Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Próbowałam:angryy:,ale BATERIE..Są na ładowarce, może za godzinkę się uda.Esterek właśnie siedzi u mnie w domu.Pożarł kulę1,5kg kaczki i obsiusiał parę kątów.Najbardziej do obsiusiania podoba mu się moja kamienna ścianka.O matko on juz robi to co inne psy... Trąca mnie nosem jak nie patrzę na niego tylko w komputer.

Posted

Właśnie skończyłam rozmawiać z Panem z Rudy Śląskiej (wcześniej dzwonił do Jaszy w sprawie Esterka) powiedział, że wciąż jest zainteresowany adopcja Esterka :)
Powiedziałam o wizycie przed i po adopcyjnej i o umowie adopcyjnej. Wszystko przyjął bardzo serdecznie i powiedział, że może nawet dzisiaj!!!!!!!!!!!! Ja niestety siedze z chorą córą w domciu więc nie dam rady :(. Czy była by jakaś duszyczka z Rudy chetna?

Posted

[quote name='Aga Czarkowianka']Próbowałam:angryy:,ale BATERIE..Są na ładowarce, może za godzinkę się uda.Esterek właśnie siedzi u mnie w domu.Pożarł kulę1,5kg kaczki i obsiusiał parę kątów.Najbardziej do obsiusiania podoba mu się moja kamienna ścianka.O matko on juz robi to co inne psy... Trąca mnie nosem jak nie patrzę na niego tylko w komputer.[/QUOTE]

Półtora kilo kaczki :crazyeye::eviltong:

Posted

Hola, hola, chłopaka chcecie Sarze zabrać? :mad: A tak miłość jest...
[COLOR=SandyBrown][SIZE=1]A tak naprawdę to bardzo mocno trzymam kciuki, żeby Esterkowi się udało :lol:[/SIZE][/COLOR]

Posted

To ten chłopak który do mnie dzwonił jeszcze jak Ester był w schronisku, Laro!
Zobaczył go w Twoim Allegro psiaków ze schroniska!:loveu:

Posted

[quote name='Jasza']To ten chłopak który do mnie dzwonił jeszcze jak Ester był w schronisku, Laro!
Zobaczył go w Twoim Allegro psiaków ze schroniska!:loveu:[/QUOTE]

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: trzymam kciuki mocno mocno! :loveu:

Posted

Ten pies potrzebuje łagodności i WIEDZY o psiej psychice. Czy jest tam w domu jakas kobieta?Do czego ten Pan potrzebuje tego psa, bo jeśli tylko do pilnowania, lub żeby tylko mieć psa to nietrafione. Ten pies potrzebuje miłosci i zrozumienia.Nie będzie tolerował żadnych typowych dla mężczyzn krzyków jak sie niechcąco zsiusia(tylko się wtedy uwsteczni do wersji schroniskowej).

Posted

Dzieki Aga za cenne wskazówki. Mam nadzieje, że dziewczyny prześlwietlą 100% ten domek w końcu tam ma pojechać nasz kochany Esterek :)
Jeszcze raz wielkie dzięki dziewczynki za odzew i szybką reakcje

Posted

Fajnie że dziewczyny idą we dwie.
Zawsze to raźniej, na więcej rzeczy można zwrócić uwagę..

DZIĘEKUJĘ że się zgodziłyście!!!:klacz:

Sprawdźcie domek na sto dwa!