Ania&Psy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A mi się podoba, Chantell. Twoja suka ma długą szyję i te 4cm pasują. Quote
Chantell Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 też mi się nie wydaje żeby była dla niej za szeroka. Szyje ma charcią, a obróżki są właśnie na charty. :P Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Moim zdaniem Augie bardzo dobrze w tej obroży, nie jest za szeroka ;) I w ogóle wzorek prześliczny :loveu: Quote
Karilka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Chantell owce biegają na uszach ale tak to bardzo ładnie. Dobrze dobrany kolor pod podpalania suczki. Podoba mi się. Ja bym kupiła MAG owe jaszczury. Sprzedają gdzieś? MAG robi 5 czy 6 cm? Nadal mam 3 pary szelek WOZY i oczojebna smyczke karlie i nie mam czasu nigdy zdjec porobic i wstawic. Quote
Chantell Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Karilka']Chantell owce biegają na uszach ale tak to bardzo ładnie. Dobrze dobrany kolor pod podpalania suczki. Podoba mi się. Ja bym kupiła MAG owe jaszczury. Sprzedają gdzieś? MAG robi 5 czy 6 cm? Nadal mam 3 pary szelek WOZY i oczojebna smyczke karlie i nie mam czasu nigdy zdjec porobic i wstawic.[/QUOTE] co masz na myśli mówiąc, że 'biegają'? xDDD Quote
BellaLab Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 W końcu odebrałam szelki na poczcie :multi: [IMG]http://i829.photobucket.com/albums/zz215/BellaLab/Bella%20marzec%202010/Bella1905.jpg[/IMG] Quote
Karilka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A no bo stojąca owca to smutny widok. Lepsza biegająca. Haha. Widzial ktoś gdzieś szelki do WP? Quote
CASIA&ttb Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Karilka']Chantell owce biegają na uszach ale tak to bardzo ładnie. Dobrze dobrany kolor pod podpalania suczki. Podoba mi się. Ja bym kupiła MAG owe jaszczury. Sprzedają gdzieś? MAG robi 5 czy 6 cm? Nadal mam 3 pary szelek WOZY i oczojebna smyczke karlie i nie mam czasu nigdy zdjec porobic i wstawic.[/QUOTE] max 5cm szerokie a co nieco dostaniesz tu [url]http://www.pitbull-shop.pl/index.php[/url] Quote
Karilka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 CASIA to chyba u Twojej suni widizalam te jaszczury? To Ty z mrówą na weekend przyjechałaś na Zlot 2 lata temu bodajze? Potem chyba przelotem w Mirosławicach na DD Cie widziałam? ;) Nie wiem czy dobrze kojarzę... Quote
Karilka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tak sie zastanawiałam skąd Was kojarze w Mirosławicach ;). Dzieki za linka. Są szelki do WP ale nie moge znaleźć tabeli rozmiarów... Jaszczury są, ale na małe psy... Jak z jakością MAG aktualnie? Wiesz coś moze na ten temat? Ja kupowałam szelki obciążeniówki od nich ale to jakieś 3 lata temu a słyszałam, że sporo sie pozmieniało... Quote
CASIA&ttb Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 się zmieniło i zmieniło się na gorzej,obecnie taśma z której są robione szelki obroże jest miękka jak szmata od podłogi...oglądałam ,dotykałam i byłam rozczarowana jakością ich produktów na stoisku w Zbrosławicach... Quote
Karilka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ojoj. To szmatke to już mam z Rogza. Chciałam cholerka twarda kennelówke. Robi ktoś jeszcze z twardej taśmy cokolwiek? Quote
gops Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Karilka']Ojoj. To szmatke to już mam z Rogza. Chciałam cholerka twarda kennelówke. Robi ktoś jeszcze z twardej taśmy cokolwiek?[/QUOTE] pitman :) zrobia na zamowienie co sie chce , jak powiesz ze ma byc twarda dobiora odpowedia tasme polecam Quote
Karilka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 o Pitmanie słyszałam same nieciekawe rzeczy. Jesteś pierwszą osobą która mówi coś pozytywnego o Pitmanie. No ale skoro MAG sie spierd.... Quote
asiunia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Karilka']o Pitmanie słyszałam same nieciekawe rzeczy. Jesteś pierwszą osobą która mówi coś pozytywnego o Pitmanie. No ale skoro MAG sie spierd....[/QUOTE] To ja będę drugą:D Ja z obroży "policyjnej"jestem bardzo zadowolona i kudłaty potwór chyba też ;) Quote
gops Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Karilka']o Pitmanie słyszałam same nieciekawe rzeczy. Jesteś pierwszą osobą która mówi coś pozytywnego o Pitmanie. No ale skoro MAG sie spierd....[/QUOTE] dziwne ja slyszalam tylko 2 negatywne opinie i to spzred kilku lat gdy mieli za cienkie kolka i silne psy zrywaly ale teraz sa naparwde okey moze i moj pies ma za malo sily na te obroze :) Quote
Tepes Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [COLOR=Blue]no a to nasz Muscat:evil_lol:[/COLOR] [IMG]http://i40.tinypic.com/906p9k.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/10glfrm.png[/IMG] [COLOR=Blue]i zapraszamy do podpisu:diabloti:[/COLOR] Quote
BobowitaMW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bardzo ładny, delikatny wzór! :) I odcień niebieskiego... :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No nie ! Moja wymarzona obroża :placz::loveu:Czaję się na nią od kilku tygodni,a Ty takie zdjęcia wstawiasz tutaj :shake: Pieknie mu !!! :loveu: [url]http://i44.tinypic.com/10glfrm.png[/url] Quote
Tepes Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [COLOR=Blue]dziękujemy bardzo;) no to weź i kupuj:evil_lol:[/COLOR] Quote
Chantell Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ta z muscata błękitna jest u nas :) i nie zgadniecie gdzie, bo w zoologicznych ich nie ma. (nic tam nigdy nie ma =.=) Quote
Migori Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Piękny ten muscat. Nie wiedziałam że jest w takich odcieniach. Gdzie można znaleźć te obroże? Quote
Tepes Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [COLOR=Blue]Ja kupiłam ją w zoologicznym w Katowicach a na necie nie widziałam[/COLOR] Quote
Diora Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Muscat śliczny, ale niestety się luzuje... Dlatego ja już niegdy nie kupię :( Quote
Recommended Posts