Jasza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Przystojniak!!!:loveu::loveu::multi: Na gumtree ma już dwieście wyświetleń! Dodam nowe zdjęcia!! Quote
J_ulia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 W końcu na Esterkowy wątek dotarłam:eviltong:, ja ten chłopak się zmienił:crazyeye:, jak Pręgusia do hoteliku tam zawoziłam to to cień psa było, a teraz ... łał...:loveu::loveu::loveu:. Nawet Pręguś na ostanie zdjęcie się załapał w charakterze tła:evil_lol:... Quote
Mal Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pręguś ma fajną koleżankę w kojcu :razz: Czarną dożycę, razem tworzą niezły duet.. wokalny :lol: Quote
J_ulia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mal napisał(a):Pręguś ma fajną koleżankę w kojcu :razz: Czarną dożycę, razem tworzą niezły duet.. wokalny :lol: Szkoda ,że nie mogę tego ... usłyszeć:eviltong:, muszą fajnie razem wyglądać:crazyeye:. Quote
Kisiaraf Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Pietrucha, Mal ogromniasta bużka za cudne foteczki i relacje. Jak ja za nim tęsknie (a widziałam go raz w życiu ;) Zaraz pozmieniam fotki na wszystkich ogłoszeniach:loveu: Na ogłoszenaich, które ja robiłąm też jest mnóstwo wejść a telefonu ani jednego :placz: O co tu chodzi?! Quote
pietrucha204 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jak za jakieś 2-3 tyg nikt po niego się nie zgłosi to pojadę może z mal :loveu: odwiedzić szarego to pożyczę lepszy aparat i porobimy jeszcze nowsze fotki do ogłoszeń ;) wg mnie niech lepiej jakby jeszcze trochę pobył u agi, zeby jeszcze bardziej się oswoił z ludźmi ale jak by się trafił ktoś cierpliwy, łagodnie przemawiający do niego to by mógł pójść:) aga się śmiała:" Ester skaczący na furtkę, hihi " czyli idzie ku lepszemu i pies nawiązuje kontakt z ludźmi :cool3: tu trochę dozycy i pręgusa widać ale mało :/ a to jeszcze dorzucę z sesji: głaskanie estera ;) cierpliwy był - trochę to trwało i aparatu się nie bał w ogóle :) a tu sygnałek uspakajający nam wysłał ;) (moze mu się nie podobało, że koniec głaskania :d ?) Quote
maciaszek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Piękny, PRZEpiękny :loveu: :loveu: :loveu:. Ktoś musi się w nim w końcu zakochać. Nie ma innej opcji! Quote
pietrucha204 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 to tylko czekać aż dobkowatego, tricolorka ktoś wypatrzy :razz: Quote
Mal Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie no, Esterek i doberman?? Toż on ino z mordki jest tyci tyci podobny do dobka, ale równie dobrze i do kilku innych ras :eviltong: :lol: Quote
pietrucha204 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 :lol:hehe no piszę o mordce przeca ;) w górę wątku, w górę bo cię nie odnajdą na nowym dogo Quote
maciaszek Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Oj, nowe dogo rzeczywiście jakieś dziwne jest. Stare bardziej mi się podobało... Quote
zula131 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 maciaszek napisał(a):Oj, nowe dogo rzeczywiście jakieś dziwne jest. Stare bardziej mi się podobało... Ło matko, chyba tak nie zostanie, mam nadzieję, że to tylko jakaś awaria do naprawienia... Quote
Kisiaraf Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Mnie też bardziej przypadło do gustu stare,ale pewnie to kwestia przyzwyczajenia. A stare częściej mnie "wpuszczało". Quote
Mal Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Awaria to była wczoraj, pół dogo mi nie działało :angryy: Dziś z problemami, ale mniej więcej działa. To nowy wizerunek, i niestety, zapewne już tak zostanie. Pozostaje się przyzwyczaić :roll: A Esterek ma swój banerek? Quote
Jasza Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ma bannerek, ma.... ja go nawet miałam w podpisie, ale mi dali ostrzeżenie i punkty karne. No i muszę sie ograniczyć.... Dobrze, ze dzisiaj Cię Esterku znalazłam! Quote
maciaszek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Udało mi się wejść, więc sprawdzam co nowego słychać. Quote
Ati Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bylam we wtorek u Agi, obejrzalam sobie Estera. Ladny pies, wielkosci mniej wiecej samca Husky, ok 57, 58 w klebie. Zgrabny, ladnie, proporcjonalnie zbusowany, taki mniejszy owczarek niemiecki o dobermanowatym umaszczeniu, bez przykurczu tylnich nog, chetny do biegania, zgodny z innymi psami. Posiada podszerstek o jasniejszym kolorze, co powoduje ze ma grafitowy czaprak, a nie czarny. W tej chwili ma juz idealna linie, jest zywotny, zainteresowany wszystkim co sie wokol niego dzieje, do obcych zdystansowany. Quote
Kisiaraf Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Dzięki Ati za relacje :). Ja już od dwóch dni staram się tu dotrzeć...... Banerek jest jak najbardziej w pierwszym poście. Dostałam na maila kolejne rozliczenie Esterka uzupełnie pierwszy post ale dopiero w domciu bo mam to na mialu domowym,a jestem w pracy. Teraz wyśle Esterka do Kuriera Miejskiego w Sosnowcu-ogłoszenie ze zdjęciem może to coś da?! Quote
maciaszek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kisiaraf napisał(a):Teraz wyśle Esterka do Kuriera Miejskiego w Sosnowcu-ogłoszenie ze zdjęciem może to coś da?!Oby! Trzymam kciuki :). Quote
Jasza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Trzymam. A ja odnowię Esterkowi Gumtree. Ma dużo wejść. Tylko czemu nikt nie dzwoni? Quote
Recommended Posts