Savannah Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 sh_maniak napisaĆ(a):Terrorystka :lol: :lol: :wink: 8) :angel: w sprawie wystaw, musze byc :evilbat: :wink: Pzdr 8)
flashka-g Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Jacek to moĆŒe przerzuc sie na buldogi?? Mi sie bardzo podobaĆ buldog ze Szczecina ktĂłry z tego co pamietam wygraĆ tam BIS.
Malvina Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 TrochÄ mnie tu nie byĆo i mam zalegĆoĆci ale mam nadziejÄ ĆŒe nadrobiÄ :) To jutro do CzÄstochowy lecÄ kÄ paÄ LaviÄ
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 WĆocĆawek sÄdzia.E.Marcinkowska BOB, NJwR, Zw.MĆ. Evening Shine nItor Nivalis to jest tyle co wiem :) W mĆodziezy suki V2. Arktogea VIXEN V3. TIKI TIKI E.D ByĆy jeszcze jakies psy w mĆodziezy, natomiast psĂłw w wyĆŒszych klasach nie byĆo :o Z sedziowania moĆŒna wynieĆc jakis wniosek jakie psiaki lubi pani Ewa Marcinkowska, w koncu bedzie siÄdziowac w moim mieĆcie :) Czarne rulez :evilbat: Pzdr
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 ZapomniaĆam dodac Ewa gratulacje :wink: :) :wink: :)
Malvina Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 My juĆŒ powrĂłciliĆmy z CzÄstochowy zw mĆodzieĆŒy, BIS JUNIOR i zakoĆczony MĆ Championat 8)
SH Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Podobno we WĆocĆawku NEMO BROWN NUGAT NIKE'S ĆnieĆŒna Wataha dostaĆ ZwyciÄstwo MĆodzieĆŒy :roll: A w CzÄstochowie wyniki przedstawiajÄ siÄ nastÄpujÄ co sÄdzia - Krystyna Opara psy kl. mĆodzieĆŒy ANTON NIKE'S Blue Hurricane 2-dosk. NEMO BROWN NUGAT NIKE'S ĆnieĆŒna Wataha NB PRINC ĆnieĆŒna Rakieta 1-dosk. + Zw.MĆ. psy kl. poĆrednia DUSTIN Sadeckie Piszczochy 1-dosk. +CWC KIRKUK de CIukci 2-dosk. psy kl. otwarta CHAGARAN Legenda pĂłĆnocy 2-dosk. DARYL SH Merkambertaner 3-dosk. Husqvarna FLAMENCO 4-dosk. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA 1-dosk. + CWC SNOWSTORM z Watahy Ostrego ZÄba NB ZHOFREY z Goluboj Zvezdy dosk.? psy kl. championĂłw EXPLORER BEAR Hydrargium 1-dosk. + CWC + NPwR + BOB + BOG II psy kl. weteranĂłw AKRON Samcanka 1-dosk. suki kl. szczeniÄ t LUKA ĆnieĆŒne Demony 1-WO suki kl. mĆodzieĆŒy Artctic Champions AMERICAN BEAUTY 1-dosk. + Zw.MĆ. + BIS Junior I NIKITA BLACK STRIPE NIKE'S ĆnieĆŒna Wataha 3-dosk. PENNYROYAL TEA Fortunatus 2-dosk. PYSZNA Eskimoski Domek bdb/dosk.? Arkotgea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA dosk.? Arktogea VENICE 4-dosk. suki kl. poĆrednia Husqvarna FAWORYTA 2-dosk., KALINKA Eskimoski Domek 1-dosk. + CWC suki kl. otwarta ARNICA z Lejancu 3-dosk. BALLADA ĆnieĆŒna Rakieta 4-dosk. BASZA Akademicka Rodzinka 2-dosk. VANILLA Syberyjska Rapsodia 1-dosk. + CWC+ NSwR suki kl. championĂłw Snow Grove's BLISSFUL BROWNIE 1-dosk.+ CWC suki kl. weteranĂłw BENI Eskimoski Domek 1-dosk.
