Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W temacie Hurtty - ja od dawna choruję na ich kurtkę. Boski jest ten krój - świetnie się na psie układa, nic nie powiewa, a pies szczelnie osłonięty. Mam teraz Trixi - wkurzają mnie niemiłosiernie te powiewające na psim zadku boki kubraka :angryy: Muszę zacząć zbierać na tę Hurttę...albo coś na ten kształ uszyć :roll:

A w temacie szycia
Basco i Spicy! :cool3:
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/4316/spicy.jpg[/IMG]

ps. Zapraszam do naszego malutkiego (na razie :evil_lol:) sklepiku. Link w podpisie - wszystkie aktualne wzorki dostępne + trochę zapowiedzi. Na bieżąco będziemy dodawać nowości.

Posted

[quote name='motyleqq']tak tak, ten id holder jest extra! jak będę zamawiać obroże, to i to zamówię![/QUOTE]

ja za rok...:)))
tzn teraz chyba musze, zeby miec ten holder:)))

Posted

[quote name='Corse']Pięknie jej :loveu::loveu::loveu: Mówiłam, że do oczu będzie pasować :lol: Naprawdę fajnie - chociaż modelka chyba nie była najszczęśliwsza :evil_lol:. A w ogóle to jestem w szoku, że nasza poczta taka sprawna i przesyłka już doszła ;)[/QUOTE]

szybko doszło.:loveu: modelka spała, a ja ja obudziłam.:mad::DD

Posted

[quote name='Unbelievable'][URL]http://furkidz.eu/environment/cache/images/300_300_productGfx_403c6cf1b147b5353a71322f064fa06c.jpg[/URL] cudo :loveu:[/QUOTE]
:mdleje: again :lol:

Żółty dobrze by wyglądał na czekoladzie? :cool3: Kurczę, w przeciwieństwie do tych ozdobnych tasiemek na których nic nie widać, twoje wyroby mnie powalają Corse :loveu:

Posted

[quote name='Amber']:mdleje: again :lol:

Żółty dobrze by wyglądał na czekoladzie? :cool3: Kurczę, w przeciwieństwie do tych ozdobnych tasiemek na których nic nie widać, twoje wyroby mnie powalają Corse :loveu:[/QUOTE]
również padłam :mdleje:
[quote name='paulaa.']Holder super, na pewno zamówie do następnej obrózki. :smile: Nie planujecie zniżek dla stałych klientów ? Bo napewno nimi zostaniemy. :D[/QUOTE]

o to to, też się zapisuje do stałych klientów :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']:mdleje: again :lol:

Żółty dobrze by wyglądał na czekoladzie? :cool3: Kurczę, w przeciwieństwie do tych ozdobnych tasiemek na których nic nie widać, twoje wyroby mnie powalają Corse :loveu:[/QUOTE]
jak dla mnie to super ;) nawet mój biały fajnie w żołtym wygląda :razz:

Posted

[quote name='Corse']W temacie Hurtty - ja od dawna choruję na ich kurtkę. Boski jest ten krój - świetnie się na psie układa, nic nie powiewa, a pies szczelnie osłonięty. Mam teraz Trixi - wkurzają mnie niemiłosiernie te powiewające na psim zadku boki kubraka :angryy: Muszę zacząć zbierać na tę Hurttę...albo coś na ten kształ uszyć :roll:
[/QUOTE]
a mialas okazje przymierzyc na psie? bo rozmiary i kroj to jedno a dwa nie doi kazdego psa pasuja :( ja teraz mam dla Sherry ale dla Milki juz 42 za male, 45 za duze :( wiec zdecydowalam sie na inna szwedzka firme i super lezxy.

Posted

[quote name='Amber']

tu masz moją czekolade w żółtym
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/1343/937a17baef645b6dmed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='murakami']niestety nie możesz:shake:, sam holder możesz[/QUOTE]

dopoki mnie nie ubezwlasnowolniono, to moge wszystko hehehehehe

jak sadzicie? co by pasilo do moich dziewczyn?
wiem, ze sa i tak czarne, ale warto to przemyslec:)))

Posted

[B]Corse[/B] znowu kusisz kobieto.:mad: Piękne te nowości, a ta żółta obroża cuuuuuuuuudo.:loveu:

[B]Amber[/B], wydaje mi się, że żółta obroża będzie jak najbardziej pasować Twojemu czekoladowemu pieskowi.

Guest papillonek
Posted

[quote name='NightQueen']Dla M. pasuję eMki, ale to tylko 16 mm, a ja się przestawiłam na szersze obroże, a chcąc szerszą, to musiałabym bym ją skracać.

Papilon przecież jest mały i drobny, ta Ska aż taka cienka nie będzie[/QUOTE]

1,1 cm z szerokości za cienka będzie,zgubi się.Poprzednia miała 1,5 i była idealna ;)

[quote name='chrupcia'][B]papillonek[/B], ile Twoja sunia ma w szyjce ?[/QUOTE]

W szyi ma 23 cm :lol:

Posted

[B]corse[/B] żółta to chyba najładniejsza obroża jaką widziałam !
mam nadzieje że kiedyś zaczniesz robić szelki , tylko pewnie cena zwali mnie z nóg bo taśmy ozdobnej poszło by conajmiej jak na 3-4 obroże .
a patent z ID świetny , na pewno się zgłoszę po to .

Guest papillonek
Posted

[quote name='chrupcia']to tak jak mój Jazz, a obroża nie jest wyregulowana na maxa nawet, myślę że możesz śmiało kupować :)[/QUOTE]

Którą S czy M bo sie pogubiłam :)

Posted

Kurde dziewczyny zaskakujecie mnie :) W życiu nie pomyślałam, że właśnie ta żółta będzie taką furorę robić :D.
Ona w rzeczywistości jest jaśniejsza - tak teraz patrzę, że na tym zdjęciu jakaś pomarańczowa wyszła...Generalnie jest intesywnie żółta z jasnożółtymi wzorami.