Feigned Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Iś & Chester']Feigned pociąg ?:razz: je, zbierzmy sie i kupmy wspólny kontener napsie kupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] noo, to jedyne wyjście, tylko się zastanawiam jak by białas zniósł tyle godzin jazdy pociągiem :eviltong: Quote
Skibka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Feigned']noo, to jedyne wyjście, tylko się zastanawiam jak by białas zniósł tyle godzin jazdy pociągiem :eviltong:[/QUOTE] Zawsze możesz dać mu tabletkę, ja mam tam jakąś godzinę jazdy a Viki też będzie na tabletce.;) Quote
Feigned Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Skibka']Zawsze możesz dać mu tabletkę, ja mam tam jakąś godzinę jazdy a Viki też będzie na tabletce.;)[/quote] noo.. ja mam "trochę" więcej :evil_lol: ciągle się nad tym zastanawiam.. :diabloti: Quote
Dariette. Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 hm, a osoby towarzyszczące + ich psy się zapisuje? Bo chciałam zaklepać jakieś miejsce dla przyjaciółki i i jej kundelka ;). Dziś pogadam z rodzicami, bo naprawdę narobiłyście mi ochoty na ten zlot! Poznam wreszcie te psiary i ich czworonogów :-D. Quote
Skibka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Dariette.']hm, a osoby towarzyszczące + ich psy się zapisuje? Bo chciałam zaklepać jakieś miejsce dla przyjaciółki i i jej kundelka ;). Dziś pogadam z rodzicami, bo naprawdę narobiłyście mi ochoty na ten zlot! Poznam wreszcie te psiary i ich czworonogów :-D.[/QUOTE] Koleżankę też możesz zapisać, ja zrobiłam to samo.:evil_lol: [B]Feigned[/B]Fajnie jak byśpojechała bo były kolejny mniejszy pies bo tak to same byczki jadą i moja będzie takim kurduplem jedynym.. Quote
Dariette. Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Skibka, mój też kurdupel, choć ja miłośniczką właśnie byczków, ale miłość jest ślepa :-D. Quote
Skibka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Dariette.']Skibka, mój też kurdupel, choć ja miłośniczką właśnie byczków, ale miłość jest ślepa :-D.[/QUOTE] Bardzo się cieszę, że VIki nie będzie sama.:lol: Ja też kocham molosy np. niufki a mam takiego kurdupla.. Dlatego Anita będzie miała ze mną przewalone.:evil_lol: Quote
Tepes Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Skibka']Aha Anula zobacz czy tam na tym terenie albo w pobliżu są śmietniki na psie odchody.:oops::lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise](dziwnie tak wygląda jak Anula piszesz po polskiemu nie po naszemu:shiny:)[/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR=Blue]Ok zoboczymy, kaj jo pisza po polskiemu?:D [/COLOR] [COLOR=Blue] No a jo tak jak Iśka biera dużo jedzonka żeby nie trzeba było do sklepu lotać xD o i banerak dobro rzecz:) Szamanka dzięki;)[/COLOR] [quote name='Feigned']jaa, ale fajnie ! ja też chcę. :placz: nie mogliście gdzieś bliżej tego zorganizować? :diabloti: tak się zastanawiam czy miałabym jak dojechać.. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jedź jedź!!:)[/COLOR] [quote name='dogomanka_']hmm..to ja się zastanowić na tym zlotem musze porządnie..:razz:[/quote] [COLOR=Blue]To sie zastanawiej!:)[/COLOR] [quote name='Dariette.']hm, a osoby towarzyszczące + ich psy się zapisuje? Bo chciałam zaklepać jakieś miejsce dla przyjaciółki i i jej kundelka ;). Dziś pogadam z rodzicami, bo naprawdę narobiłyście mi ochoty na ten zlot! Poznam wreszcie te psiary i ich czworonogów :-D.[/quote] [COLOR=Blue]Tak osoby towarzyszące jak najbardzi sie zapisuje:)[/COLOR] Quote
