lilith27 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 a ja mam nowe fotki lusiaczkowe....................... zastanowię się czy pokaże............... Quote
lilith27 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 trzeba myśleć, żeby jej odnowić cześć..... ciocia zuzlikowa dba tam jednak o allegro lusiowe a ja czekam na nr konta w tej sprawie Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 lilith27 napisał(a):trzeba myśleć, żeby jej odnowić cześć..... ciocia zuzlikowa dba tam jednak o allegro lusiowe a ja czekam na nr konta w tej sprawie Niestety ciocia zuzlikowa musi się przyznać,ze od kilku dni wstrzymuje wstawianie piesków,bo...założyłam nowe,specjalne konto dla psiaków na allegro bernardyn_com_pl...i od jutra już wstawiam wszystkie psiaki na to konto...od jutra,bo niech z Nowym Rokiem zacznie się nowe i szczęśliwe rozdanie dla psiaków...taka zabobonna ze mnie ciotka! Wszystkim Lusiolubnym i Annolubnym...i samym bohaterkom wątku...szczęścia i tylko szczęścia z domieszką spełnionych najskrytszych marzeń i zawsze w zdrowiu w 2010 roku...życzy zuzlikowa! Quote
AnnaA Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dzięki ciociu zuzlikowa. Życzymy Ci oby z Nowym Rokiem ubyło Ci roboty i żeby nie było żadnych biednych psiaków do ogłaszania, żyby było dużo chętnych na psieki a nie było biedaków do adopcji. /Ot, utopie mi się marzą/. Quote
Ammounie Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 AnnaA napisał(a):Dzięki ciociu zuzlikowa. Życzymy Ci oby z Nowym Rokiem ubyło Ci roboty i żeby nie było żadnych biednych psiaków do ogłaszania, żyby było dużo chętnych na psieki a nie było biedaków do adopcji. /Ot, utopie mi się marzą/. Amen. Amen. Amen. Aniu przyłączam się do marzeń i życzeń i tego i Cioci Zuzlikowej, Tobie Aniu, Cioci Lilith, sobie i nam wszystkim życzę! Quote
Ammounie Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Lusiu jakaś ty piękna! Lilith dziękujemy za nowe fotki! Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Miałam dwa konkretne pytania o benki...wstawiam tam też zawsze i propozycję Lusieńki...toż to najcudniejszy psiurek ,a choć może i nie benek,to jednak ma wiele przymiotów,które mogą spowodować,że ludziom do serca przylgnie...wybaczcie,że jeszcze allegro nie wstawiłam...zmęczenie i wiek zrobiły swoje-padłam wczoraj po południu i obudziłam się dopiero dziś rano...zabieram się za to dzisiaj...oczywiście nowe fotki Lusieńki też wstawię... Quote
lilith27 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Olu jak słowo się rzekło 153 złote ze starych bazarków jak pamiętam obecne dwa (bez jednej wpłaty) to kwota 75.50 złotych łącznie 228.50 złotych siłą wyższą muszę udać się do banku jutro spodziewaj się pieniązków (z środku tygodnia myślę) Quote
Ammounie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 lilith27 napisał(a):Olu jak słowo się rzekło 153 złote ze starych bazarków jak pamiętam obecne dwa (bez jednej wpłaty) to kwota 75.50 złotych łącznie 228.50 złotych siłą wyższą muszę udać się do banku jutro spodziewaj się pieniązków (z środku tygodnia myślę) Lilith, w imieniu naszych suniek dziękuję, zbliżają się terminy opłat za DT :-) Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ola fanty na suczki jedlankowe podarowała Anna ja nie mam z tym prawie nic wspólnego pieniązki już przelałam Quote
Ammounie Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 lilith27 napisał(a):Ola fanty na suczki jedlankowe podarowała Anna ja nie mam z tym prawie nic wspólnego pieniązki już przelałam To jeszcze raz Aniu i Lilith w imieniu naszych suniek dziękuję. Pieniążki dotarły. Zaraz zrobię update na pierwszej stronie wątku Tinusi. Pozdrawiam! Quote
Ammounie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 mizianko dla Lusieńki i całej gromadki Quote
AnnaA Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Lusi bardzo podoba się śnieg i zima. Okazuje się, że futro ma wystarczające bo niechętnie wraca do domu. Quote
zuzlikowa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 AnnaA napisał(a):Lusi bardzo podoba się śnieg i zima. Okazuje się, że futro ma wystarczające bo niechętnie wraca do domu. No, toż pirenejka z niej bez małą...a i tak wspaniała! Lusieńko...mizianka! Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Cioteczki...dajcie namiar gdzie focie sunieczki znajdę...allegro nareszcie mogę zrobić...przypomnijcie też namiary na kontakt! Quote
Recommended Posts