Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']uff wspólnie z Anulką znalazłyśmy błąd :evil_lol::evil_lol: Był podwójnie nr 2[/quote]
[COLOR=Blue]ahh ta matematyka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']Dopisałam na zlotowym, Bartiśkowa poślij linki :razz:

A kto bierze przeszkody do agi.? :cool3:[/quote]

Jeśli uda mi się je skombinować (i nie, nie prowizoryczne, profesjonalne :diabloti:) to ja.

Posted

[quote name='Pestka']To musisz skombinować :evil_lol:[/quote]
Postaram się, mam znajomego stolarza i muszę się z nim skontaktować, ale jakoś ostatnio mi to z głowy wyleciało ;)
No, fajnie by było poskakać :diabloti:

Posted

Ainee liczymy na Ciebie :cool3:

Marta i tak się nie wykręcisz :diabloti: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]nawet o tym nie myśl ,bo pożałujesz :cool3::evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

O może border będzie jeszczee :loveu:
jedzcie wszyscy, ja już was kocham :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ainee liczymy na Ciebie :cool3:

Marta i tak się nie wykręcisz :diabloti: [SIZE=1][COLOR=lightblue]nawet o tym nie myśl ,bo pożałujesz :cool3::evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

O może border będzie jeszczee :loveu:
jedzcie wszyscy, ja już was kocham :evil_lol::loveu:[/quote]

jaki border? :cool3:

Posted

[quote name='psiulka']Tor agi możemy skonstruować z jakiś grubszych patyków. Oczywiście, byłby on bardzo prowizoryczny. :evil_lol:

Ale dużo nas tam będzie! :)[/quote]

jeśli macie ochotę to ja mogę wziąć slalom prowizoryczny :) a jeśli ktoś by chciał to moge pomóc w nauce slalomu też :p

Posted

Cerber bierz :))

a pomyliło mi się xd myślałam że border_collie&westie ma obydwie rasy z loginu, bo ma dwa imiona w podpisie i dopiero teraz się zorientowałam że jedno imie jest właścicielki xd mądra jestem wiem.

Yorshirka myślę zę nikt nie ma nic przeciwko ;) 7 miesięcy to już po szczepieniach, ujuż znowu nie takie maleństwo więc damy rade :)

Posted

[B]Yorshirka[/B] Czy nick świadczy o tym, że to będzie yoreczek?:loveu:

Możecie pokolorować też Olę bo została przeze mnie zmuszona.:lol:
I już pytała czy może mi przynieść kasę żeby mój tata przelał za nas dwie. Myślę, że to nie problem?:razz:

Posted

[quote name='Skibka'][B]Yorshirka[/B] Czy nick świadczy o tym, że to będzie yoreczek?:loveu:

Możecie pokolorować też Olę bo została przeze mnie zmuszona.:lol:
I już pytała czy może mi przynieść kasę żeby mój tata przelał za nas dwie. Myślę, że to nie problem?:razz:[/quote]
[COLOR=Blue]No jasne jasne można od razu za 2 osoby ale tpo wtedy trzeba dopisać do tytułu + os. towarzysząca;)
i jak bydziecie wysyłać kasa to koniecznie napiszcie TU a późno Foxowo powie czy doszły czy nie [/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No jasne jasne można od razu za 2 osoby ale tpo wtedy trzeba dopisać do tytułu + os. towarzysząca;)
i jak bydziecie wysyłać kasa to koniecznie napiszcie TU a późno Foxowo powie czy doszły czy nie [/COLOR][/QUOTE]

Ale Ola to nie je moja osoba towarzysząco.:evil_lol:
Nojwyżyj napisza w tytule moj nick i jeji może tak być?

Posted

[quote name='Skibka']Ale Ola to nie je moja osoba towarzysząco.:evil_lol:
Nojwyżyj napisza w tytule moj nick i jeji może tak być?[/quote]
[COLOR=Blue]Kurde no źle padałach xD
Napisz Twój nick + od ni:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']

a pomyliło mi się xd myślałam że border_collie&westie ma obydwie rasy z loginu, bo ma dwa imiona w podpisie i dopiero teraz się zorientowałam że jedno imie jest właścicielki xd mądra jestem wiem.
[/quote]

Czyli chciałabyś żebym pojechała tylko dlatego, że niby mam bordera? :diabloti: Oj, niedobra Ty :eviltong:

Rzeczywiście mam tylko westikową, ale o borderku marzę :-( Rzeczywiście login może mylić.

Posted

[quote name='border_collie&westie']Tylko kurczę w podobnym terminie zawody w Brennej są :-(... Trzeba być na całym zlocie??[/quote]
[COLOR=Blue]Nie trzeba ale płacisz 162 zł jak za cały pobyt[/COLOR]