Adriana. Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='barberry']Rzuciła się Wam ostatnio w oczy w jakimś sklepie obroża Rogz z serii miękkie i lekkie, 11mm (S) w kolorze różowym..? Specjalnie zrobiłam całe zakupy w krakvecie ponieważ miła pani poinformowała mnie, że obroża jak najbardziej jest i już na mnie czeka, a tu niespodzianka - nie ma! :angryy: Potrzebuję jej koniecznie (albo czegoś innego różowego o szerokości 1cm) na adresówkę do noszenia razem z szelkami na urlopie. [/QUOTE] Nie wiedziałam, że z KrakVetem są takie problemy. Zachęcił mnie ten sklep, bo ma tanią przesyłkę i duży wybór różnych rzeczy. Chciałam już tam zamówić karmę i nowe miski :roll:. [quote name='AnIeLa'] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/717/dsc0713k.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale tego dużo :crazyeye:. I jakie śliczne wzorki :loveu: My kupujemy rogzy już po niedzieli :evil_lol:. Ale niestety muszę na razie zrezygnować ze smyczy, bo nie starczy mi kasy :-( (zachciało mi się piłki ażurowej). Na razie będą dwie obróżki. Quote
AnIeLa Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Adzia123'] Ale tego dużo :crazyeye:. I jakie śliczne wzorki :loveu: [/QUOTE] Dzięki ;). Obroże robione w 3 turach ;) Quote
chrupcia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [B]AnIeLa[/B], śliczne te obróżki! :loveu: nie wiesz czy można jeszcze którąś z tasiemiec zdobyć u taks ? :) chętnie bym wzieła szczególnie te dwie pierwsze z góry:) Quote
AnIeLa Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='chrupcia'][B]AnIeLa[/B], śliczne te obróżki! :loveu: nie wiesz czy można jeszcze którąś z tasiemiec zdobyć u taks ? :) chętnie bym wzieła szczególnie te dwie pierwsze z góry:)[/QUOTE] Taks szyła ostatnio na bazarek z tego co widziałam z tych co jej zostały po szyciu dla znajomych. Ktoś pisał, że już nie ma. Quote
rika Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 I nie doczekaliśmy się kuriera... Jestem bardzo zawiedziona :placz: To ja pisałam, że taks nie ma już bajkowych tasiemek- dzisiaj o nie pytałam ;) Quote
angineuuka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='rika']I nie doczekaliśmy się kuriera... Jestem bardzo zawiedziona :placz: To ja pisałam, że taks nie ma już bajkowych tasiemek- dzisiaj o nie pytałam ;)[/QUOTE] A kurier nie jeździ do 22? :lol: Jutro jest jeszcze dzień :) Quote
rika Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 W weekendy to chyba na 'specjalne zamówienie' rozwożą... Trudno- nie będzie jutro lansu na mieście :lol: Quote
zahirka11 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 a do mnie doszła wczoraj obróżka od DS, muscat i dzisiaj rogzik:loveu: jestem zachwycona nimi:loveu: Quote
zahirka11 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 dosyć dawno, ale paczka była wysyłana bodajże w tamtą sobotę;) Quote
barberry Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Adzia123']Nie wiedziałam, że z KrakVetem są takie problemy. Zachęcił mnie ten sklep, bo ma tanią przesyłkę i duży wybór różnych rzeczy. Chciałam już tam zamówić karmę i nowe miski :roll:. [/QUOTE] Na 8 zamówionych rzeczy przyjdą 3. Już nawet nie mówię o tej obroży ale np. smaki Let's Bite to chyba podstawowy artykuł i jeszcze nie spotkałam się z sytuacją żeby go gdzieś nie było. Quote
angineuuka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='barberry']Na 8 zamówionych rzeczy przyjdą 3. Już nawet nie mówię o tej obroży ale np. smaki Let's Bite to chyba podstawowy artykuł i jeszcze nie spotkałam się z sytuacją żeby go gdzieś nie było.[/QUOTE] krakvet, duży wybór tylko na internecie. A w magazynach braki :P Quote
