lionblau Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=QJqYh0X6bgM]YouTube - Fabryka Przyjemności[/url] nie wiem co mają psy do czekolady ale reklama całkiem ładniutka i fajne lambo :D:D Quote
Isles Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='lionblau'] nie wiem co mają psy do czekolady [/quote] Dokładnie ; ) Tak pozatym to cudnego borderka wzieli do tej reklamy :loveu: Quote
Olka_Olga Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mi także się podoba. Bardzo przyjemna. Fabryka przyjemności - wyglądanie zza okna podczas jazdy autem, a potem leczenie oczu :roll: Alee, i tak psy to lubią :evil_lol: Obstawiam, że będzie jeszcze jedna podobna reklama E.Wedel Quote
Milka__ Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 "Motylem jestem ...":loveu: reklama genialna ! Quote
Shirai - Koki Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Reklama faktycznie bardzo przyjemna...nasz Shirai od czasu do czasu tez lubi poczuc sie jak "motyl" :loveu: [IMG]http://img129.imageshack.us/img129/9177/wedel.png[/IMG] Quote
wiki4 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Reklama super :loveu: I ten wiatr w uszach :eviltong: Quote
Dacote Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Mi się wydawało, że to reklama karmy albo auta... Kiepsko zrobione. Ale fajne:) Quote
eski Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nie cierpię reklam, ale na tą patrzę z przyjemnością :) Quote
jmw Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Śmieszna ta reklama. Też nie wiem, co mają psy do czekolady, ale dobra ;) Quote
metaxa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No i tam jak wejdziecie w "nasi bohaterowie" czy jakos tak to sa juz inne psy jak w reklamie :lol: tzn RASY te same, ale... No i jak mam sie już czepiać to popatrzcie na "wzrost" psów- tez w dziale bohaterowie. Ale nie czepiam sie bo chyba nie to najwazniejsze jest. Reklama ok :eviltong: Quote
Jami Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 no bo tym psom przyjemnie jakby jadł czekoladkę ;p A po za tym ona są słodziutkie jak czekolada ^^ (własnie mam wedla przed sobą xd) Quote
PATIszon Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='jmw']Śmieszna ta reklama. Też nie wiem, co mają psy do czekolady, ale dobra ;)[/quote] NIC. Maja przyciagnac oko.:p Quote
Daga&Maks Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 to jedna z niewielu reklam która mi się podoba.Fajnie zrobiona Quote
Kirima Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Co do czekolady - prawda, ale reklamę przyjemnie się ogląda, śmiechu trochę jest ;) Quote
Dacote Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A basset taki luzacki... :loveu::loveu::loveu: Z resztą to jedna z moich ulubionych ras!:loveu: EDIT: Jazda Lamborghini = przyjemność, patrzenie na pieski = przyjemność, jedzenie czekolady = przyjemność... :)) Proszę, ile wspólnego :) - [URL="http://www.youtube.com/user/miraacleee"]miraacleee[/URL] Komentarz z YouTube:) Quote
siekowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Reklama jest bardzo fajna tylko czemu akurat psy muszą reklamować czekoladę? :crazyeye: Oby ludzie później nie dawali jej swoim psom... Quote
nat. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Psy, bo istnieją trzy podstawowe "elementy" reklamy, którymi najłatwiej przyciągnąć uwagę widza: małe dzieci, zwierzęta i seks. Co prawda jako reklama czekolady, kompletnie mnie nie przekonuje, ale gdyby to była reklama samochodu, żadnego innego bym nie chciała :D. Quote
MissKobieta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No właśnie. To powinna być reklama samochodu;) Psiaki są super, ale z czekoladą mi się to nijak nie kojarzy. Reklama powinna naprowadzać na produkt, a nie sprawiać, ze odbiorca się zastanawia: o co im chodziło? Czy psy lubią czekoladę, czy może chodzi o to, że będę tak uśmiechnięta jak one jeśli jej spróbuję? Pamiętam że jak z rodziną pierwszy raz obejrzeliśmy tą reklamę, to wszyscy popatrzyliśmy na siebie zastanawiając się: o co biega? Quote
PATIszon Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='MissKobieta'] Reklama powinna naprowadzać na produkt, a nie sprawiać, ze odbiorca się zastanawia: o co im chodziło[/QUOTE] A skad! Reklama ma zwrocic na siebie (czyli na produkt) uwage, a ta najwyrazniej to zrobila, bo wszyscy wiemy CO reklamowala i dlugo po zakonczeniu emisji bedziemy o tym pamietac. Quote
Ireland Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 śliczna była ta reklama, zawsze mnie wzruszały te psy, zwłaszcza tamten pudelek <3 Quote
Recommended Posts