xmartix Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 mam nadzieję że da się odnowić to miejsce dla pieska, ja się zupełnie nie znam na hotelikach dla psów Quote
obraczus87 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Przepraszam za OFF. Prosze wejdźcie, może macie jakis GROSIK na zbyciu aby zasilić Nasza Skarbonkę. Juz 3 psiakowi zaraz pomożemy! Być może kiedyś i Wy będziecie chciały aby skarbonka pomogła Waszym podopiecznym :) http://www.dogomania.pl/forum/f402/kundelkowa-skarbonka-mamy-121zl-pomoz-147660/ Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 POSŁUCHAJCIE jest DS dla psa, jest głowny transport dla psa, jedynie trzeba znalesć kogoś kto w czw 22.10 - by zawiozł psa z Wroclawia do ElizyMIlicz aby najpozniej na 9 rano byl w Miliczu. Kto ma jakies pomysły? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 DOM-STAŁY? :crazyeye::crazyeye: Milicz jest bardzo blisko, ale ja niestety nie jestem w stanie :mad::mad: Wiozłam z dziadkiem Dziadzia Karmelka właśnie do Elzy, ale to był mały piesek.. taki duży - nie przejdzie :placz: Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 co sié ciotka tak dziwisz :eviltong: nawet jest w zapasie jeszcze jeden awaryjny jak by cos poszlo nie tak z nr 1 ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No wiesz co, aż słów mi w tej chwili zabrakło.. Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ladny psiak - nawet stary zawsze domek znajdzie, jak ma dobrá promocje:multi: gorzej z przeciętnymi :shake: napisalam sms do Tarzanki ona za pieniadze by moze mogla - czekam na odpowiedz. ps Tarzanka jak zdázy w 2str jeszcze do pracy to moze sié uda- ale wieczorem da znac jak sprawdzi odleglosci, bo w 1str 54km. Jesli tak to trzeba bédzie uzbierac ok 50zl Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Proponuje powiadomić Schronisko, że jest dom. Żeby potem nie było przykrej niespodzianki. Quote
iwa77 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Aga spokojnie :p:razz:, już powiadomiłam schronisko i poprosiłam o intensywne leczenie dziadzia aby stanął troszkę na nogi przed podróżą.:loveu: Gosiu Pani z Łodzi potwierdziła mi w rozmowie , ze będzie w stanie pokryć koszty transportu - więc myślę ,że dla Tarzanki będzie kasa na trasę Wrocław - Milicz. Jeszcze musze pogadac z Elzą jak u niej z kosztami będzie . Jakby się udało z Tarzanką to dajcie mi znać - załatwię wydanie psa ze schronu skoro świt ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 nieśmiało zapraszam na wątki Otisa i Grubci :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/otis-wybrakowane-uzebienie-pospolity-wyglad-wielki-duch-w-malym-cialku-wroclaw-148821/?highlight= http://www.dogomania.pl/forum/f28/siedmioletnia-brzydziutka-grubcia-czy-ktos-zechce-milosc-drzemiaca-w-moim-sercu-148823/?highlight= Quote
graynew Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No rewelacja. Jak ostatnio weszlam na watek to napisalam pw do ElzyMilicz ale wczoraj rozmawialysmy tel i mowila ze nie ma domku dla takiego staruszka. A tu prosze widze ze DONek i tak o nia zahaczy :) bo rozumiem ze ELza go bedzie wiozla do Łodzi?? Super ze taki staruszek znajdzie swoj domek!!!! Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ok Tarzanka moze jechac tylko Iwa proszé skontaktuj sié z niá; 667-213-003 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 czy psiaka trzeba bedzie gdzies dostarczyc we Wroclawiu, czy juz sobie poradzicie? Quote
iwa77 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Słuchajcie odwołujemy całą akcję , gdyż znalazłam inny transport. Tym sposobem dziadek DON pojedzie już pojutrze (piątek ) bezpośrednio z Wrocka do Łodzi , a to dzięki uprzejmości Kingi. Panią z Łodzi już powiadomiłam. Proszę powiadomcie Tarzankę o odwołaniu transportu , ja dam znać Elzie . Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wspaniale!! :multi: A co nasza Kinga do Łodzi wiosłuje, tak daleko..? :multi: Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 no to dobrze, im szybciej tym lepiej, tylko, zeby choc troszkę, go podleczyli - trzymam kciuki Quote
graynew Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Iwa T jestes niesamowita!!! Super, ze udalo sie zalatwic bezposredni transport bo to napewno dla psa mniej stresujace i lepsze. Dziewczyny jestescie wielkie!!!!:Rose: Quote
iwa77 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kinga potwierdziła mi ,że dotarli bardzo późnym wieczorem cało i szczęśliwie na miejsce ! Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 napisała maila, ale nie ma odpowiedzi :roll: oj ciekawe jak piesek się miewa Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 no to się doczekałam info :) ....Chodził po mieszkaniu i zwiedzał, więc mogłysmy go sobie obejrzec. Na drugi dzień pojechał do kapieli do specjalnej lecznicy.Wyszedł stamtąd piękny, puchaty i pachnący. Miał tez obcięte pazury. W poniedziałek, czyli wczoraj byłysmy tez z nim u weterynarza, gdzie miał wyczyszczone ucho, w którym jest spore zapalenie.Od wczoraj zapuszczam mu kropelki, więc mam nazdieje,ze szybko się wyleczy i nie bedzie go bolało. Z nogami nie jest tak źle, ogólnie chodzi powoli,raz tylko pocwałował na podwórze za naszym kotem, co wprawiło mnie w stan niemego zachwytu.Pomimo tego na widok smyczy w ręku okazuje radość, czyli spacer sprawia mu radość..Przy jednej z nastepnych wizyt u lekarza, będziemy radzic jak mu pomóc w tej kwestii. Na razie nie reaguje na żadne z imion,ale z czasem to pzryjdzie. Ma piekne smutnawe oczy, w które jak się patrzy to mięknie serce. Wiemy,że u nas będzie mu bardzo dobrze (a na pewno dołożymy wszystkich starań). Jest tylko jedna rzecz, która mnie martwi:jego dośc płytki oddech, czy w przez te parę dni w schronisku nie miał problemów z oddychaniem(prosze jeśli to mozliwe zapytac osoby, która może coś o nim wie). Jesli nie uda sie Pani nic ustalić, to trudno i tak bęę rozmawiac o tym z lekarzem" Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):i jeszcze jedno ostatnie 18 ;) cafeanimal.pl sama siebie zacytowałam, bo wlaśnie Pani go wypatrzyła w tym ostatni ogłoszeniu:evil_lol: dobrze, ze je dorobiłam Quote
LILUtosi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Następny cud. :loveu: :multi: . No nie chwal się już tak tym ogłoszeniem.....wiemy, wiemy że to Twoi ludzie. I oby takich więcej, i ogłoszeń i tak fajnych domków. Dziękujemy Gosiu i podziękowania dla nowych właścicieli chłopaka. Quote
Recommended Posts