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 SH napisaĆ(a):Podobno we WĆocĆawku NEMO BROWN NUGAT NIKE'S ĆnieĆŒna Wataha dostaĆ ZwyciÄstwo MĆodzieĆŒy :roll: . tak, to prawda :wink: a Evening Shine Nitor Nivalis, dodatkowo III BIS Junior, na Bog niestety nic, jeszcze raz gratulacje dla Ewy :)
SH Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A ja tam gratulujÄ psiakom :wink: To one w koĆcu wygrywajÄ , a my, ludzie, tylko spijamy ĆmietankÄ :lol: :wink:
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 SH napisaĆ(a):A ja tam gratulujÄ psiakom :wink: To one w koĆcu wygrywajÄ , a my, ludzie, tylko spijamy ĆmietankÄ :lol: :wink: prawda. Ja gratulowaĆam wĆaĆcicielce psiaka :wink:
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Gratulacje dla Lavii i Malwiny!!! WidzÄ, ĆŒe dzisiaj Comecikowe cĂłreczki byĆy na hustawce :P Jedne powygrywaĆy w piÄknym stylu, inne poprzegrywaĆy w piÄknym stylu :evilbat: W kazdym razie, gratulacje dla tych wygranych!!!!!!!!!! Oraz cierpliwoĆci dla tych przegranych!!!!!!!!!!!
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Jakby ktoĆ jeszcze nie znaĆ staweczki na ChorzĂłw to podajÄ: ChorzĂłw 2005 FCI 270 - Siberian Husky Psy - RĂŒden Klasa szczeniÄ t 542. Oumiak's AMBASSADEUR-DE FRANCE Klasa mĆodzieĆŒy 543. ANTON NIKE'S Blue Hurricane 544. CAMEO Poranek Kojota 545. Husqvarna FAIR PLAY 546. MISTER BINGO Srebro PĂłĆnocy 547. PRINC ĆnieĆŒna Rakieta Klasa poĆrednia 548. APSIK Saga Dalii 549. DUSTIN SÄ deckie Pieszczochy MĆCh.PL 550. KIRKUK de Ciukci 551. KOMANDOR Eskimoski Domek Klasa otwarta 552. CHAGARAN Legenda PĂłĆnocny 553. Husqvarna FLAMENCO 554. SNOWSTORM z Watahy z Ostrego ZÄba Klasa championĂłw 555. EXPLORER BEAR Hydrargium MĆChPL.ChPL.MĆZwPL.ZwPL 556. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA ChPL Klasa honorowa 557. AKRON Samcanka ChPL Suki - HĂŒndinnen Klasa mĆodzieĆŒy 558. Artic Champions AMERICAN BEAUTY 559. ARYSA Saga Dalii 560. EFRA Moanke 561. EVENING FALLS PotÄga NaturalnoĆci 562. MASZEĆKA ĆnieĆŒna Rakieta 563. TIKI-TIKI Eskimoski Domek 564. Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA Klasa poĆrednia 565. Husqvarna FAWORYTA Klasa otwarta 566. ARABESCA Poranek Kojota 567. BASZA Akademicka Rodzinka 568. BLUE SKY Poranek Kojota 569. Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA 570. MILKA MknÄ ca StrzaĆa 571. ODE z Tarnawskiej Riwiery 572. VANILLA Syberyjska Rapsodia MĆChPL Klasa championĂłw 573. CASSANDRA de Ciukci MĆChPL.ChPL
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 I jeszcze wyniki z WĆocĆawka: PSY kl. MĆ. NEMO BROWN NUGAT NIKE'S SnieĆŒna Wataha - I, Zw.MĆ. DEMON ĆnieĆŒne Psy - II SUKI Kl.MĆ. EVENING SHINE Nitor Nivalis - I, Zw.MĆ., BOB, III BIS Junior TIKI TIKI ED - II Arktogea VIXEN - III kl. poĆrednia PIÄKNA ED - I Kl. Otwarta Arktogea BLACK PEARL - I, NSwR BUNSHEE Moro-No-Kimi - II Gratulacje dla EWY i suni !!!!!!!!!!!!!!!! :fadein:
