Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaznaczam sobie wątek pięknych panien. Trudi jest zdecydowanie moim numerem jeden :) taka niby zwykła, a magiczna psinka. najlepsze są takie - tak samo jak Finka czy Lilu...

Posted

[quote name='xmartix']przepraszam za ot.. potrzebuję kogoś do wizyty w Libiążu (między Chrzanowem a Oswięcimiem), 23 km od Bukowna...

wejdz na watek chrzanowski
http://www.dogomania.pl/threads/68471-FUNDACJA-quot-PRO-ANIMALS-Na-Pomoc-Zwierz%C4%99tom-quot-w-Chrzanowie-%28w%C4%85tek-g%C5%82%C3%B3wny%29
sa tam osoby z Chrzanowa, Trzebini i chyba jest tez ktos z Libiaza
na poczatek napisz do IKA & SONIA
jak nie pomoga to pisz tutaj :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ladySwallow']Ogłoszę wszystkie suczki, są jakieś nowe zdjęcia?[/QUOTE]
Nowe są te ostatnie. Ogłoszenia mają robione niecały miesiąc temu - ale ja nie mam jakoś szczęścia, bo już długo je tam ogłaszam. A moze dałabyś radę wydziergać jakiś tekst, a ja bym zrobiła część ogłoszeń nowych?

Posted

[quote name='zerduszko']Nowe są te ostatnie. Ogłoszenia mają robione niecały miesiąc temu - ale ja nie mam jakoś szczęścia, bo już długo je tam ogłaszam. A moze dałabyś radę wydziergać jakiś tekst, a ja bym zrobiła część ogłoszeń nowych?[/QUOTE]

Jasne, teksty to moja specjalność :evil_lol: Jak już okiełzam sprawy "pracowe", to do tego siądę. Robieniem ogłoszeń się podzielimy.

Posted

[quote name='ladySwallow']Jasne, teksty to moja specjalność :evil_lol: Jak już okiełzam sprawy "pracowe", to do tego siądę. Robieniem ogłoszeń się podzielimy.[/QUOTE]
Jak będę w domu, to wrzucę Ci linki z przykładowymi co teraz mają oraz gdzie, tu nic nie mam pozapisywane :/ Ja robię od początku dla Mazura, Hessi i tych dwóch.

Posted

Syrię też trzeba ogłaszać od nowa - wróciła do missieek, niedawno missieek chciała zobaczyć co u suni bo była w pobliżu jej nowego domu i zonk... dowiedziała się, że miesiąc wcześniej Syria uciekła i echo... nie poinformowali ani nic :shake: dziady!
Mama Missieek zlokalizowała sunię w schronisku w Bielsku czyli musiała przejść przez Olkusz - już przywiozła ją z powrotem - potrzebne ogłoszenia :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):
Syrię też trzeba ogłaszać od nowa - wróciła do missieek, niedawno missieek chciała zobaczyć co u suni bo była w pobliżu jej nowego domu i zonk... dowiedziała się, że miesiąc wcześniej Syria uciekła i echo... nie poinformowali ani nic :shake: dziady!
Mama Missieek zlokalizowała sunię w schronisku w Bielsku czyli musiała przejść przez Olkusz - już przywiozła ją z powrotem - potrzebne ogłoszenia :modla:

ja nie rozumiem jak tak można :/ olać sprawę i już :/ biedna Syria. dobrze, że już bezpieczna. chyba zrobię sobie tydzień wolnego na odwiedzanie wszystkich moich oddanych podopiecznych. zacznę pewnie od Lilu.