missieek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Blondi ma dom? uwierzycie?? :lying: zadzwonila dziewczyna z ogloszenia Bezy, ze chetnie przyjedzie zobaczy przyjechala z mama zobaczyla, pokazalam jeszcze Blondi bo sie napatoczyla :evil_lol: no i kobietki stwierdzily jednoglosnie ze ta spokojniejsza i Blondyna dzis w nowym domu, zamieszkala niedaleko mam nadzieje ze nic nie wywinie i pokaze sie z tej lepszej strony :) dom pod lasem, wiec spacerow nie zabraknie, bedzie mieszkac w domu Quote
Kenny Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 missieek napisał(a):Blondi ma dom? uwierzycie?? :lying: zadzwonila dziewczyna z ogloszenia Bezy, ze chetnie przyjedzie zobaczy przyjechala z mama zobaczyla, pokazalam jeszcze Blondi bo sie napatoczyla :evil_lol: no i kobietki stwierdzily jednoglosnie ze ta spokojniejsza i Blondyna dzis w nowym domu, zamieszkala niedaleko mam nadzieje ze nic nie wywinie i pokaze sie z tej lepszej strony :) dom pod lasem, wiec spacerow nie zabraknie, bedzie mieszkac w domu huuuuuraaaaaa :D :D :D Quote
malawaszka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 aaaaaa no nie mogę :laola: FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Chcę domu dla Dżiny!!!!! :placz: Quote
zerduszko Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 missieek napisał(a):Blondi ma dom? uwierzycie?? :lying: zadzwonila dziewczyna z ogloszenia Bezy, ze chetnie przyjedzie zobaczy przyjechala z mama zobaczyla, pokazalam jeszcze Blondi bo sie napatoczyla no i kobietki stwierdzily jednoglosnie ze ta spokojniejsza i Blondyna dzis w nowym domu, zamieszkala niedaleko mam nadzieje ze nic nie wywinie i pokaze sie z tej lepszej strony dom pod lasem, wiec spacerow nie zabraknie, bedzie mieszkac w domu Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Chyba się upije :evil_lol: Quote
Kenny Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 zapraszam do Sary : http://www.dogomania.pl/threads/202440-Sara-porzucona-pod-sklepem-b%C5%82agamy-o-deklaracje-na-hotelik!-(?p=16326065#post16326065 Quote
polciuaa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/203855-Psiak-w-typie-collie-poszukiwany!-Inne-du%C5%BCe-sier%C5%9Bciuchy-te%C5%BC-zapraszamy!?p=16465562#post16465562 Zapraszam! Podsyłajcie swoje propozycje. Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Blondyna w domu, Syrią i Trudi zerowe zainteresowanie Quote
Recommended Posts