xmartix Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 DON 12 lat, pies oddany przez właściciela 04.10.2009 r. z powodu wyjazdu, przygarnął go 2 lata temu i leczył, musiał wyjechać, zawiózł go do schronu Pies jest chory na stawy, ma zapalenie ucha. MImo to jest spokojny, ale wystraszony, no i przepiękny. Musimy mu pomóc. W schronie nie ma szansy! Quote
kikou Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 hmn.... kolejna "godna" emerytura...kiedy stawy już nie te... Quote
GoskaGoska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 powiem tylko tyle nie daje rady :grab: Quote
LILUtosi Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Straszne, jak można oddać przyjaciela, nie kumam, ja za swoją onke życie bym oddala. :placz: :placz: :placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dziękuję Martuniu, że pamiętałaś o tej biedzie. Quote
kikou Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dziewczyny, potrzebne są porządne zdięcia tego biedaka, znaczy ostre po prostu....:roll: Quote
:: FiGa :: Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mogłabym pospać sobie do 9 spokojnie, bo wykłady mam od 10... ale ok. Zrobię to, WSTANĘ [a musicie wiedzieć, żem śpioch zawodowy] i zjawię się w schronie wraz z jego otwarciem... już mi się płakać chce :placz: Ja sobie chyba zablokuję to dogo w wyszukiwarce :lol: i Gośkę na gg!!!! Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 w oczkiwaniu na fotki podnosimy biedaczka Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Obiecane fotki Zdj nieostre, ale widać na nim uszy maleństwa :oops: Quote
Kamila_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale cudny! :-o Kurczę, nie wygląda nawet na 12, góra 9 :razz: Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Porusza się cięzko... może nie wygląda, ale to naprawdę staruszek :oops: Wył dziś, on nie chce tam zostać... pomóżcie mu cioteczki... :oops: Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 zaraz porobię ogloszenie dalam mu imię Ardi Quote
Koperek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 wrrrrrrrr........... właściciele!!!:angryy: Uszy buraczkowe od choroby, portki to dred na dredzie, a stawy zapewne wcale nie rehabilitowane na starość- włos się na głowie jeży:shake: Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 1. GUMTREEPOZNAN 2. KUPIEPSA 3. OXL- WAWA 4. najpewniej.pl 5.wp.pl 6. przygarnijzwierzaka.pl 7. aleokazja.pl 8. kokosy.pl 9. yellowpages.pl 10. kupsprzedaj.pl 11. ogloszeniaszczecin.pl 12. neeon.pl 13. e-zwierzaki.pl 14.centrumofert.pl 15. morusek.pl 16.adopcjapsa.pl 17. alegratka.pl Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 i jeszcze jedno ostatnie 18 ;) cafeanimal.pl Quote
bros Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dopisałam dziadunia do owczarka Forum Owczarek.pl: ONK-i we Wrocławskim schronisku Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dostalam ciekawe maila w jego sprawie-tylko Pani ma parę pytań; 1. jak do kotów 2. jak z zostawaniem samemu do parę godzin 3. no i do dzieci starszych- ale tu chyba ok - bo to takie dzieci co do szkoly chodzą Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):dostalam ciekawe maila w jego sprawie-tylko Pani ma parę pytań; 1. jak do kotów 2. jak z zostawaniem samemu do parę godzin 3. no i do dzieci starszych- ale tu chyba ok - bo to takie dzieci co do szkoly chodzą Pierwsze mogę sprawdzić, bo będę w weekend, albo przed weekendem w schronie NA PEWNO!, bo muszę rocię zobaczyć. A co do drugiego to zależy, czy pies był w mieszkaniu, czy na zewnątrz... Według mnie wygląda, jak z mieszkania, tylko zaniedbany. A co do trzeciego to jak dla mnie problemu nie ma ;) Quote
GoskaGoska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 to jest dom z ogrodem- to raczej nie powinno być problemu z tym zostawaniem tym bardziej, ze tylko do 13 -14. Jesli możesz to sprawdz go na te koty i powiedz w schronie , ze się szykuje dla niego domek. ps. dostałam jeszcze inne zapytanie - gdzie rownieze o koty się pytają :cool3: Quote
LILUtosi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 On z tymi stawami to chyba musi mieć ciepłą budę. Bo dobrze zrozumiałam że ma być na zewnątrz?? Quote
GoskaGoska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 wydaje mi się , ze pies by byl normalnie w domu - ale to jest dom z ogrodem- więc gdyby coś było nie ta,k to na czas nieobecności byłby na ogrodzie- ale....to i tak musi mi Pani odpisać lub zadzwonic, więc jeszcze daleka droga do domu Quote
Recommended Posts