Magnesiatko Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Pomysł na zlot super, miejsce też wyjątkowe ;) Jak dla mnie niestety zbyt odległy termin, żeby móc powiedzieć cokolwiek na pewno. :-( Quote
Tepes Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Magnesiatko']Pomysł na zlot super, miejsce też wyjątkowe ;) Jak dla mnie niestety zbyt odległy termin, żeby móc powiedzieć cokolwiek na pewno. :-([/quote] [COLOR=Blue]No to szkoda[/COLOR] Quote
polciuaa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 wiecie co..zapiszcie mnei na liste póki są miejsca.:razz: na dniach powinnam wiedzieć na 100% czy pojade czy nie.;p dogomanka_ + pies(?)- Olkusz.;D Quote
Tepes Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dogomanka_']wiecie co..zapiszcie mnei na liste póki są miejsca.:razz: na dniach powinnam wiedzieć na 100% czy pojade czy nie.;p[/quote] [COLOR=Blue]Miejsc jest dużooooooo bo jest 40 domków 6 osobowych czyli ogółem jest 240 miejsc:diabloti:[/COLOR] Quote
Foxowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Co to 240 miejsc xD My z Fuksem teraz przyzwyczajamy się do większej ilości psów i do przychodzenia w tej ilości. Wczoraj spotkał ok. 60 psów i tylko dwa mu przeszkadzały jak był bez kagańca więc jest dobrze :) Ćwiczeń nigdy nie za mało lepiej sprawdzać go cały czas a to przecie 11 miesięcy więc poćwiczymy troszkę :D Widzę zainteresowanie ;> Quote
Dariette. Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No to proszę o dopisanie do mnie [B]osoby towarzyszącej + jednego psa ( kundliszona )[/B] ;) [IMG]http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/34/48772851.jpg[/IMG] [SIZE=3]już się nie mogę doczekać, gratuluję pomysłodawcy :loveu:.[/SIZE] Quote
Kaya93 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 O Feigned :loveu: :evil_lol: Jedz! Jedz! :loveu: Quote
Skibka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Foxowa']Co to 240 miejsc xD My z Fuksem teraz przyzwyczajamy się do większej ilości psów i do przychodzenia w tej ilości. Wczoraj spotkał ok. 60 psów i tylko dwa mu przeszkadzały jak był bez kagańca więc jest dobrze :) Ćwiczeń nigdy nie za mało lepiej sprawdzać go cały czas a to przecie 11 miesięcy więc poćwiczymy troszkę :D Widzę zainteresowanie ;>[/QUOTE] My też właśnie bierzemy się za to, bo Viki nie bardzo lubi inne psy, ale bez niej na zlot nie pojadę.:razz: Quote
Kilche Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kurcze, ja tutaj widzę, że nie tylko mój Dżaki nie lubi wszystkie psy, bosz. ;D Tutaj Kilche jakby coś. :]]]] Quote
Skibka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Vida']Kurcze, ja tutaj widzę, że nie tylko mój Dżaki nie lubi wszystkie psy, bosz. ;D Tutaj Kilche jakby coś. :]]]][/QUOTE] No nie tylko Twój. Ale jeżeli każdy będzie miał kaganiec i będzie panował nad psem to nie widzę problemów. Ja bym bardzo chciała żeby Viki nauczyła się przebywać z psami bo chciałabym jeszcz jakiegoś futrzaka no ale nie wiem jak na niego zareaguje.. Quote
Tepes Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Foxowa']Co to 240 miejsc xD My z Fuksem teraz przyzwyczajamy się do większej ilości psów i do przychodzenia w tej ilości. Wczoraj spotkał ok. 60 psów i tylko dwa mu przeszkadzały jak był bez kagańca więc jest dobrze :) Ćwiczeń nigdy nie za mało lepiej sprawdzać go cały czas a to przecie 11 miesięcy więc poćwiczymy troszkę :D Widzę zainteresowanie ;>[/quote] [COLOR=Blue]No co to tak mało miejsc phi:diabloti: No to ćwiczcie ćwiczcie i chcemy na zlocie z postępem wos widzieć:eviltong:[/COLOR] [quote name='Dariette.']No to proszę o dopisanie do mnie [B]osoby towarzyszącej + jednego psa ( kundliszona )[/B] ;) [SIZE=3]już się nie mogę doczekać, gratuluję pomysłodawcy :loveu:.