Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barberry']Rzuciła się Wam ostatnio w oczy w jakimś sklepie obroża Rogz z serii miękkie i lekkie, 11mm (S) w kolorze różowym..? Specjalnie zrobiłam całe zakupy w krakvecie ponieważ miła pani poinformowała mnie, że obroża jak najbardziej jest i już na mnie czeka, a tu niespodzianka - nie ma! :angryy:
Potrzebuję jej koniecznie (albo czegoś innego różowego o szerokości 1cm) na adresówkę do noszenia razem z szelkami na urlopie.
[/QUOTE]

Nie wiedziałam, że z KrakVetem są takie problemy. Zachęcił mnie ten sklep, bo ma tanią przesyłkę i duży wybór różnych rzeczy. Chciałam już tam zamówić karmę i nowe miski :roll:.

[quote name='AnIeLa']
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/717/dsc0713k.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ale tego dużo :crazyeye:. I jakie śliczne wzorki :loveu:

My kupujemy rogzy już po niedzieli :evil_lol:. Ale niestety muszę na razie zrezygnować ze smyczy, bo nie starczy mi kasy :-( (zachciało mi się piłki ażurowej). Na razie będą dwie obróżki.

Posted

[B]AnIeLa[/B], śliczne te obróżki! :loveu: nie wiesz czy można jeszcze którąś z tasiemiec zdobyć u taks ? :) chętnie bym wzieła szczególnie te dwie pierwsze z góry:)

Posted

[quote name='chrupcia'][B]AnIeLa[/B], śliczne te obróżki! :loveu: nie wiesz czy można jeszcze którąś z tasiemiec zdobyć u taks ? :) chętnie bym wzieła szczególnie te dwie pierwsze z góry:)[/QUOTE]

Taks szyła ostatnio na bazarek z tego co widziałam z tych co jej zostały po szyciu dla znajomych. Ktoś pisał, że już nie ma.

Posted

I nie doczekaliśmy się kuriera... Jestem bardzo zawiedziona :placz:

To ja pisałam, że taks nie ma już bajkowych tasiemek- dzisiaj o nie pytałam ;)

Posted

[quote name='rika']I nie doczekaliśmy się kuriera... Jestem bardzo zawiedziona :placz:

To ja pisałam, że taks nie ma już bajkowych tasiemek- dzisiaj o nie pytałam ;)[/QUOTE]

A kurier nie jeździ do 22? :lol:
Jutro jest jeszcze dzień :)

Posted

[quote name='Adzia123']Nie wiedziałam, że z KrakVetem są takie problemy. Zachęcił mnie ten sklep, bo ma tanią przesyłkę i duży wybór różnych rzeczy. Chciałam już tam zamówić karmę i nowe miski :roll:.
[/QUOTE]

Na 8 zamówionych rzeczy przyjdą 3. Już nawet nie mówię o tej obroży ale np. smaki Let's Bite to chyba podstawowy artykuł i jeszcze nie spotkałam się z sytuacją żeby go gdzieś nie było.

Posted

[quote name='barberry']Na 8 zamówionych rzeczy przyjdą 3. Już nawet nie mówię o tej obroży ale np. smaki Let's Bite to chyba podstawowy artykuł i jeszcze nie spotkałam się z sytuacją żeby go gdzieś nie było.[/QUOTE]

krakvet, duży wybór tylko na internecie. A w magazynach braki :P

Posted

[quote name='AnIeLa'][B]konikowa, agacia, [/B]dzięki :lol:

Imageshack mi wywalił

[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/717/dsc0713k.jpg[/IMG][/QUOTE]
dalej nie widzię :evil_lol: Trudno :evil_lol: :)

Posted

[quote name='rika']I nie doczekaliśmy się kuriera... Jestem bardzo zawiedziona :placz:

To ja pisałam, że taks nie ma już bajkowych tasiemek- dzisiaj o nie pytałam ;)[/QUOTE]

Ja tez nadal czekam , ale mi Marta mowila ze wysla pod koniec tygodnia. Mam nadzieje ze do środy szelki przyjda.
Pytalam dzis w mailu czy bedzie opóźnienie z powodu choroby ale nic mi nie odpisali...
Zamawiałas kurierem? No to dodatkowo mozna sie zawieść bo po to sie placi wiecej zeby szybciej bylo.
Ale na chorobe nie ma rady - kazdemu moze sie przytrafic. Wazne zeby szelunie pasowaly i byly dobrze wykonane:))))

Posted

[quote name='Alise']Czy ktoś z was miał smycz firmy CHABA? Szukam jakiejś taśmowej na początek.[/QUOTE]
Tak ja miałam, jak Nuka była szczeniakiem. Najpierw miałam taką chyba 1 cm w te wzorki takie dziwne i była ok (później oddałam ją cioci dla jej szczeniaka), a później kupiłam taka 2 cm przepinaną i wytrzymała mi długo, po chyba 2 latach mi się przetarła :eviltong: kosztowała 15 zeta w kakadu :)

Posted

Ja mam Chabę z 4 lata już. Tyrana przez caly czas, ostatnio nawet jako dwójnik. Trzyma się doskonale, tylko się troszkę zmechaciła i już nie jest czarna... Właśnie chcę kupić drugą.

Posted

A z Chaby sznurowe ktoś miał? Bo dzisiaj macałam taką o [url]http://nokautimg2.pl/p-a8-7a-a87a14a92906bf227c9ee1dad26137f7500x500/chaba-smycz-regulowana-linka-14-mm-czarna.jpg[/url] i w dotyku fantastyczna, pytanie czy bardzo się mechaci i niszczy?

Posted

[quote name='AnIeLa']Imageshack znowu wywalił. Są kolorowe i bajkowe w każdym razie ;)[/QUOTE]
wierzę ci na słowo :D
[quote name='trabeska']Moje brzydale w końcu doczekały się takich samych obróż:
[/QUOTE]
bardzo fajne, pomysłowo :)