Jump to content
Dogomania

"Ja latam ! " - mix rottek - bardzo spragniony ciepła- ZNOWU W SCHRONISKU

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

natalek napisał(a):
Aż niemożliwe, że jeszcze siedzi w schronie.
Nie ma żadnych nowych zainteresowanych Napoleonkiem? :(

gdyby nie to że mam w domu dużego psa który nie zawsze akceptuje inne psy, a z tego co wiem z Napoleonem jest tak samo, to już by był u mnie.

ale też nie mogę uwierzyc ze on dalej tam siedzi, jest najkochańszy na świecie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

On wychodzi bardzo dużo, tyle że przy okazji pewnie dostaje smaczki w takich ilościach że nie nadąża ze spalaniem :D
Ostatnio go tylko przez kraty miziam bo na prawdę dużo osób z nim wychodzi. Nie wiem po co ten zeszyt wolontariuszy mamy skoro i tak większość nie patrzy i biorą psy które i tak wychodzą.

Posted

bez sensu to jest, bo tyle uroczych psiaków nie wychodzi wcale. :(
dlatego ja jak mam smaczki, to nigdy Napoleonkowi nie daję, dla jego dobra. za to wynagradzam mu to głaskaniem. :D

Posted

Mogłabym Was prosić o dokładne dane Napoleona? Ile w schronisku już siedzi, ile ma lat (wnioskuję, że koło 5?) itd. Myślę, że niedługo pojawi się na stronie Pomorskiej Fundacji Rottka, a przynajmniej na forum ;) Prawda Pani Kasiu? :D

Posted

Niestety wiem iż dużo wolontariuszy wychodzi z nim, a inne z kolei wogóle nie wychodzą.... Nawet pracownicy się skarżą że upasłyście go.... Ogłoszenia by się przydało porobić nowe w takim razie