Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem juz co myslec .Miałam telefon z okolic wydawalo mi sie ze fajny byłam gotowa jechac ale pan sie nie odezwał .martwie sie bo pieski rosną a domu jak nie było tak nie ma .......

Posted

wtatara to ty jestes fajna babka ,twoje wnucze wychowasz na dogomaniaka?

Dzisaija wysyłam zdjecia na maila potencjalnemu domkowi z Lublina trzymajcie kciuki .....

Posted

Sory ,ale nie mogłam wejść tutaj cały czs mnie wyrzucało .
Domek wydawał się być super ,ale nagle Pan musiał wyjechać do chorych rodziców i miał sie odezwać za kilka dni .Jutro mija 5 dzień .CZekam choć z małą nadzieją na tel.
Zawsze ktoś dzwoni ,pyta i w sumie gó...o z tego wychodzi >Mały urósł ,zdziczał i wogóle mam doła .....

Posted

Wiesz on jest w tym niby dt ,on nie zna innego zycia i jest mu tam dobrze ....Ale niestety dziczeje tam bo facet mieszka na zadupiu tylko z bratem .Nikt tam nie przychodzi ,jak byłam ostatnio to mały tak zwiewał na mój widok ze mało sie nie zabił .Takze nie wiem co robić .

• 2 weeks later...
Posted

Niestety próbowalam przekopiować zdjęcia z tego wątku ,nie potrafię
Więc spisałam
Zdjęcia suczki str22,zdjęcia pieska str 25 post 242

Zostają suczka na płatnym tymczasie ,piesek w miejscu gdzie umarła jego mama ....

Posted

[quote name='funia']Niestety próbowalam przekopiować zdjęcia z tego wątku ,nie potrafię
Więc spisałam
Zdjęcia suczki str22,zdjęcia pieska str 25 post 242

Zostają suczka na płatnym tymczasie ,piesek w miejscu gdzie umarła jego mama ....[/QUOTE]

Czyli zostały 2 psiaki?

Posted

Dzisiaj jest wtorek i jak zwykle czekam cały dzień na jakieś telefony z ogłoszeń, ale cisza niestety... mam nadzieję,że tylko na razie. W sprawie innych zwierzaczków ( ostatnio nawet kocurek znalazł dom) dzwonią, a maluchy - duże maluchy- nadal czekają na swoją szansę. Ludzie pytają o wysterylizowane suczki, więc tak się zastanawiam czy dziewczynkę można byłoby już sterylizować? Ma ok.6 miesięcy.