angineuuka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='AnIeLa'][B]konikowa, agacia, [/B]dzięki :lol: Imageshack mi wywalił [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/717/dsc0713k.jpg[/IMG][/QUOTE] dalej nie widzię :evil_lol: Trudno :evil_lol: :) Quote
masdamerka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Angi']dalej nie widzię :evil_lol: Trudno :evil_lol: :)[/QUOTE] Też teraz nie widzę, a wcześniej widziałam :( Quote
majusa Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='rika']I nie doczekaliśmy się kuriera... Jestem bardzo zawiedziona :placz: To ja pisałam, że taks nie ma już bajkowych tasiemek- dzisiaj o nie pytałam ;)[/QUOTE] Ja tez nadal czekam , ale mi Marta mowila ze wysla pod koniec tygodnia. Mam nadzieje ze do środy szelki przyjda. Pytalam dzis w mailu czy bedzie opóźnienie z powodu choroby ale nic mi nie odpisali... Zamawiałas kurierem? No to dodatkowo mozna sie zawieść bo po to sie placi wiecej zeby szybciej bylo. Ale na chorobe nie ma rady - kazdemu moze sie przytrafic. Wazne zeby szelunie pasowaly i byly dobrze wykonane:)))) Quote
Alise Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Czy ktoś z was miał smycz firmy CHABA? Szukam jakiejś taśmowej na początek. Quote
vege* Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Alise']Czy ktoś z was miał smycz firmy CHABA? Szukam jakiejś taśmowej na początek.[/QUOTE] Tak ja miałam, jak Nuka była szczeniakiem. Najpierw miałam taką chyba 1 cm w te wzorki takie dziwne i była ok (później oddałam ją cioci dla jej szczeniaka), a później kupiłam taka 2 cm przepinaną i wytrzymała mi długo, po chyba 2 latach mi się przetarła :eviltong: kosztowała 15 zeta w kakadu :) Quote
socurek Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ja mam Chabę z 4 lata już. Tyrana przez caly czas, ostatnio nawet jako dwójnik. Trzyma się doskonale, tylko się troszkę zmechaciła i już nie jest czarna... Właśnie chcę kupić drugą. Quote
Ewa&Duffel Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ja miałam Chabę przez jakiś czas, czarną przepinaną 2,5 cm i ogólnie była trwała, trzymała się całkiem nieźle, ale była strasznie sztywna i nieprzyjemna w dotyku :shake: Quote
AnIeLa Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Angi']dalej nie widzię :evil_lol: Trudno :evil_lol: :)[/QUOTE] Imageshack znowu wywalił. Są kolorowe i bajkowe w każdym razie ;) Quote
trabeska Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Moje brzydale w końcu doczekały się takich samych obróż: [IMG]http://i50.tinypic.com/212af05.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/v4qahh.jpg[/IMG] Quote
rashelek Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 A z Chaby sznurowe ktoś miał? Bo dzisiaj macałam taką o [url]http://nokautimg2.pl/p-a8-7a-a87a14a92906bf227c9ee1dad26137f7500x500/chaba-smycz-regulowana-linka-14-mm-czarna.jpg[/url] i w dotyku fantastyczna, pytanie czy bardzo się mechaci i niszczy? Quote
angineuuka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='AnIeLa']Imageshack znowu wywalił. Są kolorowe i bajkowe w każdym razie ;)[/QUOTE] wierzę ci na słowo :D [quote name='trabeska']Moje brzydale w końcu doczekały się takich samych obróż: [/QUOTE] bardzo fajne, pomysłowo :) Quote
trabeska Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Angi']bardzo fajne, pomysłowo :)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Adriana. Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='trabeska']Moje brzydale w końcu doczekały się takich samych obróż[/QUOTE] Fajowe, pozytywne kolorki :loveu: Quote
Recommended Posts