też uważałam że 2 cm to już dużo ale zaczynam zmieniać zdanie zwłaszcza że obróżka spacerowa? a nie że ciągle z adresówką?[/QUOTE] [quote name='Victoria']mysle ze bdzie spoko, moja nana jest mala i w 2 cm wyglada w chyba dobrze[/QUOTE] waży 10,5 a w kłębie to nie wiem :lol: założę mu jakąś 3cm Etny i zobaczę jak wygląda Quote
Victoria Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 no kurde masz oroze do przymiarki w domu i sie zastanawiasz :eviltong: ps. mialo byc tam na górze 3 cm a nie 2 ;p Quote
Recommended Posts