wtatara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 zrobiłam dwa nastepne pchli targ owi.pl Quote
funia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 nie wiem juz co myslec .Miałam telefon z okolic wydawalo mi sie ze fajny byłam gotowa jechac ale pan sie nie odezwał .martwie sie bo pieski rosną a domu jak nie było tak nie ma ....... Quote
ala123 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 We wtorek ukażą się nowe ogłoszenia, więc miejmy nadzieję,że szczęście uśmiechnie się do malców(podrośniętych malców!) Quote
funia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 miałam dwa telefony ,jeden miał oddzwonić i nic ..... Quote
wtatara Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ważne że jednak ktoś pyta. To ważne. Będę chcieć przed niedzielą zrobić jeszcze ogłoszenia ale czy zdarzę. w niedzielę jest chrzest wnuczki Quote
funia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 wtatara to ty jestes fajna babka ,twoje wnucze wychowasz na dogomaniaka? Dzisaija wysyłam zdjecia na maila potencjalnemu domkowi z Lublina trzymajcie kciuki ..... Quote
funia Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 czekamy nadal na telefonik......... Quote
ala123 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 funia myślisz,że będzie coś z tej adopcji? Quote
magda222 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='funia'] Dzisaija wysyłam zdjecia na maila potencjalnemu domkowi z Lublina trzymajcie kciuki .....[/QUOTE] I co?Wiadomo coś? Quote
funia Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Sory ,ale nie mogłam wejść tutaj cały czs mnie wyrzucało . Domek wydawał się być super ,ale nagle Pan musiał wyjechać do chorych rodziców i miał sie odezwać za kilka dni .Jutro mija 5 dzień .CZekam choć z małą nadzieją na tel. Zawsze ktoś dzwoni ,pyta i w sumie gó...o z tego wychodzi >Mały urósł ,zdziczał i wogóle mam doła ..... Quote
funia Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Sunia i chłopczyk nadal szukają domku .Co robić ? Gdzie je wyadoptować ?! Quote
wtatara Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 a nie ma dla niego DT. Może zmienie tytuł ze szukamy na Cito dt Quote
funia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Wiesz on jest w tym niby dt ,on nie zna innego zycia i jest mu tam dobrze ....Ale niestety dziczeje tam bo facet mieszka na zadupiu tylko z bratem .Nikt tam nie przychodzi ,jak byłam ostatnio to mały tak zwiewał na mój widok ze mało sie nie zabił .Takze nie wiem co robić . Quote
lucySxy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nooo...,niedobrze z tym zwiewaniem... Quote
wtatara Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 czyli mam ogłaszać którego pieska. Które zdjęcie wklejać Quote
funia Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Niestety próbowalam przekopiować zdjęcia z tego wątku ,nie potrafię Więc spisałam Zdjęcia suczki str22,zdjęcia pieska str 25 post 242 Zostają suczka na płatnym tymczasie ,piesek w miejscu gdzie umarła jego mama .... Quote
magda222 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='funia']Niestety próbowalam przekopiować zdjęcia z tego wątku ,nie potrafię Więc spisałam Zdjęcia suczki str22,zdjęcia pieska str 25 post 242 Zostają suczka na płatnym tymczasie ,piesek w miejscu gdzie umarła jego mama ....[/QUOTE] Czyli zostały 2 psiaki? Quote
ala123 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dzisiaj jest wtorek i jak zwykle czekam cały dzień na jakieś telefony z ogłoszeń, ale cisza niestety... mam nadzieję,że tylko na razie. W sprawie innych zwierzaczków ( ostatnio nawet kocurek znalazł dom) dzwonią, a maluchy - duże maluchy- nadal czekają na swoją szansę. Ludzie pytają o wysterylizowane suczki, więc tak się zastanawiam czy dziewczynkę można byłoby już sterylizować? Ma ok.6 miesięcy. Quote
wtatara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 przez sobotę niedzielę zrobie trochę ogłoszeń Quote
ala123 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dzięki wtatara. Ja dzisiaj znowu zrobiłam lokalne ogłoszenia i czekam,że w końcu ten właściwy dom ,który jeszcze nie wie, dowie się o pieskach Quote
Recommended Posts