ania z poznania Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 I ona jest naprawdę tak malutka? Czy coś wiadomo jak z zachowywaniem czystości? Quote
Lulka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='ania z poznania']I ona jest naprawdę tak malutka? Czy coś wiadomo jak z zachowywaniem czystości?[/QUOTE] co rozumiesz pod pojeciem: taka malutka? :cool3: z zachowanim czytosci to nie wiem, jest w boksie nie w domu, trzeba zalozyc ze bedzie zalatwiac sie w domu i trzeba pewnie ją nauczyc czystosci ;) Quote
aga_krzys Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='ania z poznania']A jak sunieczka dogaduje się z suniami? Tak mi się podoba![/QUOTE] no to nie jesteś jedyna:cool3: Quote
andzia69 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Brać, nie zastanawiac się:lol: może byc tak, ze wcale nie będzie się załatwiać w domu;) Quote
asiaf1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 strasznie jej musi być zimno w budzie:placz: Quote
asiaf1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 czy ona ma odnowione allegro? Jeżeli nie to poproszę o link do starego to wystawię ja jeszcze raz Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 może arjuna uszyłaby dla zivi kubraczek na zimę? z tego co pamiętam jest to koszt 15 zł lub stara kurtka(nieprzemakalna)+5zł za przesyłkę. także koszt symboliczny a psiak by aż tak nie marzł.napiszcie na wątku, poproście o kubraczek: http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/ Quote
aga_krzys Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='agaga21']może arjuna uszyłaby dla zivi kubraczek na zimę? z tego co pamiętam jest to koszt 15 zł lub stara kurtka(nieprzemakalna)+5zł za przesyłkę. także koszt symboliczny a psiak by aż tak nie marzł.napiszcie na wątku, poproście o kubraczek: http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/ możecie pomierzyć sunię? chętnie pokryję koszty Quote
Lulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 bede w piatek to zmierze najgorsze ze ona ma jutro sterylke :shake: to durne babsko mialo zrobic sterylke po 3 tyg - wtedy bylo jeszcze cieplo, nie wiem jak ona sobie wyobraza suke po sterylce w kojcu??? bez budy jak w nocy jest -5 stopni !!!! Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 to ona nie ma nawet budy?:crazyeye: o mamusiu...:placz: Quote
Lulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 ma bude ale z kolnierzem do niej nie wejdzie :shake: Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 no fakt...ech:-(:-(:-( przydałby sie jej dt choć na czas opieki posterylkowej:-( Quote
agnieszka24 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dziewczyny, a może faruszek pooperacyjny byłby dobrym rozwiązaniem? U mojej suni świetnie się sprawdzał. Gdyby do tego doszedł kubraczek, to nie byłoby obawy, że spadnie i że sunia wygryzie szwy. Quote
karolina_g_k Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dziewczyny to może zmieńcie tytul, żeby było widac że szukacie dla niej tymczasu na okres posterylkowy. Bo rzeczywiście zimno juz jest bardzo a ona niewielka, z krótką sierścia i jeszcze po operacji...:roll: W klinice zostac, chociaz przez kilka dni nie moze rozumiem? Quote
Lulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 ona bedzie sterylizowana w legionowie tam nie ma klinik tylko zwykli weci tak myslalam wlasnie o kubraku do tego ale skad wytrzasnac kubrak juz na jutro??? mozna ja polozyc w konskim boksie na slomie ewentualnie, zawsze cieplej, bo tak nie wieje, to bedzie chyba najlepsze wyjscie, bo zabranie jej na tymczas - ktory notabene raczej do jutra sie nie znajdzie - do ciepla na tydzien czy 10 dni i potem wyrzucenie jej do budy, to zapalenie pluc murowane :shake: Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 na szybko to faktycznie opcja z tym boksem ze słomą najlepsza...ale kubraczek i tak by się przydał...poczekaj - zapytam;) Quote
Alicja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [FONT=Arial] boshe ...a ja myślałam ,ze Niunia już ma domek :shake:[/FONT] Quote
agaga21 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 biedna sunia:placz::placz::placz: nikt jej nawet na dt nie chce:placz: Quote
asiaf1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 można byłoby ew. na te kilka dni zawieźć ją na kosiarzy ale tam doba kosztuje 25 pln:shake: Quote
asiaf1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='agaga21']biedna sunia:placz::placz::placz: nikt jej nawet na dt nie chce:placz:[/QUOTE] może być nawet płatny tymczas byle w domu -babce wszystko jedno czy płaci za hotel czy za dom ale więcej jak 300 pln nie da:shake: Quote
Lulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 no wlasnie moze by ja ktos za kase na dt wzial??? Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Lulka']no wlasnie moze by ja ktos za kase na dt wzial???[/QUOTE] no ale czy znajdziesz taki dt, który by ją wziął choc za ta nieszczęsną kasę? Quote
Lulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 nie mam zadnych dt, dlatego pisze na watku, bo moze ktos zna jakis platny dt Quote
aga_krzys Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [IMG]http://images41.fotosik.pl/219/3ec15aea3fdb5678.jpg[/IMG] ten jakoś nie działa, ale ten w podpisie już tak Quote
Recommended Posts