[/SIZE][/quote] [COLOR=Blue]Bartyśkowo dopisz xD A to dzięki dzięki :diabloti::diabloti:[/COLOR] [quote name='Vida']Kurcze, ja tutaj widzę, że nie tylko mój Dżaki nie lubi wszystkie psy, bosz. ;D Tutaj Kilche jakby coś. :]]]][/quote] [COLOR=Blue]Jkabyś nie napisała zę to Ty to bych nie poznała:eviltong:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 mój też nie wszystkie :eviltong:[SIZE=1] Tzn on ogólnie psów nie lubi, woli ludzi, ale jak się zachowuje zależy od miejsca. Jak jest w nowym miejscu, tak do pierwszych kilku-kilkunastu razy łazi za ludźmi, z psami się tylko obwąchuje, jak ktoś warknie ucieka. Tak samo jest na szkoleniu. A w miejscu które zna, albo jak jest tylko 1-2 psy, najlepiej mniejsze to czasem jest ok, a czasem się przyczepi do jednego i go zacznie gonić, i po jakimś czasie jak nie przestanie to zaczyna się zachowywać jakby gonił zająca albo coś, w każdym razie jakby polował i zaczyna na psa piszczeć i zęby pokazywać. [/SIZE] [SIZE=1]Ale tam będzie nowe miejsce, psy których nie zna, i do tego dużo psów dużych, nie będzie ukochanego pana który obroni, więc myślę że do takich zachowań nie dojdzie. O ile go wezmę, bo bardziej obawiam się czego innego(że będę musiała w nocy 50 razy wstawać z nim wychodzić, jak będzie wyglądało z chodzeniem na obiady i jak się dogada z psami, z którymi będzie w domku, albo że poleci gdzieś jak zobaczy psa z daleka)[/SIZE]. [SIZE=1]Ale poćwiczę z nim jeszcze i zobaczymy co się do wakacji zmieni.[/SIZE] Jedzcie wszyscy :loveu: Pola, a Iza Maksowa nie wolałaby w takim razie też z nami ?:cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 o jak fajnie widzę duże zainteresowanie :loveu: Zbierać się i decydować. Feigned Przemyśl to :loveu::loveu: ps czekam tylko na pozytywną informacje co do twojego przyjazdu :evil_lol: Już dopisuję Quote
jolkablaszczyk Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 zastanawiam sie i to powaznie :) mam nadzieje ze na dniach juz będę wiedzieć... głównie to zależy od mojej kolezanki czy ona da rade... bo ja to napewno dam :) tylko jak bysmy byly dwie to byloby raźniej zwlaszcza ze to nie bylby nasz pierwszy wyjazd z naszymi psami :) Quote
Tepes Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='jolkablaszczyk']zastanawiam sie i to powaznie :) mam nadzieje ze na dniach juz będę wiedzieć... głównie to zależy od mojej kolezanki czy ona da rade... bo ja to napewno dam :) tylko jak bysmy byly dwie to byloby raźniej zwlaszcza ze to nie bylby nasz pierwszy wyjazd z naszymi psami :)[/quote] [COLOR=Blue]O witamy kolejnych zainteresowanych:diabloti: No to czekamy na potwierdzenie czy jedziecie:eviltong: [/COLOR] Quote
Feigned Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Kaya93']O Feigned :loveu: :evil_lol: Jedz! Jedz! :loveu:[/quote] [quote name='Bartiśkowa_']o jak fajnie widzę duże zainteresowanie :loveu: Zbierać się i decydować. Feigned Przemyśl to :loveu::loveu: ps czekam tylko na pozytywną informacje co do twojego przyjazdu :evil_lol: Już dopisuję[/quote] niee no :loveu: teraz to muszę jechać. :evil_lol: pogadam z rodzicami, może się uda.. :diabloti: szkoda tylko, że tak wcześnie trzeba się zdecydować, najbardziej się obawiam, że nagle coś mi wypadnie i nie będę mogła pojechać. :eviltong: a jak się dzielicie co do domków? :cool3: Quote
Skibka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Anula jeszcze jedna prośba. Obejrz w tych domkach czy jest lodowka a czy w klodowce jest zamrażalka i czy je mikrowela bo musza wiedzieć co wziąć psowi do jedzynio.:eviltong: Quote
Recommended Posts