Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 uff wspólnie z Anulką znalazłyśmy błąd :evil_lol::evil_lol: Był podwójnie nr 2 Quote
Tepes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']uff wspólnie z Anulką znalazłyśmy błąd :evil_lol::evil_lol: Był podwójnie nr 2[/quote] [COLOR=Blue]ahh ta matematyka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ej nie chcę być na końcu listy :placz::diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Martunia']Ej nie chcę być na końcu listy :placz::diabloti::diabloti:[/quote] potem Cię zmienię tam gdzie byłaś jak bd na szybszym kompie :diabloti:;) bo narazie jestem u rodziców Quote
Martunia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Haha nie no spoko, mi tam obojętnie :D Quote
Ainee Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='dog193']Dopisałam na zlotowym, Bartiśkowa poślij linki :razz: A kto bierze przeszkody do agi.? :cool3:[/quote] Jeśli uda mi się je skombinować (i nie, nie prowizoryczne, profesjonalne :diabloti:) to ja. Quote
Pestka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Ainee']Jeśli uda mi się je skombinować (i nie, nie prowizoryczne, profesjonalne :diabloti:) to ja.[/quote] To musisz skombinować :evil_lol: Quote
Ainee Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Pestka']To musisz skombinować :evil_lol:[/quote] Postaram się, mam znajomego stolarza i muszę się z nim skontaktować, ale jakoś ostatnio mi to z głowy wyleciało ;) No, fajnie by było poskakać :diabloti: Quote
Yorshirka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To mnie wpiszcie z moim ,, przyszłym '' psem. Potiwerdze 10 listopada ;d Jak będzie miał maluch 7 miechów to można jechać ? a można też bez psa? Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 można jecha i bez psa oczywiście ;) a skąd jesteś ? Quote
Shaunell Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja może pojadę, ale się dopytam rodziców i Cię poinformuję, jeszcze na nic nie licz :lol: Quote
Feigned Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jestem na etapie rozmów z rodzicami, ale myślę, że szanse są spore. ;) zobaczymy co z tego wyjdzie, bo mi narobiłyście smaka. :evil_lol: Quote
Avaloth Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ainee liczymy na Ciebie :cool3: Marta i tak się nie wykręcisz :diabloti: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]nawet o tym nie myśl ,bo pożałujesz :cool3::evil_lol:[/COLOR][/SIZE] O może border będzie jeszczee :loveu: jedzcie wszyscy, ja już was kocham :evil_lol::loveu: Quote
Feigned Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ainee liczymy na Ciebie :cool3: Marta i tak się nie wykręcisz :diabloti: [SIZE=1][COLOR=lightblue]nawet o tym nie myśl ,bo pożałujesz :cool3::evil_lol:[/COLOR][/SIZE] O może border będzie jeszczee :loveu: jedzcie wszyscy, ja już was kocham :evil_lol::loveu:[/quote] jaki border? :cool3: Quote
Cerber Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='psiulka']Tor agi możemy skonstruować z jakiś grubszych patyków. Oczywiście, byłby on bardzo prowizoryczny. :evil_lol: Ale dużo nas tam będzie! :)[/quote] jeśli macie ochotę to ja mogę wziąć slalom prowizoryczny :) a jeśli ktoś by chciał to moge pomóc w nauce slalomu też :p Quote
Yorshirka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja jestem z Gniezna. ale można jecha z maluchem 7 miesięcznym. ? Cerber my będziemy chcieli ; > Quote
Avaloth Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cerber bierz :)) a pomyliło mi się xd myślałam że border_collie&westie ma obydwie rasy z loginu, bo ma dwa imiona w podpisie i dopiero teraz się zorientowałam że jedno imie jest właścicielki xd mądra jestem wiem. Yorshirka myślę zę nikt nie ma nic przeciwko ;) 7 miesięcy to już po szczepieniach, ujuż znowu nie takie maleństwo więc damy rade :) Quote
Skibka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [B]Yorshirka[/B] Czy nick świadczy o tym, że to będzie yoreczek?:loveu: Możecie pokolorować też Olę bo została przeze mnie zmuszona.:lol: I już pytała czy może mi przynieść kasę żeby mój tata przelał za nas dwie. Myślę, że to nie problem?:razz: Quote
Tepes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Skibka'][B]Yorshirka[/B] Czy nick świadczy o tym, że to będzie yoreczek?:loveu: Możecie pokolorować też Olę bo została przeze mnie zmuszona.:lol: I już pytała czy może mi przynieść kasę żeby mój tata przelał za nas dwie. Myślę, że to nie problem?:razz:[/quote] [COLOR=Blue]No jasne jasne można od razu za 2 osoby ale tpo wtedy trzeba dopisać do tytułu + os. towarzysząca;) i jak bydziecie wysyłać kasa to koniecznie napiszcie TU a późno Foxowo powie czy doszły czy nie [/COLOR] Quote
Yorshirka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ne :) Szpic miniatrowy , miał być ale jednak nie. Quote
Skibka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No jasne jasne można od razu za 2 osoby ale tpo wtedy trzeba dopisać do tytułu + os. towarzysząca;) i jak bydziecie wysyłać kasa to koniecznie napiszcie TU a późno Foxowo powie czy doszły czy nie [/COLOR][/QUOTE] Ale Ola to nie je moja osoba towarzysząco.:evil_lol: Nojwyżyj napisza w tytule moj nick i jeji może tak być? Quote
Tepes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Skibka']Ale Ola to nie je moja osoba towarzysząco.:evil_lol: Nojwyżyj napisza w tytule moj nick i jeji może tak być?[/quote] [COLOR=Blue]Kurde no źle padałach xD Napisz Twój nick + od ni:evil_lol:[/COLOR] Quote
Shaunell Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Iś & Chester'] a pomyliło mi się xd myślałam że border_collie&westie ma obydwie rasy z loginu, bo ma dwa imiona w podpisie i dopiero teraz się zorientowałam że jedno imie jest właścicielki xd mądra jestem wiem. [/quote] Czyli chciałabyś żebym pojechała tylko dlatego, że niby mam bordera? :diabloti: Oj, niedobra Ty :eviltong: Rzeczywiście mam tylko westikową, ale o borderku marzę :-( Rzeczywiście login może mylić. Quote
Shaunell Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Tylko kurczę w podobnym terminie zawody w Brennej są :-(... Trzeba być na całym zlocie?? Quote
Tepes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='border_collie&westie']Tylko kurczę w podobnym terminie zawody w Brennej są :-(... Trzeba być na całym zlocie??[/quote] [COLOR=Blue]Nie trzeba ale płacisz 162 zł jak za cały pobyt[/COLOR] Quote
Recommended Posts