Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bewarka']
Jeśli dobrze pójdzie i niektórzy nie nawalą to będzie gitara i jakiś minitor agi. :diabloti:[/quote]
ja przeczytałam monitor :evil_lol:

noo, fajnie by było :loveu:

Posted

[quote name='mineralna_']ja przeczytałam monitor :evil_lol:

noo, fajnie by było :loveu:[/quote]

też tak na początki przeczytałam i zastanawiałam się po co :evil_lol::diabloti:

Mineralna_ zapisuję ;)

Posted

też przeczytałam monitor :evil_lol::evil_lol:

weźcie tor ja będę zdjęcia robić xd jeszcze nie miałam okazji pofocić z bliska żadnego psiego sportu a chciałabym :)

ja chce już wakacje ! żyje zlotem już normalnie :eviltong:
Bartiśkowa RCookie mówiła chyba że jak pojedzie to bierze swoją małą więc możesz jej psa dopisać :)
a mnie pokolorować, bo jadę już raczej na 100% ;)
w ogóle fajnie że w tym roku większość osób z psami ^^
Marta musisz sobie psa skombinować bo się wybijesz xd ja zresztą też xd tzn wykombinować nowego albo przerobić tego :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iś & Chester']też przeczytałam monitor :evil_lol::evil_lol:

weźcie tor ja będę zdjęcia robić xd jeszcze nie miałam okazji pofocić z bliska żadnego psiego sportu a chciałabym :)

ja chce już wakacje ! żyje zlotem już normalnie :eviltong:[/quote]

ja tez bd tylko fotki robic :cool3: bo ze względu na łapki cZarny skakac nie może

to tak jak ja też już żyję zlotem a to jeszcze tyle czasu :evil_lol: najbardziej mi zależy żeby Bartisiowi się nie pogorszyło z łapkami bo jak będzie źle to przyjadę sama :roll:

Posted

super by było jak by był tor agi. :cool3: Moja sunia uwielbia skakać. Nawet teraz trenujemy ;) i duże postępy.. ale jak narazie to tylko na smyczy i skoki.. :razz: Tak samo jak Wy żyję już zlotem.. nie mogę się doczekać :eviltong:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']no fajnieby było :loveu:

Oczywiście spacerki będą mam nadzieję codzinne nad jeziorko :evil_lol: bo mój wodolubiec bez niej nie wytrzyma jeszcze jaK bd słońce :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]No oczywiście ostatnio mój słoń morski codziennie był w jeziorze:evil_lol:

A jo tyż pierwsze co to monitor przeczytałach i normalnie takie gały po co komu monitor:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]No oczywiście ostatnio mój słoń morski codziennie był w jeziorze:evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=blue]A jo tyż pierwsze co to monitor przeczytałach i normalnie takie gały po co komu monitor:evil_lol:[/COLOR][/quote]

ee to napewno się z Bonem dogadają morsy dwa z Luną będą trzy :evil_lol:

Ilona no zbiera się osób :diabloti: fajnie

Posted

Bartiskowa, zapisz bece i tz jako 2 osoby, tzn nr 47 i 48, tak jak wczesniej bylo.

Kurcze, ile tu zakolorowanych osób, mam tez je zakolorowac? Bo mnie nic nie wiadomo o tym :eviltong:

Posted

[quote name='Iś & Chester']to ja biorę myszkę :evil_lol: mam bezprzewodową nawet gdzieś xd
Gossia to Ty masz coś oprócz pana pięknego merlaczka ? :lol:[/QUOTE]
taaa.. :cool3: widać że nie odwiedzasz mego fbl xD

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Zobaczcie na liste. Czy kogoś nie zapisałam może, brakuje kogoś kto sie deklarował że jedzie ?[/QUOTE]
brakuje kogos kto sie deklarowal przede mna bo na tej liscie jestem 40 a na drugiej 39 w punktach 38, 39 na tej liscie cos sie nie zgadza

Posted

:placz: Czy ja tak niewyraźnie piszę? :placz:

PS:Nie pamiętam kto pisał, że jeśli pojedzie to weźmie, ale to szczegół :lol: I coś mi się wydaje, że ta osoba jednak nie jedzie i sobie coś skombinujecie sami... :hmmmm: :roll:
PS2:Jak coś to moge sobie przypomnąć jak sie gitarą obsługuje, bo kilka lat temu uczyłam sie przez pół roku u jednego gostka, ale teraz to pamiętam chyba tylko C-dur. :evil_lol: Ale gitare to ktoś inny miał wziąć...:eviltong:

Posted

[quote name='Bewarka']:placz: Czy ja tak niewyraźnie piszę? :placz:

PS:Nie pamiętam kto pisał, że jeśli pojedzie to weźmie, ale to szczegół :lol: I coś mi się wydaje, że ta osoba jednak nie jedzie... :hmmmm: :roll:
Jak coś to moge sobie przypomnąć jak sie gitarą obsługuje, bo kilka lat temu uczyłam sie przez pół roku u jednego gostka, ale teraz to pamiętam chyba tylko C-dur. :evil_lol: Ale ktoś inny miał wziąć gitare...:eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Jo moga gitara zabrać ino że jo nie umia grać ani nic xD

Kurde jo mom na liscie jedna osoba więcy niż Ty ale nie wiem sprawdzom i nie umia znajś błędu
[/COLOR]