kamilawa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ciocie bedzie dobrze- wiele razy to przerabialam... plakalam praktycznie przy kazdej adopcji. Teraz innym wolontariuszkom w schronie powtarzam zawsze, ze trzeba sie cieszyc, w jego miejsce przyjdzie masa innych psow, ktorym mozemy pomoc. Wuniu, dzieki wielkie. Quote
fiorsteinbock Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 To są łzy szczescia, moze troszke podszyte żalem, ze nie mozemy ich wszystkich zatrzymac. Ale jak Piromanka napisala, pomóc trzeba nastepnym! Nie bedziemy sie mazać po kątach :) Quote
Wunia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Witam Cioteńki :) Na troszkę zginęłam, bo miałam taki kocioł, że przestałam ogarniać :( Wars już po wyjęciu szwów, miał mieć wyjmowane w niedzielę, ale wet zadecydował, że dopiero we wtorek, więc wczoraj zostały wyjęte szwy i jest wszystko ok :) Wars nadal u nas w domu - niech ta zima się skończy, bo coraz bardziej się nawzajem kochamy :( mam nadzieję, że już dziś przewiozą w końcu tę budę, bo nowy pan jeszcze chce ją ocieplić z zewnątrz, więc kolejny dzień albo i dwa zejdą, a poza tym ten mróz, to koszmarne, ale pocieszające jest to, że na spacerku moja sucz gdyby mogła, to by wszystkie łapy podniosła do góry, żeby tylko nie czuć zimna na łapkach, natomiast Wars - nic a nic, twardy chłopak, nie specjalnie ten mróz mu dokucza, na krótko przynajmniej, więc spacerek z Warsem jest znacznie dłuższy niż z tą naszą księżniczką :) Chciałabym, żeby Wars z nami został ... jakie to trudne :( :( Quote
fiorsteinbock Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wuniu, trzymaj sie Cioteczko! Czytam Twoj post i łzy napływaja... Tyle dobrego Wars zaznał od Was, tez bedzie mu smutno :( Quote
giselle4 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Ja tez ryczalam jak pojechał do Ciebie chociaz wiedziałam ze bedzie jemu dobrze u Was..... wiec wiem co czujesz....... On ,Tobie Wuniu podobał sie od poczatku...... mnie tez:) Quote
Wunia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dzięki za wsparcie ... on jest codziennie ładniejszy, codziennie nas zaskakuje, bo coś przyswaja, codziennie jest mądrzejszy ... no i z dnia na dzień jest kochańszy :( ... Quote
fiorsteinbock Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wunia, podziel sie fotką Warsika. Jak On teraz wyglada, pewnie jak molody bog. Zadbany, szczesliwy... Quote
giselle4 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Wuniu,moze teraz cos mniejszego-Pudelka http://www.dogomania.pl/threads/178810-Biel-i-czern-na-kwarantannie-Ludzie-pilnujcie-swoich-pupili?p=13993588#post13993588 Quote
Wunia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 zdjęcia Wasikowi porobimy dzisiaj, więc wyślę je do Grażynki, ba sama nie stawię na wątek :( gamoń jestem w tym zakresie ... Quote
giselle4 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 nawet tak nie mow...cioteczko:) Quote
fiorsteinbock Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Oj to czekamy na fotki! Wuniu, widzialas juz labka - Lale? Sa nowe fotki na watku, zapraszamy! Quote
Wunia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 labka Lalę już kocham, fotek Warsa jeszcze nie mam bo strasznie zabiegany mój TZ, ale obiecuję za chwilę będą :) Quote
