Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Owieczko kochana! Guaro już po kastracji. Czy dobrze się czuje? Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Owieczko kochana! Czyli GUARCIO ma dług w kwocie 256 zl u weterynarza? :-( :-( :-( Quote
Owieczka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Kochana mordka Wcinam bułeczke Smutny pysio... Biegniemy Quote
Owieczka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Owieczko kochana! Czyli GUARCIO ma dług w kwocie 256 zl u weterynarza? :-( :-( :-( Nie ! Guacio ma dług w wysokości 148 zł bo pani dr udało sie anulowac usługę. Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Weterynarz poczeka do stycznia? :) Podeślę Ci w styczniu część tej kaski! A Kundelkowa Skarbonka coś pomoze? Co mówi szefowa Skarbony? :) Quote
Owieczka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Owieczko kochana! Guaro już po kastracji. Czy dobrze się czuje? Guarcio jest troszke odurzony i lekko chwieje się na nogach czasami, ale ogóleni jest ok. Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wpłaty na Guarcia : Paźniernik: - 100 zł - OBRACZUS87 (KUNDELKOWA SKARBONKA ) - 50 zł - MONIKA Z KATOWIC - 10 zł - madziq - 30 zł - chita - 70 zł - Amelka - 70 zł - Aska Axelowa Listopad: - 50 zł - MONIKA Z KATOWIC - 92 zł - OBRACZUS87 (KUNDELKOWA SKARBONKA ) RAZEM WPŁAT: 472zł Wydatki : - Wizyta u pierwszego weta + leki - gratis !!! - wizyta Wet. Warszawa - gratis !!! - Leki : Linco-spectin - 70 zł - strzykawki i igły - Gratis - mięsko mrożone - 5,52 zł - puszeczki ( karma mokra) - 33,08 Dokładne rozliczenie ( szczegółowe ) od str 15 , post 146 - wizyta 27.10.09 - Gratis - Linco spectin - 70 zł - strzykawki i igły - Gratis - badania krwi - 55 zł Dokładne rozliczenie str 20, post 198 - Karma - 100 zł ( zakupiona w hurtowni za pośrednictwem Stow. NICZYJE ) - wizyta kontrolna 17.11.09 - Gratis - jedzonko - 13,59 - kastracja - 148zł RAZEM: 495,19zł Tak więc jesteśmy na minusie: 23,19. Owieczko, za kastrację możesz zapłacić 124,81zł. Potrzebujemy pieniedzy rowniez na leki :( Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kundelkowa Skarbonka podeśle Ci niestety ale tylko 30zł, bo Skarbonka swieci pustkami. Jutro wyjdzie przelew, to bedziesz mogla zaplacic za cala kastracje.. Quote
Monika z Katowic Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Każdy pieniążek ważny!!! Kochany GUARO dzisiaj "mizianki" świąteczne!!! Mam nadzieję, ze dzisiaj dobrze się czujesz! Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [FONT=Arial][FONT=Arial]Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]- odpoczynku, zwolnienia tempa oraz dystansu do tego co wokół.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i miłymi wspomnieniami.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2010[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z marzeniami, o które warto walczyć,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z radościami, którymi warto się dzielić,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z przyjaciółmi, z którymi warto być,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]i z nadzieją, bez której nie da się żyć.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Niech ten cudowny, pełen radości czas, przyniesie Wam i Waszym[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]najbliższych wiele szczęścia i spełni Wasze najskrytsze marzenia.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Marta[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Mam nadzieje, że Guaro lada dzien bedzie w swoim wymarzonym nowym domku!!!!!!!![/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych świat dla Owieczki i dla GUARCIA! Quote
zuzia_kuzik Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 a czy msz fakture na ta sterylizacje???? Quote
obraczus87 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jak sie czuje Guaro?/ Owieczko doszły moja wpłata do Cioebie?/ Quote