ewaka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Z tego co dobrze zanotowaĆam: Wyniki WĆocĆawek 2005 CWC SÄdzina - Ewa Marcinkowska Psy klasa mĆodzieĆŒy Nemo Brown Nugat Nike`s ĆnieĆŒna Wataha - I dosk Demon ĆnieĆŒne Psy II dosk Psy klasa championĂłw Sachem Z Watahy Ostrego ZÄba - nb. (wciÄ ĆŒ siÄ kuruje) Suki klasa mĆodzieĆŒy Evening Shine Nitor Nivalis - I dosk. NJwR, BOB, III Bis Junior Tiki Tiki Eskimoski Domek - II dosk. Arktogea Vixen - III dosk. Suki klasa poĆrednia PiÄkna Eskimoski Domek - I dosk. Suki klasa otwarta Arktogea Black Pearl - I dosk. NSwR (bez CWC) Bunshee Moro-No Kimi - nb.
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 No to siÄ chyba wszystko zgadza, poza drugÄ suczka w kl. otwartej. Nie byĆam wiÄc nie wiem czy byĆa wystawiana czy nie. Takie informacje dostaĆam. I jeszcze PIÄKNA Ed - teĆŒ I bez CWC ProszÄ o potwierdzenie, bpo nie wiem czy to prawda. Pozdrawiam Ć»aneta
ewaka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ć»aneta, na pewno byĆa tylko jedna suka w otwartej. :) Jacek byĆ samiuĆki na ringu. :( W sumie byĆo 7 hasiorĂłw wystawianych, generalnie liczbowo-bryndza.
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ok. A WĆocĆawek niby wcale nie jest takÄ dziurÄ i caĆkiem niedaleko od Warszawy i z pĂłĆnocy i z zachodu... a tak sĆabo obstawiony. Ale za to w Chorzowie bÄdzie duĆŒa konkurencja jak na krajĂłwkÄ :D
SH Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Na ĆlÄ sku zawsze jest duĆŒa konkurencja :evilbat: W koĆcu to kolebka rasy w Polsce. Jedynie w Raciborzu byĆo skoromnie, ale... to chyba ze wzglÄdu na sÄdziego i rĂłwnolegĆy Nowy Targ.
flashka-g Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 no zobaczymy tylko co sie sedzinie spodoba z tej stawki
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 DziÄki za gratulacjie :) wyniki Ewaki sie zgadzaja, w klasie otwartej byla jedna suczka Arktogea BLACK PEARL i z tego co wiem nie dostala CWC, reszta sie zgadza. Faktycznie stawka bardzo skromna. Ale musze dodac ze moja mala Evening byla III na BIS Junior w stawce okolo 50 juniorĂłw. Na grupie sedzina wybrala psy bardzo rzadkie u nas, III Hokkaido, - bardzo Ćadny zreszta i to on powinnien wygrac grupe. II krĂłtkowĆosy Chow Chow, I Ćysy malamut :) -ale za to bardzo Ćadny :). Nic juz nie zawojowaĆ na BIS. BISa wygraĆ Foksterierek. Jak mi sie uda to dzisiaj dodam fotki :)
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 A wogĂłle Ewaka gdzie ty staĆas we WĆocĆawku :) i czemu ja znowu nikogo nie widzialam :)
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 aaa :) to fajny psiak :) moze nastepnym razem ja zobacze :)
agacia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 I to chyba niedlugo,bo na klubowce bedzie :evilbat:
Recommended Posts