NightQueen Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Mi też działa Eee ceny nie są takie kosmiczne ;) Quote
Olson Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Mi też działa. ;) Szczerze mówiąc, nie potrafię ustosunkować się do tych cen. Obroże moim zdaniem dość drogie... W szczególności, że ja w ten cenie kupuję obroże 4cm, a tam jest 2,5... Smycze - raczej normalne. Szału ni ma. Quote
vege* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Mi też już działa, ceny raczej dość normalne ;) Quote
Monika i Max :) Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Mi też zadziałała ceny normalne Quote
Monika i Max :) Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Trochę dziwnie wygląda pół zacisk z czarnej taśmy przy różowo zielonej obroży :crazyeye: Quote
Olson Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Monika i Max :)']Trochę dziwnie wygląda pół zacisk z czarnej taśmy przy różowo zielonej obroży :crazyeye:[/QUOTE] Taka "moda". Furkidz też robi tak np. smycze. Quote
Illusion Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Ceny mają raczej normalne, same rzeczy jakoś bez szału i mają dosyć ograniczoną rozmiarówkę (nie kupię psu z szyją jak żyrafa obroży 13mm, a z 20mm będzie wychodzić), raczej nic od nich nie zagości w naszej kolekcji :evil_lol:. Quote
Kateczka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ładna jest ta zielona w motylki ale tylko s ;( Quote
Victoria Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Takie sobie to wszystko. Mnie sie zielone kwiatki podobaja nawet ale nie jakoś szczególnie, więc raczej nie kupię. No i nie moj typ zacisku. A za te pieniadze moge zamowic obroze z eko i łańcuszkiem z DS, gdzie mam tasiemke tkana i wiem ze sie wzorek nie zmyje Quote
anostek Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Wow, ale wypasiony sklep ;) 3 minuty i wszystko obejrzane Quote
dorka1403 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 szału nie ma du.. nie urwało :lol: i to są te wysokie ceny, na które nas, zwykłego plebsu, nie stać Quote
dorka1403 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 każdy zajrzał, oblukał...i czeka na nowe furkidzy,ds-y, gadżeciaki...które robią obroże dla plebsu, którego trzeba namawiać do plaaffy(przecież oni się nie będą zniżać do takiego poziomu) Quote
Victoria Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='dorka1403']każdy zajrzał, oblukał...i czeka na nowe furkidzy,ds-y, gadżeciaki...które robią obroże dla plebsu, którego trzeba namawiać do plaaffy(przecież oni się nie będą zniżać do takiego poziomu)[/QUOTE] jes of kors :D mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu juz bd mogla zamowic :evil_lol:. te obroże dla plebsu :diabloti: A co do cen powiem tak - nie są jakieś bardzo wysokie, raczej przeciętne, ale dla mnie są zbyt wysokie jak na te akcesoria. Nie wiem jakiej jakości są te obroże, ale na podstawie zdjęć (farbowana chińska tasiemka) śmiem twierdzić, że po prostu nie są warte swojej ceny. Oczywiście mogę się mylić, a czy tak jest - zobaczymy ;) Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jeśli chodzi o DogStyle to nowości pojawią się już dzisiaj :diabloti:, a wraz z nimi mała promocja.... Quote
Talucha Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Marta_Ares']Jeśli chodzi o DogStyle to nowości pojawią się już dzisiaj :diabloti:, a wraz z nimi mała promocja....[/QUOTE] O, ja się właśnie przygotowuję na zamówienie u Was :lol: :cool3: Quote
DomixX Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Marta_Ares']Jeśli chodzi o DogStyle to nowości pojawią się już dzisiaj :diabloti:, a wraz z nimi mała promocja....[/QUOTE] O jak fajnie :cool3: To ja czekam na więcej info bo chcę lada dzień zamawiać :diabloti: Quote
Victoria Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Marta_Ares']Jeśli chodzi o DogStyle to nowości pojawią się już dzisiaj :diabloti:, a wraz z nimi mała promocja....[/QUOTE] ja tez niedlugo zamawiam:diabloti::razz: Quote
Metheora Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Marta_Ares']Jeśli chodzi o DogStyle to nowości pojawią się już dzisiaj :diabloti:, a wraz z nimi mała promocja....[/QUOTE] Oooo ;] a my dopiero zamówiliśmy i czekamy na nowe obróżki a tu już następne :D Quote
dorka1403 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 dawej marta, dawej :D a będą świąteczne cottonki? Quote
skrzeli Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Marta_Ares']Jeśli chodzi o DogStyle to nowości pojawią się już dzisiaj :diabloti:, a wraz z nimi mała promocja....[/QUOTE] Uuuu - to nas chyba promocja ominie niestety ;) Quote
Natula Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 wg mnie to te plaffy nie są w ogóle drogie, obroza S tańsza niz najmniejsza furkidz. Ale wybór faktycznie szeroki :D podobaja mi sie z Ski niebieskie motylki, moze kiedys z ciekawosci wezme. Jak starczy dla mnie tej ograniczonej ilosci :D Quote
Vectra Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Nie wysyłają z pobraniem, to kij im w oko :diabloti: Quote
Monika i Max :) Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 u obroże zostały im tylko S i M edit:dodali już L Quote
dorka1403 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 i widzicie mają branie... vectra proszę cie jakie pobranie..bogaci ludzie mają na kontach więc płacą od razu przelewem a nie że ciułają zanim listonosz przyjdzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts