Kinia1984 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a to juz trzeba sie z nim dogadywac jak dojedzie sie na miejsce...on raczej ugodowy jest;) poza tym on sam nawet nie wie ile tego dlugu jest...
mgie Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zapisuje... tyle czasu w kojcu to dla takiego psa dramat!
Kinia1984 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 aha...syn wlasciciela stara sie czasem z nim wyjsc na spacer jakies dwa razy lub raz na tydzien...
NiJaSe Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bylam w jeziorku jak byl tam jeszcze Tramp , wyprowadzilam go wtedy na spacer to bardzo przyjacielski ,wesoly pies , spragiony ruchu , caly spacer to bylo tructanie z nim a on niezmowrdowany ( domyslacie sie mam nadzieje kto to NiJaSe) niestety dojazdy dla mnie tam to utopia , na dojazd komunikacja musialaby, stracic caly dzien a niestety nie moge go tracic bo mam swoja gromade i tymczasa na stanie :/
sonikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='NiJaSe']bylam w jeziorku jak byl tam jeszcze Tramp , wyprowadzilam go wtedy na spacer to bardzo przyjacielski ,wesoly pies , spragiony ruchu , caly spacer to bylo tructanie z nim a on niezmowrdowany ( domyslacie sie mam nadzieje kto to NiJaSe) niestety dojazdy dla mnie tam to utopia , na dojazd komunikacja musialaby, stracic caly dzien a niestety nie moge go tracic bo mam swoja gromade i tymczasa na stanie :/[/QUOTE] NiJaSe, NiJaSe tak myślałam ;-) choć nie chciałam dopytywać. Poczytałam sobie dziś o twoim spcerku z Aresem i pozostałą trójeczką :-)
MartynaP Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 moze trzebaby załozyc nowy watek,zeby mozna bylo edytowac post i wogole jesli tak to moge w ten sposob pomoc i załozyc ;)
sonikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='MartynaP']moze trzebaby załozyc nowy watek,zeby mozna bylo edytowac post i wogole jesli tak to moge w ten sposob pomoc i załozyc ;)[/QUOTE] Wystarczy poprosić moda, a on wpisze cię jako autorkę pierwszegp postu - oczywiście za zgodą drugiej strony. Ja tak stałam sie "założycielką" wątlu Gwiazdki.
MartynaP Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 tak tylko ze nowy watek bedzie bardziej czytelny jesli bedzie sie "zwoływac" osoby z dogo a tak bedzie musial ktos czytac wszystkie strony ktore doprowadza go do tego ze pies jest w hotelu jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole
Nikus Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='MartynaP']tak tylko ze nowy watek bedzie bardziej czytelny jesli bedzie sie "zwoływac" osoby z dogo a tak bedzie musial ktos czytac wszystkie strony ktore doprowadza go do tego ze pies jest w hotelu jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole[/QUOTE] Myślę,ze to dobry pomysł to dobra proozycja...zacznijmy z nim od "nowa" ale konkretnie.. ja jestem "za"..
L/Olka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ja też popieram. Trzeba wyciągnąć z tych kilkunastu stron to, co ważne - i ożywić nowy wątek. coś się w końcu musi ruszyć, bo się przystojniak już naczekał :)
Plicha Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No to zaczynamy działać :) A jak daleko od Warszawy jest to Jeziorko? A tak przy okazji jak jesteśmy w temacie haszczaków, może ktoś zajrzy tutaj, ten bidulek jest jeszcze szczeniorem a tyle juz przezyl i taki smutek w oczkach: [url]http://www.dogomania.pl/threads/173522-NIKO-piAE-kny-mix-husky-bA-aga-o-dom[/url]
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='MartynaP']tak tylko ze nowy watek bedzie bardziej czytelny jesli bedzie sie "zwoływac" osoby z dogo a tak bedzie musial ktos czytac wszystkie strony ktore doprowadza go do tego ze pies jest w hotelu jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole[/QUOTE] bardzo Ci dziekuję!!! Norton musi miec przejrzysty wątek. Ehhh w Jeziórku.... Esperanza jest z Fundacji Psy Niczyje... ja sobie nie wyobrażam jak można umieścic psa w Hotelu i w ogóle sie NIm nie interesować. W ogóle. juz kiedys powiedziałam na wątku pewnego psa, że umieszczenie psa w Hotelu nie załatwia sprawy. Tym bardziej umieszczenie psa w takim Hotelu jak jest w Jeziórku! Jesteś wściekła po prostu! Ach wściekła to za mało powiedziane! Posłuchajcie, ja mam miejsce u ZuziM. Od stycznia nowe kojce, spacery, karma dobra. Dobra opieka. Jak myslicie??
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Plicha']No to zaczynamy działać :) A jak daleko od Warszawy jest to Jeziorko? A tak przy okazji jak jesteśmy w temacie haszczaków, może ktoś zajrzy tutaj, ten bidulek jest jeszcze szczeniorem a tyle juz przezyl i taki smutek w oczkach: [url]http://www.dogomania.pl/threads/173522-NIKO-piAE-kny-mix-husky-bA-aga-o-dom[/url][/QUOTE] Jeziórko to jest kilka km za Zalesiem Górnym. Z centrum Wawy autem jedzie sie 30 minutek. Ja jeszcze zapytam Astaroth która jestem u Niej w kolejce. Bo podobno miałam byc pierwsza....a Astaroth mieszka w okolicach Mińska MAz.
Nikus Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Obraczus warunki u ZuziM to może i bedą super...ale to daleko troszkę....a u Pani Joanny w Brzyściu?parę psów zabrała stamtąd Pati C ostatnio - może tam zapytamy?
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Oczywiście masz racje.... rano własnie myslałam o Pani Joasi, a teraz z tej złości mi wypadło wszystko ;/ Nikus a mógłbys tam podpytać i ewentualnie zająć miejsce?? Astaroth nie ma warunków dla Huskich....
Nikus Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='obraczus87']Oczywiście masz racje.... rano własnie myslałam o Pani Joasi, a teraz z tej złości mi wypadło wszystko ;/ Nikus a mógłbys tam podpytać i ewentualnie zająć miejsce?? Astaroth nie ma warunków dla Huskich....[/QUOTE] Spróbuję się czegoś dowiedzieć...zadzwonię tam jutro
pati123487 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Gdyby Psiak trafil do Pani Joanny moge zalatwic dla niego jakas porzadna karme taniej, psiak wtedy moglby jechac juz z karma do hoteliku.. Pomozemy mu bo tak nie moze byc.....
Nikus Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='obraczus87']Dziekuje Wam wszystkim za przybycie!!![/QUOTE] a my Tobie za podjęcie trudnego tematu:)
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Tematu niestety nie podjełam, bo prowadzic watku sie nie podjęłam...
Nikus Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='obraczus87']Tematu niestety nie podjełam, bo prowadzic watku sie nie podjęłam...[/QUOTE] ale pokazałaś problem i ściągnęłaś nas....dalej już razem damy radę...prawda? musimy mu pomóc..
Recommended Posts