BBeta Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Marta chyba nie potrzebuje aż tylu adwokatów? :roll: Quote
dorka1403 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 ale ja też wylałam swój żal i ty też wcale nie musisz na niego patrzeć. edit: wypowiedziałam się raz...bo już mam dość że co 4-5 postów czytam ciągle o tych samych szelkach aż rzygać się chce Quote
Kirinna Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 nie wdaje sie w całą dyskusje o DS, nie chce mi się czytać po prostu, ale ja też czekałam na kontakt dosyć długo, przelew wysłałm prawdopodobnie nastepnego dnia po zamówieniu z allegro(już nie pamietam dokłanie), co prawda przez pocztę, odpowiedz o tym ze dotarł dostałam po równo tygodniu i to było trochę nie fajne, bo zanim dostałam uszyte rzeczy(ale było ich sporo) mineło bardzo dużo czasu, gdzie np furkidz wysłał mi obroze po 4 dniach(no ale fakt jedna obroza) ale cała reszta czyli kontakt, akurat ja kontaktowałam się prze GG więc jeśli nie od razu to odpowiedz miałam nastepnego dnia, a trochę marudziłam i na wszystkie pytania dostałam odpowiedzi i wszsytko uszyte miałam idealnie wiec byłam zadowolona Quote
Szura Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja właśnie w DS zamawiam, z kontaktu jestem BARDZO zadowolona, przede wszystkim podoba mi się indywidualne podejście. A w ogóle to mi się tak skojarzyło... Że można wybrać tylko dwa z trzech: albo jest tanio i szybko, ale kiepsko, albo szybko i dobrze, ale drogo, albo tanio i dobrze, ale wolno. ;) Quote
Luzia Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='rika']Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Poproszono mnie o NR KONTA, nie o pełne dane do przelewu. [/QUOTE] nie wiem jak to jest ale jak ktoś prosi mnie o numer konta to automatycznie podaję również dane ;) dla mnie to logiczne. Nie bronię tu DS bo nie miałam z nimi jeszcze do czynienia, więc firmy nie znam choć z opinii przeczytanych tu wiem, że ze względu na jakość wyrobów warto towar zakupić :) [quote name='rika'] Swoje 'żale' mogę wylewać i w każdym poście, jeśli mam taki kaprys, za to Ty nie musisz czytać, jeśli Ci się to nie podoba, prawda? To jest forum :p[/QUOTE] ale to jest wątek o obrożach, szelkach itp a nie o Twoich żalach ;) to co robisz nazywa się spamem :diabloti: swoją droga zastanawiam się właśnie nad jakimiś prostymi norwegami bez tasiemek itp. Quote
rika Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Luzia']nie wiem jak to jest ale jak ktoś prosi mnie o numer konta to automatycznie podaję również dane ;) dla mnie to logiczne. Nie bronię tu DS bo nie miałam z nimi jeszcze do czynienia, więc firmy nie znam choć z opinii przeczytanych tu wiem, że ze względu na jakość wyrobów warto towar zakupić :) ale to jest wątek o obrożach, szelkach itp a nie o Twoich żalach ;) to co robisz nazywa się spamem :diabloti: swoją droga zastanawiam się właśnie nad jakimiś prostymi norwegami bez tasiemek itp.[/QUOTE] Moje żale dotyczą firmy, która szyje obroże, szelki itp oraz samych szelek- zatem jakoś z tematem się to wiąże ;) zresztą nie ja pierwsza. Quote
Kirinna Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Luzia']nie wiem jak to jest ale jak ktoś prosi mnie o numer konta to automatycznie podaję również dane ;) dla mnie to logiczne. Nie bronię tu DS bo nie miałam z nimi jeszcze do czynienia, więc firmy nie znam choć z opinii przeczytanych tu wiem, że ze względu na jakość wyrobów warto towar zakupić :) [/QUOTE] niekoniecznie, bardzo duzo osób tego nie robi, bo nie jest świadoma ze trzeba podać również dane zeby np potwierdzić konto w banku, a z doswiadzczenia wiem ze nawet częśto sprzedawców trzeba prosić o pełne dane:) [/QUOTE] [quote name='Luzia'] ale to jest wątek o obrożach, szelkach itp a nie o Twoich żalach ;) to co robisz nazywa się spamem :diabloti: swoją droga zastanawiam się właśnie nad jakimiś prostymi norwegami bez tasiemek itp.[/QUOTE] raczej wyraza swoją opinie no ale:) jeszcze jakiś opis psa by sie przydał:), mnie się bardzo podoba dwukolorowa tasiemka czarna z niebieskimi paseczkami, lub zielona, neon?, mieta nie bo sie strasznie brudzi:) Quote