Owieczka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 zuzia_kuzik napisał(a):a czy msz fakture na ta sterylizacje???? Faktury nie mam i nie będę brała bo całości nie zapłacimy. Zrobimy tak jak napisałam wcześniej, czyli zapłacimy narazie tylko część a reszta zajmie sie pani dr. Jeśli się uda to dobrze , jeśli nie to będziemy ściubić dalej. Quote
Owieczka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 obraczus87 napisał(a):jak sie czuje Guaro?/ Owieczko doszły moja wpłata do Cioebie?/ Obraczus87 bardzo Ci dziekuję za wpłatę i za podsumowanie wpłat i wydatków. I w ogóle za wszystko !! Guarcio czuje się całkiem nieźle , już biega, skacze i szaleje. Niestety mimo że w domu czuł się znakomicie i był w zasadzie bezproblemowy to musiał wrócić do budy... Guarcik w domu zachowuje się jak aniołek, jest grzeczny , cichutki , bezproblemowy . Na prawde szkoda go do budy ... Jego koleżanki znalazły już domy i to przed samymi Świętami a on jeden biedaczek został... Nie ma z kim poszaleć po podwórku. A jest taką przylepą, że nawet jak do pracy ze mną przyjechał na kastracje to obszedł cały dział i do wszystkich musiał morde przytulić. Quote
Owieczka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 W przedpokoju wszyscy razem O taki jeszcze pół przytomny jestem... Quote
Owieczka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Jak przyjechali zainteresowani po Fige to Guarcik robił co mógł żeby pokazac się z najlepszej strony. Ludzie byli nim oczarowani jednak szukali psiaka dla rodziców do bloku a on jest stanowczo za duży i za silny :( Quote
obraczus87 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jeju co za słodziak..... ja nie wiem czemu jeszcze nie znalazł domu. Może ma za mało ogłoszen??? Quote
Owieczka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Jak obiecałam zdjęcia potomka Guarciula . Oto mała klucha, waży tak na oko ok 3 kg i ma dopiero miesiąc. :eviltong: :eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ależ piękna, piękna psia Kluseczka vel GUARECZKA :) :) :) Quote
Owieczka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Na szczęście tak kluseczka ( a raczej kluch) ma juz zaklepany dom i to całkiem dobry. Szkoda że Guarcio jeszcze musi poczekać... Obraczus87 Guarcio miał sporo ogłoszeń ale juz chyba straciły ważność :( Quote
obraczus87 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Pewnie tak.... chmmmm trzeba porobić nowe. Owieczko wklej do 1 postu teksty do ogłoszeń jaki był w poprzednich.. trzeba chłopaka bardziej wypromować. Quote
Owieczka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Obraczus87 dzieki ogromne. Co ja bym bez Ciebie zrobiła... Wpłaty na Guarcia : Paźniernik: - 100 zł - OBRACZUS87 (KUNDELKOWA SKARBONKA ) - 50 zł - MONIKA Z KATOWIC - 10 zł - madziq - 30 zł - chita - 70 zł - Amelka - 70 zł - Aska Axelowa Listopad: - 50 zł - MONIKA Z KATOWIC - 92 zł - OBRACZUS87 (KUNDELKOWA SKARBONKA ) grudzień: - 50 zł - MONIKA Z KATOWIC :buzi::lilangel: - 30 zł - OBRACZUS87 (KUNDELKOWA SKARBONKA ) :Rose: RAZEM WPŁAT: 552 zł Wydatki : - Leki : Linco-spectin - 70 zł - mięsko mrożone - 5,52 zł - puszeczki ( karma mokra) - 33,08 - Linco spectin - 70 zł - badania krwi - 55 zł - Karma - 100 zł ( zakupiona w hurtowni za pośrednictwem Stow. NICZYJE ) - jedzonko ( mięso indyk) - 13,59 - kastracja - 148zł ( rozliczenie wkleje jak zapłacę) RAZEM: 495,19zł Musiałam wykupic dla Guarcia Pyralginum - 5,49 WYDATKI w sumie : 500,68 zł wpłaty - 552 zł więc zostaje 51,32 zł :multi: Jak się Guarcio wykuruje trzeba będzie koniecznie mu wyrwać te dwa zęby ( jak nie trzy ) zapłacimy tylko za wykorzystane środki w granicach ok 100zł i mam nadzieje, ze to wszystko co musimy uzbierać na Guarciula. Jeszcze się dowiem dokładnie i konkretnie rozliczę za kastracje to zobaczymy ile zostanie. Chociaz tak w głebi duszy cały czas mam nadzieje, że Guarcik znajdzie ten wymarzony dom... :-( Quote
Recommended Posts