Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 no fajnieby było :loveu: Oczywiście spacerki będą mam nadzieję codzinne nad jeziorko :evil_lol: bo mój wodolubiec bez niej nie wytrzyma jeszcze jaK bd słońce :diabloti: Quote
Cerber Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Pestka']O jakby byl mini tor agi to byłoby super :lol:[/quote] ja też jestem za :loveu::multi: Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Bewarka'] Jeśli dobrze pójdzie i niektórzy nie nawalą to będzie gitara i jakiś minitor agi. :diabloti:[/quote] ja przeczytałam monitor :evil_lol: noo, fajnie by było :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='mineralna_']ja przeczytałam monitor :evil_lol: noo, fajnie by było :loveu:[/quote] też tak na początki przeczytałam i zastanawiałam się po co :evil_lol::diabloti: Mineralna_ zapisuję ;) Quote
Avaloth Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 też przeczytałam monitor :evil_lol::evil_lol: weźcie tor ja będę zdjęcia robić xd jeszcze nie miałam okazji pofocić z bliska żadnego psiego sportu a chciałabym :) ja chce już wakacje ! żyje zlotem już normalnie :eviltong: Bartiśkowa RCookie mówiła chyba że jak pojedzie to bierze swoją małą więc możesz jej psa dopisać :) a mnie pokolorować, bo jadę już raczej na 100% ;) w ogóle fajnie że w tym roku większość osób z psami ^^ Marta musisz sobie psa skombinować bo się wybijesz xd ja zresztą też xd tzn wykombinować nowego albo przerobić tego :evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Iś & Chester']też przeczytałam monitor :evil_lol::evil_lol: weźcie tor ja będę zdjęcia robić xd jeszcze nie miałam okazji pofocić z bliska żadnego psiego sportu a chciałabym :) ja chce już wakacje ! żyje zlotem już normalnie :eviltong:[/quote] ja tez bd tylko fotki robic :cool3: bo ze względu na łapki cZarny skakac nie może to tak jak ja też już żyję zlotem a to jeszcze tyle czasu :evil_lol: najbardziej mi zależy żeby Bartisiowi się nie pogorszyło z łapkami bo jak będzie źle to przyjadę sama :roll: Quote
dog193 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dopisałam na zlotowym, Bartiśkowa poślij linki :razz: A kto bierze przeszkody do agi.? :cool3: Quote
gossia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 super by było jak by był tor agi. :cool3: Moja sunia uwielbia skakać. Nawet teraz trenujemy ;) i duże postępy.. ale jak narazie to tylko na smyczy i skoki.. :razz: Tak samo jak Wy żyję już zlotem.. nie mogę się doczekać :eviltong: Quote
Foxowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jakby był tor agi to byśmy zobaczyli co z Fuksa będzie ;> xD Quote
Tepes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']no fajnieby było :loveu: Oczywiście spacerki będą mam nadzieję codzinne nad jeziorko :evil_lol: bo mój wodolubiec bez niej nie wytrzyma jeszcze jaK bd słońce :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]No oczywiście ostatnio mój słoń morski codziennie był w jeziorze:evil_lol: A jo tyż pierwsze co to monitor przeczytałach i normalnie takie gały po co komu monitor:evil_lol:[/COLOR] Quote
psiulka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Tor agi możemy skonstruować z jakiś grubszych patyków. Oczywiście, byłby on bardzo prowizoryczny. :evil_lol: Ale dużo nas tam będzie! :) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]No oczywiście ostatnio mój słoń morski codziennie był w jeziorze:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]A jo tyż pierwsze co to monitor przeczytałach i normalnie takie gały po co komu monitor:evil_lol:[/COLOR][/quote] ee to napewno się z Bonem dogadają morsy dwa z Luną będą trzy :evil_lol: Ilona no zbiera się osób :diabloti: fajnie Quote
Foxowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Też przeczytałam monitor :D:D Jedna monitor, druga komputer a trzecia myszkę i klawiaturę xD Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 i jeszcze jedna modem jakiś albo co :evil_lol: Quote
Dariette. Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 hahah, ja też będę mogła focić, bo moje psisko zbytnio się nie nadaje do skoków :D. jeeju, ale zapowiada się fajnie :) Quote
Avaloth Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 to ja biorę myszkę :evil_lol: mam bezprzewodową nawet gdzieś xd Gossia to Ty masz coś oprócz pana pięknego merlaczka ? :lol: Quote
dog193 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Bartiskowa, zapisz bece i tz jako 2 osoby, tzn nr 47 i 48, tak jak wczesniej bylo. Kurcze, ile tu zakolorowanych osób, mam tez je zakolorowac? Bo mnie nic nie wiadomo o tym :eviltong: Quote
Martunia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ktoś mnie zakolorował, a ja jeszcze nie wiem, czy na 100% będę :D Quote
Tepes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Martunia']Ktoś mnie zakolorował, a ja jeszcze nie wiem, czy na 100% będę :D[/quote] [COLOR=Blue]Ale jo wiem że bydziesz[/COLOR]:diabloti: Quote
Martunia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Haha najwyżej trzeba będzie siłą :diabloti: :lol: Quote
gossia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Iś & Chester']to ja biorę myszkę :evil_lol: mam bezprzewodową nawet gdzieś xd Gossia to Ty masz coś oprócz pana pięknego merlaczka ? :lol:[/QUOTE] taaa.. :cool3: widać że nie odwiedzasz mego fbl xD Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Zobaczcie na liste. Czy kogoś nie zapisałam może, brakuje kogoś kto sie deklarował że jedzie ? Quote
jolkablaszczyk Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Zobaczcie na liste. Czy kogoś nie zapisałam może, brakuje kogoś kto sie deklarował że jedzie ?[/QUOTE] brakuje kogos kto sie deklarowal przede mna bo na tej liscie jestem 40 a na drugiej 39 w punktach 38, 39 na tej liscie cos sie nie zgadza Quote
Bewarka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :placz: Czy ja tak niewyraźnie piszę? :placz: PS:Nie pamiętam kto pisał, że jeśli pojedzie to weźmie, ale to szczegół :lol: I coś mi się wydaje, że ta osoba jednak nie jedzie i sobie coś skombinujecie sami... :hmmmm: :roll: PS2:Jak coś to moge sobie przypomnąć jak sie gitarą obsługuje, bo kilka lat temu uczyłam sie przez pół roku u jednego gostka, ale teraz to pamiętam chyba tylko C-dur. :evil_lol: Ale gitare to ktoś inny miał wziąć...:eviltong: Quote
Tepes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Bewarka']:placz: Czy ja tak niewyraźnie piszę? :placz: PS:Nie pamiętam kto pisał, że jeśli pojedzie to weźmie, ale to szczegół :lol: I coś mi się wydaje, że ta osoba jednak nie jedzie... :hmmmm: :roll: Jak coś to moge sobie przypomnąć jak sie gitarą obsługuje, bo kilka lat temu uczyłam sie przez pół roku u jednego gostka, ale teraz to pamiętam chyba tylko C-dur. :evil_lol: Ale ktoś inny miał wziąć gitare...:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Jo moga gitara zabrać ino że jo nie umia grać ani nic xD Kurde jo mom na liscie jedna osoba więcy niż Ty ale nie wiem sprawdzom i nie umia znajś błędu [/COLOR] Quote
Recommended Posts