dorka1403 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 rika ty byś chciała żeby inni czytali ze zrozumieniem i domyslali sie o czym ty myslisz...ale czy ty umiesz odczytac delikatne i subtelne aluzje ze jestes nudna i twoje szelki i twoje zale sa rowniez nudne juz? wyrazilas opinie, wszyscy juz tu wiedza ze jestes niezadowolona i ze toczysz wielka wojne o nic...jestesmy z ciebie dumni i skoncz juz ten temat. Quote
angineuuka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='rika']Moje żale dotyczą firmy, która szyje obroże, szelki itp oraz samych szelek- zatem jakoś z tematem się to wiąże ;) zresztą nie ja pierwsza.[/QUOTE] A nie wystarczyłoby napisać to raz? Quote
lilacly Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Luzia']nie wiem jak to jest ale jak ktoś prosi mnie o numer konta to automatycznie podaję również dane ;) dla mnie to logiczne. Nie bronię tu DS bo nie miałam z nimi jeszcze do czynienia, więc firmy nie znam choć z opinii przeczytanych tu wiem, że ze względu na jakość wyrobów warto towar zakupić :) ale to jest wątek o obrożach, szelkach itp a nie o Twoich żalach ;) to co robisz nazywa się spamem :diabloti: [/QUOTE] Spamem w tym momencie jest wypowiedź osoby, która nie kupowała nic w danym sklepie o którym jest mowa i jej wypowiedź jest na zasadzie 'nie wiem to się wypowiem'. Wypowiedź rika była jak najbardziej na miejscu w tym wątku - to czy robiła to w każdym poście czy na każdej stronie to inna sprawa - ale nie zmienia to faktu, że miała pełne prawo wypowiedzieć tu swoje zdanie na temat sklepu sprzedającego akcesoria dla psów. Quote
BBeta Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Gdyby osoby postronne nie drążyły tematu to [B]rika[/B] po raz kolejny nie musiałaby pisać tego samego... :roll: Quote
Dioranne Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Poczta Polska czasami strasznie spowalnia przybycie przesyłki, a czasami nawet pogarsza się jej jakość (np. figurki przychodzą zadrapane itd.). Także jeżeli ktoś wybrał PP i przesyłka długo szła to już nie wina samej firmy. ;) My z pewnością zamówimy jakąś obróżkę od DS dla Młodego, ale poczekamy, aż jego zapędy niszczycielskie trochę obniżą loty. Quote
zaba14 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='vege*']Zawsze jak coś kupuję to piszę, że proszę o nr konta i zawsze dostaję pełne dane do przelewu, ja też zawsze podaję pełne dane nawet jak ktoś pisze tylko o nr konta ;) Ja ich wyrobów jestem zadowolona ;) ale oczekiwanie na przesyłkę też na pewno leży po stronie poczty[/QUOTE] Szczerze to wiele rzeczy zamawiam z przesyłką do domu i tylko raz z gops obie czekałyśmy dlugo na swoje przesyłki i o dziwo jednocześnie...ale po za tą sytuacją wszystko idzie ok 3 dni roboczych więc wątpie że tylko poczta szwankuje :) Quote
vege* Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='zaba14']Szczerze to wiele rzeczy zamawiam z przesyłką do domu i tylko raz z gops obie czekałyśmy dlugo na swoje przesyłki i o dziwo jednocześnie...ale po za tą sytuacją wszystko idzie ok 3 dni roboczych więc wątpie że tylko poczta szwankuje :)[/QUOTE] mi też zazwyczaj wszystko idzie max 3 dni, ale ostatnio polecony priorytet szedł 4 dni a został wysłany tego dnia co sprzedający powiedział i zgadzał się z pieczątką na kopercie ;) ale nie drążmy już dalej tematu i nie róbmy śmietnika, bo i tak każdy ma swoje racje i będzie się tego trzymał wiec to nie ma sensu już ;) Ja mam szelki od DS już prawie 4 lata i nie narzekam na nie wcale, wiec na pewno kiedyś coś zamówię, tylko szkoda, że tak długo czasami trzeba poczekać Quote
Sawmj Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja z akcesoriów z DS też jestem zadowolona i nie zrezygnuję z zakupów tam ;) w sumie mój pies ma praktycznie akcesoria tylko od nich, lubię tą firmę, bo ceny są przystępne, rozumiem wszelkie przesunięcia w terminach, ale właśnie, wystarczy to powiadomienie :D Quote
Victoria Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 zamówiłam biedrony z furkidza :multi: a tak wam po chamsku zmienie temat :diabloti: Quote
