Laura1108 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Trzeba by negocjować z faciem by oddał i tego drugiegu a wtedy gdy pan się zgodzi to robić ogłoszenia a on spokojnie będzie tam czekał dokarmiany prze dobre dusze . Zakupimy mu worek karmy , budę będzie miał cieplusią , do budy słomy i wytrzyma chłopak na pewno byle by miał ciepło i jedzenie raz dziennie . Nikt go tam nie bije to najważniejsze więc jest bezpieczny z Waszą pomocą. A te budy to skąd dokąd trzeba wieźć ?? Kurcze tylko tak dwie budy są ale trzeba będzie coś ze szczeniorami robić . Najlepiej błagać chłopa by je oddał . Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Super wieści!!!! qrcze nie zmieszczą się budy do mojego auta chmm.... myślę, myśle... pogadam z tatą - może miałby jak pożyczyć od kumpla wieksze auto. Skąd trzeba dokładnie odebrac budy?? I kiedy?? Czy w weekend o każdej porze?? Quote
Lulka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja hak mam, ale nigdy z przyczepka nie jezdzilam, wiec nie umiem i sie boje :shake: co do szczeniorow to problem takie ze nie bardzo jest gdzie je zabrac :-( Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Czasu mało. Musimy wiedzieć skąd trzeba zabrac te budy. Czy te budy są w jakiejś firmie czy juz u tej Wspaniałej Pani?? Quote
Laura1108 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Napiszcie proszę jaką trasę mają przebyć budki dla psiaków . Co do szczeniaków , że nie ma na razie miejsca hmmm.... trzeba będzie czekać aż przyjadą i może ogłaszać od razu z miejsca o szczeniaki ludzie dzownią więc tutaj to bym się aż tak bardzo nie martwiła a w między czasie może jakis DT się znajdzie na razie to nawet nie ma czego szukać bo nie wiemy czy pieski czy sunie czy duże czy małe . Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Laura ma rację. Jak ruszymy z akcja ogłoszeniową dla szczeniaków to myslę, że domki sie znajda. Najwazniejsza sprawa to przewiezienie bud.. Quote
Kasiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Pan na pewno nie odda wszytskich, psy potzrebne mu sa do pilnowania działki, ku... :mad: Dowiem sie skad to trzeba przywiezc. Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Kasiek']Pan na pewno nie odda wszytskich, psy potzrebne mu sa do pilnowania działki, ku... :mad: Dowiem sie skad to trzeba przywiezc.[/quote] Psy głodne, biedne i zmarznięte to nawet do złodzieja będą się tulić i bałagać o jedzenie. Jak ja bym z tym Panem porozmawiała to bym GO :mad: :2gunfire: Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Kasiek']Ta miejscowośc to [B]Teresin[/B][/quote] Te budy sa u tej Pani czy jak?? Musimy wiedziec w jakich godzinach mozna po nie jechac łatwiej bedzie zorganizowac transport wtedy.. Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [b]pilnie potrzebna osoba która przewiezie budy z miesjcowowsci teresin do warszawy!!!![/b] Quote
tajdzi Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 słuchajcie, czy osoby,które deklarowały pomoc w dokarmianiu mogą mi pomóc? nie codziennie jeżdżę już rowerem, autobusem zupełnie w inną stronę jadę... dziś pojechałam rowerem, bo żal mi tych psiaków... czy ktoś może ze mną iść do tego pana na działkę i próbować rozmawiać? sama nie ukrywam że się boję i ktoś z darem krasomówstwa by się przydał ... Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mnie się nie udało wykombinowac transportu po budy. Dziewczyny trzeba kogoś znaleźc z duzym autem, bo szkoda, aby budy stały nieuzywane, kiedy psiakom doopki marzna.. Ja niestety mam za daleko w tamte okolice... ale masz rację, sama tam nie idź. Trzeba pójsc z kims kto ma gadane.. Quote
Piromanka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='tajdzi']słuchajcie, czy osoby,które deklarowały pomoc w dokarmianiu mogą mi pomóc? nie codziennie jeżdżę już rowerem, autobusem zupełnie w inną stronę jadę... dziś pojechałam rowerem, bo żal mi tych psiaków... czy ktoś może ze mną iść do tego pana na działkę i próbować rozmawiać? sama nie ukrywam że się boję i ktoś z darem krasomówstwa by się przydał ...[/quote] Mogę jechać, ale dopiero w środę. Quote
tajdzi Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Piromanka, to ja dziś dam, jutro też spróbuję, a w środę ja znów nie mogę :( za chiny, bo na 18:00 jestem umówiona na drugim krańcu warszawy, muszę sie z pracy nawet chwilę wcześniej wyrwać mogę ci na mapce narysować co i jak... bo nie mam jak ci pokazać :( Quote
tajdzi Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='obraczus87']Psy głodne, biedne i zmarznięte to nawet do złodzieja będą się tulić i bałagać o jedzenie. Jak ja bym z tym Panem porozmawiała to bym GO :mad: :2gunfire:[/quote] czarny może się potuli, ale ten brązowy raczej nie bardzo ;) dziś postaram sie pana przydybać, ale on ostatnio mnie unika... :roll: Quote
Lulka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 moze tytul zmienmy ze transport dla bud potrzebny? czy jest juz wpis na transportowym? Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nie ma jeszcze info na wątku transportowym.. :( Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 budy czekaja az ktos je przywizie...ale nic w tym kierunku nie zostalo zrobione chyba :-( Quote
Awit Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A dokładnie skąd dokąd te budy trzeba przewieżć? Ktoś je kupił? I ile ich jest? Quote
Lulka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 są kupione, trzeba odebrac z teresina kolo sochaczewa i przewiezc do warszawy Quote
AnnaA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Z budami już wiemy jak jest a co z psami? Quote
Recommended Posts