figanadrzewna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 poczuł się bezpieczny i dokazuje łobuziak kochany :) a takie to niepozorne było :loveu: wpłatę za listopad puściłam, powodzenia cioteczki w szukaniu domku Esterkowi Quote
Kisiaraf Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dziękuje za nowe wpłaty:loveu: Aga ja znajdziesz chwilunie to bardzo będe wdzięczna za foteczki :) Quote
Aga Czarkowianka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Próbowałam:angryy:,ale BATERIE..Są na ładowarce, może za godzinkę się uda.Esterek właśnie siedzi u mnie w domu.Pożarł kulę1,5kg kaczki i obsiusiał parę kątów.Najbardziej do obsiusiania podoba mu się moja kamienna ścianka.O matko on juz robi to co inne psy... Trąca mnie nosem jak nie patrzę na niego tylko w komputer. Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 W sprawie wizyty napisałam do: Magnesiatko, Pianka, jusstyna85, Brysio, Pegaza... Quote
Kisiaraf Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Właśnie skończyłam rozmawiać z Panem z Rudy Śląskiej (wcześniej dzwonił do Jaszy w sprawie Esterka) powiedział, że wciąż jest zainteresowany adopcja Esterka :) Powiedziałam o wizycie przed i po adopcyjnej i o umowie adopcyjnej. Wszystko przyjął bardzo serdecznie i powiedział, że może nawet dzisiaj!!!!!!!!!!!! Ja niestety siedze z chorą córą w domciu więc nie dam rady :(. Czy była by jakaś duszyczka z Rudy chetna? Quote
Kisiaraf Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dzięki Jaszeńko :) Ja też pomyślę do kogo napisać. Aga dzięki za nowe info cudnie, że już się robi "normalnym" psiakiem:multi: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Aga Czarkowianka']Próbowałam:angryy:,ale BATERIE..Są na ładowarce, może za godzinkę się uda.Esterek właśnie siedzi u mnie w domu.Pożarł kulę1,5kg kaczki i obsiusiał parę kątów.Najbardziej do obsiusiania podoba mu się moja kamienna ścianka.O matko on juz robi to co inne psy... Trąca mnie nosem jak nie patrzę na niego tylko w komputer.[/QUOTE] Półtora kilo kaczki :crazyeye::eviltong: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Kisiaraf - a może by tak w tytule wątku napisać, że szukamy osoby z Rudy Śląskiej? Quote
Aga Czarkowianka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A wczoraj wieczorem na pół z nowym biedakiem półtora litra koziego mleka, bo moje dziecko odmówiło współpracy.Troche probiotyków sie przyda na te skołatane żołądki. Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Aguś, raj mają u Ciebie! Jak na agrowczasach!:loveu: Quote
Nikus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Esterku trzymam kciuki...:lol::lol: :thumbs: Quote
Kisiaraf Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dokładnie Aga dzięki za tak cudną opieke nad psiakami. Nikus dzięki za kciuki napewno się przydadzą. Czekamy na [U]OSOBY Z RUDY ŚLĄSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/U] Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mam nadzieję, że popołudniu coraz więcej osób się zacznie na Dogo pojawiać i ktoś z Rudy się znajdzie.. Quote
zula131 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hola, hola, chłopaka chcecie Sarze zabrać? :mad: A tak miłość jest... [COLOR=SandyBrown][SIZE=1]A tak naprawdę to bardzo mocno trzymam kciuki, żeby Esterkowi się udało :lol:[/SIZE][/COLOR] Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 To Esterek ma potencjalnego chętnego??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak ja to przeoczyłam? :crazyeye: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 To ten chłopak który do mnie dzwonił jeszcze jak Ester był w schronisku, Laro! Zobaczył go w Twoim Allegro psiaków ze schroniska!:loveu: Quote
Kisiaraf Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dokładnie tak dzieki Tobie Lara :loveu: Dzięki Słoneczko. Quote
Magnesiatko Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hej mogę się podjąć sprawdzenia domku Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Jasza']To ten chłopak który do mnie dzwonił jeszcze jak Ester był w schronisku, Laro! Zobaczył go w Twoim Allegro psiaków ze schroniska!:loveu:[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: trzymam kciuki mocno mocno! :loveu: Quote
Magnesiatko Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jutro razem z Justynką85 jesteśmy umówione z panem Darkiem na godz. 15:00 na wizytę przedadopcyjną. Trzymajcie kciuki Ps. Pierwsze telefoniczne wrażenie takie sobie Quote
Aga Czarkowianka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ten pies potrzebuje łagodności i WIEDZY o psiej psychice. Czy jest tam w domu jakas kobieta?Do czego ten Pan potrzebuje tego psa, bo jeśli tylko do pilnowania, lub żeby tylko mieć psa to nietrafione. Ten pies potrzebuje miłosci i zrozumienia.Nie będzie tolerował żadnych typowych dla mężczyzn krzyków jak sie niechcąco zsiusia(tylko się wtedy uwsteczni do wersji schroniskowej). Quote
Kisiaraf Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dzieki Aga za cenne wskazówki. Mam nadzieje, że dziewczyny prześlwietlą 100% ten domek w końcu tam ma pojechać nasz kochany Esterek :) Jeszcze raz wielkie dzięki dziewczynki za odzew i szybką reakcje Quote
maciaszek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja bym jeszcze sugerowała, że powinien trafić do domu, który miał już psa, który jest cierpliwy i nie zniechęca się przy pierwszym problemie. Quote
Aga Czarkowianka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mam juz naładowane bateryjki idę nakarmić potworki i popstrykam cos przy okazji. To komu maila.Oczywiście,licze na to,że powstawia również na hotelikowy wątek...bo ja nadal nie potrafię. Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Fajnie że dziewczyny idą we dwie. Zawsze to raźniej, na więcej rzeczy można zwrócić uwagę.. DZIĘEKUJĘ że się zgodziłyście!!!:klacz: Sprawdźcie domek na sto dwa! Quote
Recommended Posts