Luzia Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Kirinna']niekoniecznie, bardzo duzo osób tego nie robi, bo nie jest świadoma ze trzeba podać również dane zeby np potwierdzić konto w banku, a z doswiadzczenia wiem ze nawet częśto sprzedawców trzeba prosić o pełne dane:) raczej wyraza swoją opinie no ale:) jeszcze jakiś opis psa by sie przydał:), mnie się bardzo podoba dwukolorowa tasiemka czarna z niebieskimi paseczkami, lub zielona, neon?, mieta nie bo sie strasznie brudzi:)[/QUOTE] ja nikomu wróg nie jestem ;) wyrosłam z tego, po prostu pisze swoje spostrzeżenia :evil_lol: Co do psa to ten jegomość: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-q5eb7ncqJ80/UY-B8f11A8I/AAAAAAAAKwU/g7XeJSxKxHY/s512/P1000946.JPG[/URL] myślałam o taśmie jednego koloru i jakimś podszyciem innego, do tego smycz rurowa :) Quote
Kirinna Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Luzia']ja nikomu wróg nie jestem ;) wyrosłam z tego, po prostu pisze swoje spostrzeżenia :evil_lol: Co do psa to ten jegomość: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-q5eb7ncqJ80/UY-B8f11A8I/AAAAAAAAKwU/g7XeJSxKxHY/s512/P1000946.JPG[/URL] myślałam o taśmie jednego koloru i jakimś podszyciem innego, do tego smycz rurowa :)[/QUOTE] mój co prawda jest cały rudy ale ma właśnie tą tasiemkę czarną z niebiskimi po bokach, fajnie sie prezentuje wg mnie:) o jednym kolorze niebieski, albo jakiś fioletowy jasny? Quote
Kirinna Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Luzia']możesz pokazać?[/QUOTE] jasne, twój jest ma ciemniejsze plecy, ale trochę rudy jest;) [url]http://imageshack.us/photo/my-images/254/dsc00425640x434.jpg/[/url] Quote
Luzia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Kirinna']jasne, twój jest ma ciemniejsze plecy, ale trochę rudy jest;) [URL]http://imageshack.us/photo/my-images/254/dsc00425640x434.jpg/[/URL][/QUOTE] jak do mnie trafił to tego ciemnego miał tyle co nic, z wiekiem mu przybyło, zamiast siwych to czarnych :evil_lol: tutaj zaraz po przybyciu do mnie: [URL]http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0038.jpg[/URL] [url]http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0030.jpg[/url] :lol: Szeleczki fajne, właśnie o czymś takim myślałam i z tego co kojarzę mają też w tych kolorach smycz rurową :) A mają jakieś podszycie? Bo nie bardzo widać na zdjęciu :) Quote
vege* Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ja mam norwegi z DS z taśmy rurowej, ale na czarnym psie to ci się zdjecie nie przyda raczej :evil_lol: Quote
Kirinna Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Luzia']jak do mnie trafił to tego ciemnego miał tyle co nic, z wiekiem mu przybyło, zamiast siwych to czarnych :evil_lol: tutaj zaraz po przybyciu do mnie: [URL]http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0038.jpg[/URL] [URL]http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0030.jpg[/URL] :lol: Szeleczki fajne, właśnie o czymś takim myślałam i z tego co kojarzę mają też w tych kolorach smycz rurową :) A mają jakieś podszycie? Bo nie bardzo widać na zdjęciu :)[/QUOTE] tak, mają ekoskórke na przodzie, ale pod brzuchem nie:) Quote
Marchewkowy Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 (edited) [quote name='AnIeLa']Jako, że przez najbliższy czas nic nie planuję raczej zakupić nowego to zaktualizuję Asiorowe "ciuchy"- prawie wszystkie obroże sa na zdjęciach oprócz 3 chyba. Taksówki [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970159_4794944427206_854381597_n.jpg[/G] AD [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/481003_4794967667787_1554784482_n.jpg[MG] Rogz [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972171_4794967227776_1609802342_n.jpg[/G] Furkidz, lupine, DS i Gadżeciaki [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941333_4794967987795_1815114975_n.jpg[/I][/QUOTE] Śliczna kolekcja jak byś chciała coś sprzedać to chętnie odkupię :loveu::loveu::loveu: [quote name='Olson']Czy ma ktoś z Was limonkową smycz z nitką Rogza, i limonkową miękkie i lekkie z Rogza? Albo widział ktoś je obie na żywo? Zastanawiam się czy miękka i lekka nie jest taka, mdła? Jestem bardziej przekonana do nitki, ale cały czas sie zastanawiam... I - ile idzie przesyłka z pełnej-miski?[/QUOTE] wg mnie nie jest mdła ( jedna strona instensywniejsza, druga bledsza ale tak we wszystkich miekkich i lekkich jest) obydwie są bardzo ładne. Samej cięzko byłoby mi wybrać z tych Edited May 20, 2013 by Marchewkowy Quote
Luzia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='vege*']Ja mam norwegi z DS z taśmy rurowej, ale na czarnym psie to ci się zdjecie nie przyda raczej :evil_lol:[/QUOTE] Pokaż mimo wszystko ;) Ile płaciłyście? :razz: Quote
Recommended Posts