Jump to content
Dogomania

Wars w basniowym domku,dziekujemy Wuniu za matkowanie i nauke.....:)

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli tylko może to pomóc Pawełkowi to jestem oczywiście za ,ale decyzje zostawiam cioteczkom bezpośrednio opiekującym się Warsikiem.
Warsiku czekają cie wielkie zmiany .Trzymaj się.

Posted

Ciotki, która by wystawiła allegro? Pilna potrzeba, bo stareńka sunia ma hotel, tylko gołodupiec z niej, są autografy do sprzedania, a ja na allegro nie teges....

Wunia, to o Damę chodzi, poza nami chyba jeszcze 10 zeta deklaracji.

Posted

mmd napisał(a):
Ciotki, która by wystawiła allegro? Pilna potrzeba, bo stareńka sunia ma hotel, tylko gołodupiec z niej, są autografy do sprzedania, a ja na allegro nie teges....

Popros Isadora7 - ona robi piękne allegro, sprzedasz wszystko, od razu.

Posted

mmd napisał(a):

wiem, wiem, byłam czytałam ... tylko dziś nieaktywna jestem, pier....nęłam w domu, aż meble podskoczyły i znowu same urazy :(:(:(:(:(:( ... obie nogi ...

Posted

a ja już tak mam, toczy mnie choroba, która nie zabija :) tylko z chodzeniem mam problem, a przy spadku formy idę sobie idę i nagle leżę ... wszystko w porządku ... lewy staw skokowy, prawe śródstopie i lewe kolano ... no ale nic w gipsie :multi:
w marcu do szpitala pójdę, dostanę leki i znowu będzie lepiej na 2-3 miesiące :multi:

Posted

Warsik jeszcze dziś będzie zaczipowany, więc nie zginie już nam z oczu :diabloti: czip będzie zarejestrowany na mnie :mad:
Do nowego pana jedzie dziś po.20-tej :-(