Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwila odnowilam mu Allegro,bylo dosc duzo wejsc,dam mu ogloszenia w elektronicznych Anonsach.....zobaczymy.

czy bardzo juz marznie?
Acha jak jest z utrzymywaniem czystosci?

Posted

Większość psów ma już budy wyłożone słomą, pewnie po dzisiejszych opadach śniegu dostaną większe zabezpieczenie (drewniane podesty i koce).

Co do załatwiania swoich potrzeb to ciężko to stwierdzić w warunkach schroniskowych.

Posted

Paulina87 napisał(a):
Niestety nikt nie dzwonił. To jest aż dziwne, że piękny i młody pies jest tak długo w schronisku.

hmmm .... A Diana ? przecież ona trafiła do schroniska jako roczna sunia .... dzisiaj ma 13 lat ... Gala ? miała pół roku jak trafiła z siostrą i mamą , i siostra i mama znalazły dom w przeciągu miesiąca, Gala ma już koło 2 lat ... to nie jest regułą niestety że młode psiaki znajdują domy od razu ...

Posted

Frogg napisał(a):
Dla mnie jesteś bassetem. Śliczności pokaż się wszystkim.

Agnieszka!!!!!!

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Dom mu musimy znalezc, bo nie mam watpliwosci, ze jakis basset , sie w ktorymś miejscu tego łancucha"podpiał":evil_lol:

Posted

eeeee nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany, ale tak się składa ze obecnie mam miejsce w hotelu. Jesli psiak nie jest agresywny do ludzi, to mozemy go mieć na tymczasie na takich warunkach jak Nerona z forum bassetowego. Oczywiście spuścimy z ceny za hotelowanie:eviltong:. Psiak moze tez być kastrowany u nas. Mamy dobrego i niedrogiego weterynarza.
Co o tym sądzicie?

Posted

[quote name='kuna66']eeeee nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany, ale tak się składa ze obecnie mam miejsce w hotelu. Jesli psiak nie jest agresywny do ludzi, to mozemy go mieć na tymczasie na takich warunkach jak Nerona z forum bassetowego. Oczywiście spuścimy z ceny za hotelowanie:eviltong:. Psiak moze tez być kastrowany u nas. Mamy dobrego i niedrogiego weterynarza.
Co o tym sądzicie?

Ja jestem za.

Cioteczki co sądzicie?

Potrzeba pilnie tymczasów dla 3-tyg. maluchów po zastrzelonej matce!!! POZNAŃ okolice - Strona 20 - Dogomania Forum

Posted

kuna66 napisał(a):
eeeee nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany, ale tak się składa ze obecnie mam miejsce w hotelu. Jesli psiak nie jest agresywny do ludzi, to mozemy go mieć na tymczasie na takich warunkach jak Nerona z forum bassetowego. Oczywiście spuścimy z ceny za hotelowanie:eviltong:. Psiak moze tez być kastrowany u nas. Mamy dobrego i niedrogiego weterynarza.
Co o tym sądzicie?

Kuna bardzo dziękujemy, że myślisz o ślicznym basseciku krzywołapku :loveu: