Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ich historia jest krótka, tak jak Ich życie...
Natomiast historia Ich Mamy jest zapewne dłuższa, ale znana od niedawna...
Młode małżeństwo przyprowadziło sie na wieś. Po jakimś czasie zaczęła Ich coraz częściej odwiedzać zaniedbana, wychudzona kocica. Dokarmiali Ją, przytulali, głaskali. Niebawem na świat przyszły cztery maleńkie kociaki... Małe czarnuszki...
Pilnie szukają domu chociaż tymczasowego...
W sumie to Ich Mama także...
Bo i Ona jest bezdomna... Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu czegoś dla tej kociej Rodzinki...

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy nie mogli by wysterylizować mamusi i zostawić u siebie?Czy przy odrobinie pomocy mamusia nie mogła by u nich zajmować się dzieciaczkami a przez ten czas maluszkom porobiło by się ogłoszenia i szukało domów?

Posted

Maluchy i mama są przez Nich jak najbardziej dokramiane, jednak chodzą sobie same - nie są w domu... Bezpieczne... Pytałam czy zostawią mamę u sobie, czy szukać Jej też domu - usłyszałam,że jakby szło i mamie znaleźć dobry dom - to jak najbardziej...

Posted

maluchy śliczne :loveu:
cuś tam moze bym wzieła :razz:
tylko zawsze mam problem jak jest wiecej maluchow ze jak wezne dwa czy jednego to reszta tam zostanie :shake:
no i jeszcze musze z TZ pogadac bo niewiem czy sie zgodzi,finansowo ciezko stoimy-chyba ze na poczatek ktos wspomorze kociaki na żarełko i weta :cool3:
sprawe w sumie wole jasno postawic..ze kasy niemam :(

Posted

To nie jest koci katar. Oczka ropiały. Były u weta i dostały kropelki do oczek. Pani na której podwórku biegają mówiła,że już zdrowe są...
Tylko domków nadal nie widać...

Posted

kaja555 napisał(a):
a nie było oferty tymczasu? jak one teraz się mają? :-(

Dzisiaj rozmawiałam z Panią u której na podwórku się wychowują...
Podobno nadal są wszystkie [całe szczęście!] tylko strasznie marzną...
Małe krasnoludki... :-(:shake: