malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi :Rose: Quote
zerduszko Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Myśmy juz rozmawiały na ten temat zdaje się :mad: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 mam sklerozę :evil_lol: więc spodziewaj się więcej :lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 masakra... zerowe zainteresowanie Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 d.pa nic nic nic - o co kurcze chodzi? Quote
Therion Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tez nie rozumiem dlaczego nikt sie nimi nie interesuje. Quote
zerduszko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Waszka, jak tam moja prośba?? ;) Blondi jest bez ogłoszeń ;) Quote
malawaszka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Śliczna Blondi ma około 3 lata, waży 16 kg. Została zabrana z pseudo schroniska do domu tymczasowego. Urokiem mogłaby obdzielić kilka psów. Jest łagodna, ale obawia się obcych ludzi i na początku zachowuje dystans. Jak już kogoś pozna to nie boi się i przychodzi na pieszczoty, lubi zabawę, jest ciekawska i wesoła. Bardzo chętnie chodzi na spacery - nie ucieka, trzyma się opiekuna, uczy się chodzić na smyczy. Odpowiednio często wyprowadzana zachowuje czystość w domu. Jest bystra i chętnie się uczy. Pozwól jej się poznać i odzyskać wiarę w ludzi. Dogaduje się z innymi psami, toleruje koty. Wysterylizowana. Quote
zerduszko Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wspaniale :multi: O takie cos mi chodziło. Teraz domek musi się znaleźć :p Quote
Therion Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Blondi juz troche siedzi u Missieek szkoda , ze narazie bez domu. Quote
zerduszko Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mama nadzieję, że teraz ktoś zadzwoni ;) Quote
missieek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nie, jeszcze nie jak do nas trafila byla wychudzona teraz jest ok jak na moje oko :) Quote
zerduszko Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='missieek']nie, jeszcze nie jak do nas trafila byla wychudzona teraz jest ok jak na moje oko :)[/QUOTE] To bardzo dobrze :) Teraz czekam na info o super domku ;) Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 noo i gdzie te domki???????? :cry: Quote
Recommended Posts