viktoria07 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Wunia']labka Lalę już kocham, fotek Warsa jeszcze nie mam bo strasznie zabiegany mój TZ, ale obiecuję za chwilę będą :)[/QUOTE] Nie przebrnęłam przez wszystkie posty, ale cieszę się że znalazłam wątek Warsa... Wunia, Wars jest już w tym nowym domu? Wiem, że czekacie już długo na jego przeprowadzkę... Z twoim mężem nie mam kontaktu bo jestem na L4 a w pracy łatwo zapominaja o tych nieobecnych ;-) Czytałam pierwsze posty odnośnie Warsa i ... nie wierzę, że pisaliście o tym samym psie... Niemożliwe, że kiedyś miał tak mało pewności siebie ;-) Ostatni raz jak go widziałam, robił wrażenie "faceta" który wie czego chce... No i słyszałam, że w domu tez potrafi niektórym gościom pokazać co o nich mysli ;-) pozdrawiam Quote
mmd Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Warsik chyba dzisiaj pakuje manatki. Też słyszałam, że niektórzy goście muszą siedzieć na baczność i nie kręcić się za bardzo:) A kilka dni temu, jak rozmawiałyśmy przez telefon, w tle było słychać rozpaczliwe jęki Warsika – bo TZ Wuni wyszedł z pokoju i zniknął z pola widzenia:) Quote
Wunia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='viktoria07']Nie przebrnęłam przez wszystkie posty, ale cieszę się że znalazłam wątek Warsa... Wunia, Wars jest już w tym nowym domu? Wiem, że czekacie już długo na jego przeprowadzkę... Z twoim mężem nie mam kontaktu bo jestem na L4 a w pracy łatwo zapominaja o tych nieobecnych ;-) Czytałam pierwsze posty odnośnie Warsa i ... nie wierzę, że pisaliście o tym samym psie... Niemożliwe, że kiedyś miał tak mało pewności siebie ;-) Ostatni raz jak go widziałam, robił wrażenie "faceta" który wie czego chce... No i słyszałam, że w domu tez potrafi niektórym gościom pokazać co o nich mysli ;-) pozdrawiam[/QUOTE] Witam, Wars jeszcze przez weekend u nas :) wcale mnie to nie martwi :) A wiecie Cioteczki, że Wars urósł !!!!! Po prostu w górę i na boki, ale urósł !!!! Zdjęcia obiecane będą tylko już nie mam sumienia temu mojemu małżowi truć jeszcze o foty, ale finałowy weekend przed nami, więc będę argumenty miała :) Quote
Wunia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='giselle4']Biedny Warsisko[/QUOTE] to nie Warsisko tylko panicz Warcisław i wcale nie jest biedny :) gości wpuszcza, ale nie wypuszcza :) nabrał wigoru chłopak, że ho, ho :) Ale do nowego domu zabierze ze sobą swoją kość (ulubioną kość naszej Nikolki) która stała się kością niezgody i została głęboko schowana :) piłkę, z szarpaka zrobił sieczkę szybciej niż łobuz cioci mmd :), no i to co lubi najbardziej - drewniany klocek do noszenia, podrzucania i gryzienia :) taki proporcjonalny - prawie 5 kg ważący :) Quote
giselle4 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 o ja cie maluszku -5kg......:) Dziekuje Wuniu....bardzo dziekuje Quote
Maupa4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Wunia']Tworzę post rozliczeniowy : wpływy: grudzień: kabaja - 100,oo ana - 40,oo ketunia - 50,00 Nicky71 - 50,oo mmd - 30,oo styczeń: fiorsteinbock - 40,oo nicky71 - 25,oo wydatki: 25,oo - wet 31.12.2009 18,oo - karma 04.01.2010 18,oo - karma 06.01.2010 18,oo - karma 11.01.2010 18,oo - karma 13.01.2010 15,oo - kołnierz 14.01.2010 18,oo - kolczatka 16.01.2010 30,oo - karma 20.01.2010 20,oo - wet 26.01.2010 30,oo - karma 27.01.2010 Witam. Poproszę o umieszczenie rozliczenia w pierwszym poście. Pozdrawiam. Quote
Wunia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Grażynko, proszę Cię wrzuć post #429 do pierwszego postu, a ja będę potem uzupełnienia do Ciebie słać ... już można dopisać: 40,oo - przewóz budy 01.02.2010 Quote
Recommended Posts