Jump to content
Dogomania

Norton husky czeka na dom i prosi o deklaracje !!! zadluzenie w hoteliku !!

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam w jeziorku jak byl tam jeszcze Tramp , wyprowadzilam go wtedy na spacer to bardzo przyjacielski ,wesoly pies , spragiony ruchu , caly spacer to bylo tructanie z nim a on niezmowrdowany ( domyslacie sie mam nadzieje kto to NiJaSe)
niestety dojazdy dla mnie tam to utopia , na dojazd komunikacja musialaby, stracic caly dzien a niestety nie moge go tracic bo mam swoja gromade i tymczasa na stanie :/

Posted

[quote name='NiJaSe']bylam w jeziorku jak byl tam jeszcze Tramp , wyprowadzilam go wtedy na spacer to bardzo przyjacielski ,wesoly pies , spragiony ruchu , caly spacer to bylo tructanie z nim a on niezmowrdowany ( domyslacie sie mam nadzieje kto to NiJaSe)
niestety dojazdy dla mnie tam to utopia , na dojazd komunikacja musialaby, stracic caly dzien a niestety nie moge go tracic bo mam swoja gromade i tymczasa na stanie :/[/QUOTE]

NiJaSe, NiJaSe tak myślałam ;-) choć nie chciałam dopytywać. Poczytałam sobie dziś o twoim spcerku z Aresem i pozostałą trójeczką :-)

Posted

[quote name='MartynaP']moze trzebaby załozyc nowy watek,zeby mozna bylo edytowac post i wogole
jesli tak to moge w ten sposob pomoc i załozyc ;)[/QUOTE]

Wystarczy poprosić moda, a on wpisze cię jako autorkę pierwszegp postu - oczywiście za zgodą drugiej strony. Ja tak stałam sie "założycielką" wątlu Gwiazdki.

Posted

tak tylko ze nowy watek bedzie bardziej czytelny jesli bedzie sie "zwoływac"
osoby z dogo a tak bedzie musial ktos czytac wszystkie strony ktore doprowadza go do tego ze pies jest w hotelu

jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole

Posted

[quote name='MartynaP']tak tylko ze nowy watek bedzie bardziej czytelny jesli bedzie sie "zwoływac"
osoby z dogo a tak bedzie musial ktos czytac wszystkie strony ktore doprowadza go do tego ze pies jest w hotelu

jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole[/QUOTE]

Myślę,ze to dobry pomysł to dobra proozycja...zacznijmy z nim od "nowa" ale konkretnie.. ja jestem "za"..

Posted

ja też popieram. Trzeba wyciągnąć z tych kilkunastu stron to, co ważne - i ożywić nowy wątek. coś się w końcu musi ruszyć, bo się przystojniak już naczekał :)

Posted

No to zaczynamy działać :) A jak daleko od Warszawy jest to Jeziorko?

A tak przy okazji jak jesteśmy w temacie haszczaków, może ktoś zajrzy tutaj, ten bidulek jest jeszcze szczeniorem a tyle juz przezyl i taki smutek w oczkach:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/173522-NIKO-piAE-kny-mix-husky-bA-aga-o-dom[/url]

Posted

[quote name='MartynaP']tak tylko ze nowy watek bedzie bardziej czytelny jesli bedzie sie "zwoływac"

jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole[/QUOTE]

bardzo Ci dziekuję!!!

Norton musi miec przejrzysty wątek.

Ehhh w Jeziórku.... Esperanza jest z Fundacji Psy Niczyje...

ja sobie nie wyobrażam jak można umieścic psa w Hotelu i w ogóle sie NIm nie interesować. W ogóle. juz kiedys powiedziałam na wątku pewnego psa, że umieszczenie psa w Hotelu nie załatwia sprawy. Tym bardziej umieszczenie psa w takim Hotelu jak jest w Jeziórku! Jesteś wściekła po prostu! Ach wściekła to za mało powiedziane!

Posłuchajcie, ja mam miejsce u ZuziM. Od stycznia nowe kojce, spacery, karma dobra. Dobra opieka. Jak myslicie??

Posted

[quote name='Plicha']No to zaczynamy działać :) A jak daleko od Warszawy jest to Jeziorko?

A tak przy okazji jak jesteśmy w temacie haszczaków, może ktoś zajrzy tutaj, ten bidulek jest jeszcze szczeniorem a tyle juz przezyl i taki smutek w oczkach:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/173522-NIKO-piAE-kny-mix-husky-bA-aga-o-dom[/url][/QUOTE]

Jeziórko to jest kilka km za Zalesiem Górnym. Z centrum Wawy autem jedzie sie 30 minutek.

Ja jeszcze zapytam Astaroth która jestem u Niej w kolejce. Bo podobno miałam byc pierwsza....a Astaroth mieszka w okolicach Mińska MAz.

Posted

Obraczus warunki u ZuziM to może i bedą super...ale to daleko troszkę....a u Pani Joanny w Brzyściu?parę psów zabrała stamtąd Pati C ostatnio - może tam zapytamy?

Posted

Oczywiście masz racje.... rano własnie myslałam o Pani Joasi, a teraz z tej złości mi wypadło wszystko ;/
Nikus a mógłbys tam podpytać i ewentualnie zająć miejsce??

Astaroth nie ma warunków dla Huskich....

Posted

[quote name='obraczus87']Oczywiście masz racje.... rano własnie myslałam o Pani Joasi, a teraz z tej złości mi wypadło wszystko ;/
Nikus a mógłbys tam podpytać i ewentualnie zająć miejsce??

Astaroth nie ma warunków dla Huskich....[/QUOTE]

Spróbuję się czegoś dowiedzieć...zadzwonię tam jutro

Posted

Gdyby Psiak trafil do Pani Joanny moge zalatwic dla niego jakas porzadna karme taniej, psiak wtedy moglby jechac juz z karma do hoteliku..

Pomozemy mu bo tak nie moze byc.....

Posted

[quote name='obraczus87']Tematu niestety nie podjełam, bo prowadzic watku sie nie podjęłam...[/QUOTE]

ale pokazałaś problem i ściągnęłaś nas....dalej już razem damy radę...prawda? musimy mu pomóc..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...