Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu na Esterkowy wątek dotarłam:eviltong:, ja ten chłopak się zmienił:crazyeye:, jak Pręgusia do hoteliku tam zawoziłam to to cień psa było, a teraz ... łał...:loveu::loveu::loveu:. Nawet Pręguś na ostanie zdjęcie się załapał w charakterze tła:evil_lol:...

Posted

Mal napisał(a):
Pręguś ma fajną koleżankę w kojcu :razz: Czarną dożycę, razem tworzą niezły duet.. wokalny :lol:

Szkoda ,że nie mogę tego ... usłyszeć:eviltong:, muszą fajnie razem wyglądać:crazyeye:.

Posted

Pietrucha, Mal ogromniasta bużka za cudne foteczki i relacje. Jak ja za nim tęsknie (a widziałam go raz w życiu ;) Zaraz pozmieniam fotki na wszystkich ogłoszeniach:loveu:
Na ogłoszenaich, które ja robiłąm też jest mnóstwo wejść a telefonu ani jednego :placz: O co tu chodzi?!

Posted

jak za jakieś 2-3 tyg nikt po niego się nie zgłosi to pojadę może z mal :loveu: odwiedzić szarego to pożyczę lepszy aparat i porobimy jeszcze nowsze fotki do ogłoszeń ;) wg mnie niech lepiej jakby jeszcze trochę pobył u agi, zeby jeszcze bardziej się oswoił z ludźmi ale jak by się trafił ktoś cierpliwy, łagodnie przemawiający do niego to by mógł pójść:) aga się śmiała:" Ester skaczący na furtkę, hihi " czyli idzie ku lepszemu i pies nawiązuje kontakt z ludźmi :cool3:

tu trochę dozycy i pręgusa widać ale mało :/

a to jeszcze dorzucę z sesji: głaskanie estera ;) cierpliwy był - trochę to trwało i aparatu się nie bał w ogóle :)

a tu sygnałek uspakajający nam wysłał ;) (moze mu się nie podobało, że koniec głaskania :d ?)

Posted

Nie no, Esterek i doberman?? Toż on ino z mordki jest tyci tyci podobny do dobka, ale równie dobrze i do kilku innych ras :eviltong: :lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Oj, nowe dogo rzeczywiście jakieś dziwne jest. Stare bardziej mi się podobało...

Ło matko, chyba tak nie zostanie, mam nadzieję, że to tylko jakaś awaria do naprawienia...

Posted

Awaria to była wczoraj, pół dogo mi nie działało :angryy: Dziś z problemami, ale mniej więcej działa. To nowy wizerunek, i niestety, zapewne już tak zostanie. Pozostaje się przyzwyczaić :roll:

A Esterek ma swój banerek?

Posted

Ma bannerek, ma....
ja go nawet miałam w podpisie, ale mi dali ostrzeżenie i punkty karne.
No i muszę sie ograniczyć....

Dobrze, ze dzisiaj Cię Esterku znalazłam!

Posted

Bylam we wtorek u Agi, obejrzalam sobie Estera. Ladny pies, wielkosci mniej wiecej samca Husky, ok 57, 58 w klebie. Zgrabny, ladnie, proporcjonalnie zbusowany, taki mniejszy owczarek niemiecki o dobermanowatym umaszczeniu, bez przykurczu tylnich nog, chetny do biegania, zgodny z innymi psami. Posiada podszerstek o jasniejszym kolorze, co powoduje ze ma grafitowy czaprak, a nie czarny. W tej chwili ma juz idealna linie, jest zywotny, zainteresowany wszystkim co sie wokol niego dzieje, do obcych zdystansowany.

Posted

Dzięki Ati za relacje :).
Ja już od dwóch dni staram się tu dotrzeć......
Banerek jest jak najbardziej w pierwszym poście.
Dostałam na maila kolejne rozliczenie Esterka uzupełnie pierwszy post ale dopiero w domciu bo mam to na mialu domowym,a jestem w pracy.
Teraz wyśle Esterka do Kuriera Miejskiego w Sosnowcu-ogłoszenie ze zdjęciem może to coś da?!