lucySxy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Rufi ma sporo wejsc na Allegro, ponad 200! Moze ktos zadzwoni.... Quote
ala123 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Myślę o Rufim, myślę cały czas tylko nic z tego niestety nie wynika... Quote
lucySxy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ala ty mysl intensywniej.....idzie zima! Quote
ala123 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No i co Rufi z Twoim domem? Nic pewnie, więc nieśmiało myślę jednak o dt. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Quote
Paulina87 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Nikt w jego sprawie nie pisze ani nie dzwoni :shake:. Quote
lucySxy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Przed chwila odnowilam mu Allegro,bylo dosc duzo wejsc,dam mu ogloszenia w elektronicznych Anonsach.....zobaczymy. czy bardzo juz marznie? Acha jak jest z utrzymywaniem czystosci? Quote
Paulina87 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Większość psów ma już budy wyłożone słomą, pewnie po dzisiejszych opadach śniegu dostaną większe zabezpieczenie (drewniane podesty i koce). Co do załatwiania swoich potrzeb to ciężko to stwierdzić w warunkach schroniskowych. Quote
ala123 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nikt nie dzwonił z ogłoszenia? Nikt jeszcze nie wypatrzył Rufiego? Quote
Paulina87 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Niestety nikt nie dzwonił. To jest aż dziwne, że piękny i młody pies jest tak długo w schronisku. Quote
Malwi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Paulina87 napisał(a):Niestety nikt nie dzwonił. To jest aż dziwne, że piękny i młody pies jest tak długo w schronisku. hmmm .... A Diana ? przecież ona trafiła do schroniska jako roczna sunia .... dzisiaj ma 13 lat ... Gala ? miała pół roku jak trafiła z siostrą i mamą , i siostra i mama znalazły dom w przeciągu miesiąca, Gala ma już koło 2 lat ... to nie jest regułą niestety że młode psiaki znajdują domy od razu ... Quote
Frogg Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jestem :) Czy ta kastracja będzie "załatwiona" w schronisku? Bo bez kastracji to ani rusz. W razie czego to ja także mam kilka rzeczy na bazarek. Quote
Paulina87 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Tak kastrację da się załatwić w schronisku jeśli będzie taka potrzeba. Quote
ala123 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zaglądam bassetopodobny do Ciebie i mówię dobranoc. Quote
Frogg Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dzień Dobry Rufiaczku. Pokaż się wszystkim. :hand: Quote
kuna66 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hej wszystkim, fajny piesiak zapisuję wątek Quote
Frogg Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Zapraszam także na 11 pięknych szczeniaczków AMSTAFF szuka domu BARDZO PILNE !!! POZNAŃ okolice. - Dogomania Forum Quote
Frogg Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dla mnie jesteś bassetem. Śliczności pokaż się wszystkim. Quote
lucySxy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Frogg napisał(a):Dla mnie jesteś bassetem. Śliczności pokaż się wszystkim. Agnieszka!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Dom mu musimy znalezc, bo nie mam watpliwosci, ze jakis basset , sie w ktorymś miejscu tego łancucha"podpiał":evil_lol: Quote
Frogg Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Szukam domku, szukam i dla niego i dla 11 amstaffików... ręce opadają ... Quote
kuna66 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 eeeee nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany, ale tak się składa ze obecnie mam miejsce w hotelu. Jesli psiak nie jest agresywny do ludzi, to mozemy go mieć na tymczasie na takich warunkach jak Nerona z forum bassetowego. Oczywiście spuścimy z ceny za hotelowanie:eviltong:. Psiak moze tez być kastrowany u nas. Mamy dobrego i niedrogiego weterynarza. Co o tym sądzicie? Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='kuna66']eeeee nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany, ale tak się składa ze obecnie mam miejsce w hotelu. Jesli psiak nie jest agresywny do ludzi, to mozemy go mieć na tymczasie na takich warunkach jak Nerona z forum bassetowego. Oczywiście spuścimy z ceny za hotelowanie:eviltong:. Psiak moze tez być kastrowany u nas. Mamy dobrego i niedrogiego weterynarza. Co o tym sądzicie? Ja jestem za. Cioteczki co sądzicie? Potrzeba pilnie tymczasów dla 3-tyg. maluchów po zastrzelonej matce!!! POZNAŃ okolice - Strona 20 - Dogomania Forum Quote
Frogg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 kuna66 napisał(a):eeeee nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany, ale tak się składa ze obecnie mam miejsce w hotelu. Jesli psiak nie jest agresywny do ludzi, to mozemy go mieć na tymczasie na takich warunkach jak Nerona z forum bassetowego. Oczywiście spuścimy z ceny za hotelowanie:eviltong:. Psiak moze tez być kastrowany u nas. Mamy dobrego i niedrogiego weterynarza. Co o tym sądzicie? Kuna bardzo dziękujemy, że myślisz o ślicznym basseciku krzywołapku :loveu: Quote
Malwi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 a to hotelik mieszkaniowy czy kojcowy ? Quote
Recommended Posts