Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']I ona jest naprawdę tak malutka? Czy coś wiadomo jak z zachowywaniem czystości?[/QUOTE]

co rozumiesz pod pojeciem: taka malutka? :cool3:

z zachowanim czytosci to nie wiem, jest w boksie nie w domu, trzeba zalozyc ze bedzie zalatwiac sie w domu i trzeba pewnie ją nauczyc czystosci ;)

Posted

[quote name='agaga21']może arjuna uszyłaby dla zivi kubraczek na zimę? z tego co pamiętam jest to koszt 15 zł lub stara kurtka(nieprzemakalna)+5zł za przesyłkę. także koszt symboliczny a psiak by aż tak nie marzł.napiszcie na wątku, poproście o kubraczek:
http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/

możecie pomierzyć sunię? chętnie pokryję koszty

Posted

bede w piatek to zmierze

najgorsze ze ona ma jutro sterylke :shake:
to durne babsko mialo zrobic sterylke po 3 tyg - wtedy bylo jeszcze cieplo, nie wiem jak ona sobie wyobraza suke po sterylce w kojcu??? bez budy jak w nocy jest -5 stopni !!!!

Posted

Dziewczyny, a może faruszek pooperacyjny byłby dobrym rozwiązaniem?
U mojej suni świetnie się sprawdzał. Gdyby do tego doszedł kubraczek, to nie byłoby obawy, że spadnie i że sunia wygryzie szwy.

Posted

Dziewczyny to może zmieńcie tytul, żeby było widac że szukacie dla niej tymczasu na okres posterylkowy.
Bo rzeczywiście zimno juz jest bardzo a ona niewielka, z krótką sierścia i jeszcze po operacji...:roll:
W klinice zostac, chociaz przez kilka dni nie moze rozumiem?

Posted

ona bedzie sterylizowana w legionowie tam nie ma klinik tylko zwykli weci

tak myslalam wlasnie o kubraku do tego ale skad wytrzasnac kubrak juz na jutro???

mozna ja polozyc w konskim boksie na slomie ewentualnie, zawsze cieplej, bo tak nie wieje, to bedzie chyba najlepsze wyjscie, bo zabranie jej na tymczas - ktory notabene raczej do jutra sie nie znajdzie - do ciepla na tydzien czy 10 dni i potem wyrzucenie jej do budy, to zapalenie pluc murowane :shake:

Posted

[quote name='agaga21']biedna sunia:placz::placz::placz: nikt jej nawet na dt nie chce:placz:[/QUOTE]
może być nawet płatny tymczas byle w domu -babce wszystko jedno czy płaci za hotel czy za dom ale więcej jak 300 pln nie da:shake: