zerduszko Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Podesłałam Trudi ludziom szukającym średniego psiaka... ale chyba dla nich za stara :shake: Quote
missieek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 a moze mirka lub jesli ma byc szczenie ktores z jej dzieci? Teos, Antosia, Marcysia Quote
Kenny Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 zaznaczam sobie wątek pięknych panien. Trudi jest zdecydowanie moim numerem jeden :) taka niby zwykła, a magiczna psinka. najlepsze są takie - tak samo jak Finka czy Lilu... Quote
Therion Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Podnosze Mirka i jej szczeniaki pilnie poszukuja domu. Quote
xmartix Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 przepraszam za ot.. potrzebuję kogoś do wizyty w Libiążu (między Chrzanowem a Oswięcimiem), 23 km od Bukowna... Quote
missieek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='xmartix']przepraszam za ot.. potrzebuję kogoś do wizyty w Libiążu (między Chrzanowem a Oswięcimiem), 23 km od Bukowna... wejdz na watek chrzanowski http://www.dogomania.pl/threads/68471-FUNDACJA-quot-PRO-ANIMALS-Na-Pomoc-Zwierz%C4%99tom-quot-w-Chrzanowie-%28w%C4%85tek-g%C5%82%C3%B3wny%29 sa tam osoby z Chrzanowa, Trzebini i chyba jest tez ktos z Libiaza na poczatek napisz do IKA & SONIA jak nie pomoga to pisz tutaj :) Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='malawaszka']Bazarzysko na kociaki u missieek zaprasza http://www.dogomania.pl/threads/190333-Dzieci%C4%99ce-ubrania-ma%C5%82e-i-wi%C4%99ksze-sportowe-buty-itp-na-kotki-u-missieek-do-12.08 i ogłoszeniowy http://www.dogomania.pl/threads/190083-Og%C5%82oszeniowy-60-stron!-Na-kotke-w-TRAGICZNYM-stanie!-do-31.08 zapraszamy Quote
zerduszko Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Odnowiłam ogłoszenia Blondynce... takie sunie i taka okropna cisza :( Ale dałam nowe piękne zdjęcia ;) Quote
zerduszko Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Tracę nadzieję :( Zrobiłam Trudi ogłoszenia, ale co to daje :( Quote
anhata Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ZAGINĘŁA sunia rasy colie. Może ktoś coś wie? Przepraszam. http://www.dogomania.pl/threads/190795-Rita-rasy-Colie-zaginęła-Chrzanów-40-km-od-Krakowa?p=15177452#post15177452 Quote
zerduszko Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 malawaszka napisał(a):zero zero zero Nic nie rozumiem :flaming: Quote
bahlsa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ostatnio, w komplecie psiaków od missieek ogłaszałam Trudi - nikt nie dzwonił? Quote
malawaszka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 chyba nie - nic nie wiem żeby ktoś był zainteresowany :( Quote
Therion Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Trudi i Blondi + Dżina nie maja coś szczescia, długo czekają na domy. Quote
LadyS Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ogłoszę wszystkie suczki, są jakieś nowe zdjęcia? Quote
zerduszko Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='ladySwallow']Ogłoszę wszystkie suczki, są jakieś nowe zdjęcia?[/QUOTE] Nowe są te ostatnie. Ogłoszenia mają robione niecały miesiąc temu - ale ja nie mam jakoś szczęścia, bo już długo je tam ogłaszam. A moze dałabyś radę wydziergać jakiś tekst, a ja bym zrobiła część ogłoszeń nowych? Quote
LadyS Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='zerduszko']Nowe są te ostatnie. Ogłoszenia mają robione niecały miesiąc temu - ale ja nie mam jakoś szczęścia, bo już długo je tam ogłaszam. A moze dałabyś radę wydziergać jakiś tekst, a ja bym zrobiła część ogłoszeń nowych?[/QUOTE] Jasne, teksty to moja specjalność :evil_lol: Jak już okiełzam sprawy "pracowe", to do tego siądę. Robieniem ogłoszeń się podzielimy. Quote
zerduszko Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='ladySwallow']Jasne, teksty to moja specjalność :evil_lol: Jak już okiełzam sprawy "pracowe", to do tego siądę. Robieniem ogłoszeń się podzielimy.[/QUOTE] Jak będę w domu, to wrzucę Ci linki z przykładowymi co teraz mają oraz gdzie, tu nic nie mam pozapisywane :/ Ja robię od początku dla Mazura, Hessi i tych dwóch. Quote
malawaszka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Syrię też trzeba ogłaszać od nowa - wróciła do missieek, niedawno missieek chciała zobaczyć co u suni bo była w pobliżu jej nowego domu i zonk... dowiedziała się, że miesiąc wcześniej Syria uciekła i echo... nie poinformowali ani nic :shake: dziady! Mama Missieek zlokalizowała sunię w schronisku w Bielsku czyli musiała przejść przez Olkusz - już przywiozła ją z powrotem - potrzebne ogłoszenia :modla: Quote
Kenny Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 malawaszka napisał(a):Syrię też trzeba ogłaszać od nowa - wróciła do missieek, niedawno missieek chciała zobaczyć co u suni bo była w pobliżu jej nowego domu i zonk... dowiedziała się, że miesiąc wcześniej Syria uciekła i echo... nie poinformowali ani nic :shake: dziady! Mama Missieek zlokalizowała sunię w schronisku w Bielsku czyli musiała przejść przez Olkusz - już przywiozła ją z powrotem - potrzebne ogłoszenia :modla: ja nie rozumiem jak tak można :/ olać sprawę i już :/ biedna Syria. dobrze, że już bezpieczna. chyba zrobię sobie tydzień wolnego na odwiedzanie wszystkich moich oddanych podopiecznych. zacznę pewnie od Lilu. Quote
zerduszko Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ladySwallow napisał(a):Okej, więc czekam :) I jak, napisałaś coś? Bo widzę, że na wątku Hessi MWaszka wkleiła Ci linki. A Blondasowi chciałam porobić new ogłoszenia. Quote
Recommended Posts