Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tusia_z']:) W sprawie Zosi będę czekała a jeżeli chodzi o Filipka to na pewno pokażę jak się nauczę zdjęcia zamieszczać albo jak rano chłopak wstanie :oops:[/quote]

Zdjęcia musisz wrzucić do internetu, np. do onet.foto, czy gdziekolwiek, a potem tylko wklejasz tutaj

Posted

[quote name='tusia_z']Witam wszystkich!
Jestem na tym forum nowa, a właściwie dopiero się zalogowałam bo dogomanię przeglądam od dawna. Jestem bardzo zainteresowana adopcją Zosi. Szukam siostrzyczki dla mojego Filipka :loveu:
[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/statusicon/user_online.gif[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/report.php?p=13176643"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/report.gif[/IMG][/URL] moje gg15726304 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/misc/progress.gif[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/editpost.php?do=editpost&p=13176643"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/edit.gif[/IMG][/URL][/quote]
Tusia, spadasz nam, jak z nieba:) Witamy!
Przepraszam za opóźnienie, ciężki dzień za nami, ale i radosny, chociaż nowe bidy przybyły:(. Kilka "starych" znalazło domki:)
Pora trochę niestosowna na pogaduszki, ale jutro meldujemy się na GG.
Pozdrawiam serdecznie!

Posted

Odkarmiłabym ją (oby nie za bardzo), lekarza mam super, nawyk do czesania mam po Basi, jak się coś przez 16 lat codziennie robi to ciężko przestać. Biedna Isia, zaczyna nie lubić czesania :diabloti: - ma w nadmiarze. I domu szukam na zamianę za mieszkanie.

Posted

[quote name='tusia_z']:) W sprawie Zosi będę czekała a jeżeli chodzi o Filipka to na pewno pokażę jak się nauczę zdjęcia zamieszczać albo jak rano chłopak wstanie :oops:[/quote]
A może wyślij mi zdjęcia na e-maila a ja je wstawie na dogo:cool3:

Posted

za ta suczke z tego co mi wiadomo odpowiedzialan jest luka. dam znac ziutce bo widze ze zadna z nich sie tu od twojej deklaracji domku jeszcze nie pokazala.

a kwestia kastracji twojego pieska??i sterylki suczki??wiem ze ciotki bez sterylki nie wydadza ale zosia chyba jeszcze karmi male wiec nie wiem za ile bedzie sterykla mozliwa

Posted

Luka i Ziutka są informowane na bieżąco. Jesteśmy po rozmowach telefonicznych z Tusią:)
Sterylka może się odbyć najwcześniej za 2 miesiące od odstawienia szczeniaków, co nastąpi za jakiś tydzień.
Tusia zobowiązuje się do przeprowadzenia sterylizacji w tym terminie, w ustalonej wspólnie lecznicy. W ten sposób oszczędzimy Zosi dalszego pobytu w boksie na korzyść kanapy.
W tej chwili ustalamy termin wizyty przed adopcyjnej:)

Posted

[quote name='malibo57']Luka i Ziutka są informowane na bieżąco. Jesteśmy po rozmowach telefonicznych z Tusią:)
Sterylka może się odbyć najwcześniej za 2 miesiące od odstawienia szczeniaków, co nastąpi za jakiś tydzień.
Tusia zobowiązuje się do przeprowadzenia sterylizacji w tym terminie, w ustalonej wspólnie lecznicy. W ten sposób oszczędzimy Zosi dalszego pobytu w boksie na korzyść kanapy.
W tej chwili ustalamy termin wizyty przed adopcyjnej:)[/quote]
super:multi::multi::multi::multi:
jakby cos to moge jakos pomoc!przy wizycie lub transporcie!
ale sie ciesze!!:multi::multi::multi::multi:
to jeszcze szczeniaki

Posted

Szczeniaki koniecznie!
Wkrótce będziemy je "identyfikować" i robić pojedyncze fotki (na dłoni, żeby było widać, jakie są malutkie).
Dostaną również imiona.
Ale chętnych prosimy już dziś o zapisy:razz:
Bardzo wielkie dzięki za chęć pomocy - skorzystamy:grins:

Posted

[quote name='malibo57']Szczeniaki koniecznie!
Wkrótce będziemy je "identyfikować" i robić pojedyncze fotki (na dłoni, żeby było widać, jakie są malutkie).
Dostaną również imiona.
Ale chętnych prosimy już dziś o zapisy:razz:
Bardzo wielkie dzięki za chęć pomocy - skorzystamy:grins:[/quote]

WALKI 1 to moze jak zosia dostala juz szanse od losu to moze na szczeniaczka sie skusisz??
nie bedzie problemu ze sie z twoja domowniczka pogyzie i siersc pewnie po mamusi bedzie mial wiec bedzie co szesac:razz::razz::razz::razz:

Posted

Kasik-wawa - rozumiem że decyzja już zapadła. Mnie urzekła Zośka. Ponadto nie mogę wziąć maleńkiego szczeniaczka. Życzę Zośce wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Lukę a Isadorze dziękuję serdecznie za pochlebne opinie o moim domu :lol:.

Posted

[quote name='walko1']Kasik-wawa - rozumiem że decyzja już zapadła. Mnie urzekła Zośka. Ponadto nie mogę wziąć maleńkiego szczeniaczka. Życzę Zośce wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Lukę a Isadorze dziękuję serdecznie za pochlebne opinie o moim domu :lol:.[/quote]

Ja powiedziałam co czuję i wiem :). Też życze Zośce wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. A Tobie walko może jeszcze kiedyś wpadnie w oko psina w potrzebie. Bardzo bym tego chciała i serdecznie życzę takiej psinie gdzieś zapewne będącej aby wpadła w Twoje objęcia.

Posted

Walko1, serdecznie dziękujemy za obecność na wątku i wspieranie Zośki:) Mamy dużo sierot "na składzie" i zapraszamy na wątki z prefixem Sochaczew. Szkoda, żeby się marnował taki domek, jak u Ciebie:razz:

Posted

[quote name='walko1']Kasik-wawa - rozumiem że decyzja już zapadła. Mnie urzekła Zośka. Ponadto nie mogę wziąć maleńkiego szczeniaczka. Życzę Zośce wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Lukę a Isadorze dziękuję serdecznie za pochlebne opinie o moim domu :lol:.[/quote]

decyzja chyba jeszcze nie zapadla, ma bys sprawdzony domek.
to jest dla zosi bardzo wielka szansa. dostala los od zycia. mysle ze bedzie jej bardzo dobrze.
a ty Walko napewno znajdziesz jaka bide w potrzebie.taki domek u ciebie nie moze sie zmarnowac.
ja jestem zauroczona pieskim z co drugiego watku ale niestety nie moge ich wziasc do siebie. tez traf chcial ze akutat z tych setek bid dwie sa u mnie. serce mowie wez nastepna bide a rozsadek ( i rodzice) wybijaja mi to z glowy.
chyba wiem co czujesz.

Posted

dzis odwiedziałam Zosię i jej dzieciaki - to naprawdę przekochana sunieczka i coraz bardziej ufna do ludzi. Maluchy za to robią się coraz bardziej śmielsze i jak najbardziej nadają się już do adopcji :p
Proponuję nazwać maluchy: jasne-Koko i Fika; czarne: Jula i Shila :lol:
co ciotki na to?:eviltong:
zgłaszam się również na ochotnika aby zrobić dziewczynom ogłoszenia :oops: