Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataG']Czyli naprawdę koniec? :( No cóż, to pozostaje mi cieszyć się, że wśród tych zdjęć znalazło się aż 5 zdjęć mojego psa. Dziękuję, Marysiu! :iloveyou:[/QUOTE]
Naprawdę koniec. Wstawiłam 177 zdjęć!!

[quote name='martynkao'][URL]http://img20.imageshack.us/img20/7113/igp3184.jpg[/URL]

Marysiu ... no wstyd , strzelamy z Torinkiem Focha :D Jak mozna nie rozpoznać po tym (seksownym) pieprzyku ... aj ...

Ale wybaczamy bo Foty mistrzowskie !!![/QUOTE]
No wstyd rzeczywiście :oops:

[quote name='metaxa']Tylko tyle moich zdjęć(nijak mających sie oczywiscie do zdj Marysi),bo nie wpuszczali w "głąb" toru z psami a ja nie mialam gdzie suczy na dluzej zostawić...[/QUOTE]
[B]metaxa[/B] nie marudź, tylko wklejaj :multi: Śliczne zdjątka :loveu: i mam nadzieję, że nie skończyłaś! [SIZE=1](Bo wiesz, Una biegła chwilę po Blondynie :razz:)[/SIZE]

Dziękuję za wszystkie miłe słowa o zdjęciach! :multi:

[B]fankafanty[/B] a Tobie to serdecznie gratuluję :) :) :)

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Blue] MARYSIU [/COLOR][/SIZE][/B]:B-fly::B-fly:

[B][COLOR=Blue]zdjęcia cudne,
zprzyjemnoscią je poogladałam
/i ogladać bedę!!:lol:/,

i nawet znalazłam moje 3kg szczęścia:multi::multi:

dziekuje bardzo:Rose::Rose:

tym bardziej ,
że wiem jak trudno tym 3 kg zrobic fotę [/COLOR] :p:p
[/B]
[URL]http://img689.imageshack.us/img689/849/igp2816.jpg[/URL]

Posted

Uniaki, mam dwa tylko i to szczekające ;p ;p
wczoraj probowalam wstawić ale to cholerne nowe dogo nie działa mi zawsze tak jak powinno!!

[IMG]http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/IMG_9614.jpg[/IMG]

[IMG]http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/IMG_9618.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Naprawdę koniec. Wstawiłam 177 zdjęć!!
[/QUOTE]

To imponująca ilość. I wszystkie jak zwykle piękne mimo warunków halowych.
A zdradzisz ile odrzuciłas? To znaczy ile odpada jako tych nieudanych na 177 zdjec ?

Posted

[quote name='LALUNA']Ta skaczaca ze strefy, to musi być Wendy :(
A tego owłosionego bc chętnie bym zaadoptowała, jako Viole. Ale pewnie zaraz ktoś się o niego upomni.[/QUOTE]
Ja się upomnę :) I jak słusznie Marysia zauważyła to Laryks.
Dzięki za foty moich chłopaków :)

Posted

[quote name='Magda.P']Ja się upomnę :) I jak słusznie Marysia zauważyła to Laryks.
Dzięki za foty moich chłopaków :)[/QUOTE]
A myślałam ze się uda i nie zauważysz.
Violka ma przerwana kryzę z drugiej strony niż Laryks. Ale mogło się udac :)

Posted

[quote name='metaxa']Uniaki, mam dwa tylko i to szczekające ;p ;p [/QUOTE]
Zawsze mnie zaskakują szczekające Uniaki na zdjęciach, bo ja w ogóle nie rejestruję, że ona szczeka w czasie biegu! :megagrin::saint1:
Czy mogę przekleić na bloga i fotobloga? :)

[quote name='LALUNA']A zdradzisz ile odrzuciłas? To znaczy ile odpada jako tych nieudanych na 177 zdjec ?[/QUOTE]
[SIZE=1]300 :oops:
Tzn 100 odpada, jako totalnie nieostre i ląduje w koszu, a 200 nie jest obrabianych, bo nie są wystarczająco dobre.[/SIZE]

Ale halo! halo! Nie tylko ja tam byłam z aparatem!! Gdzie reszta zdjęć?!?!?

Posted

Nikt już nie ma Beziczka? :-(

Ja zaczęłam kilka dni temu powoli wrzucać filmiki na youtube'a, mam ich dużo , ale w weekend się wyrobię ze wszystkimi, mam nadzieję.

Tutaj są:

[URL]http://www.youtube.com/user/bzikson[/URL]

P.S. Można liczyć na opublikowanie wyników? :)

Posted

Wyniki sobotnie są na stronie [url]http://www.extremedog.pl/[/url]
Chciałam rzutem na taśmę wrzucić również niedzielnę, ale serwer się zbuntował i powiedział, że więcej dzisiaj nie chce pracować, tak więc postaram się je wrzucić jutro.

Bzikowa, bardzo dziękuję za sfilmowanie moich psiaków w egzaminach :) A hiena się czasem nie załapała?

Posted

[quote name='fankafanty']Marysiu, dziękuję :oops::loveu: A zdjęcia są piękne :loveu: [/QUOTE]

co ja się nawalczyłam aby je obejrzeć... Funia jest rewelka :multi:

Metaxa dzięki za Blondyna...
Bzikowa dzięki za filmiki... teraz czeka mnie walka aby je obejrzeć i może ściągnąć ;)
Oraz dziękuję Wszystkim, za foty moich psów (może Ktoś ma moje nie-białe?) - przy problemach z dogo nie wiem kiedy mi się uda coś napisać..

Marysia ponieważ bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia jak najszybciej robisz "wypad" do LA3... No bo ja z Blondynem raczej nie dam rady - a bieganie obok Ciebie skutkuje brakiem zdjęć ;)
No to ja Was nie wyganiam, ale "sio do 3-jek";)

Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

Bzikowa ile Filmikow , zal patrzec mi na mojego psa ze narazam go na takie poslizgi.... niedobra Pancia...oj niedobra ..

Tak Czy siak Bzikowa dziekujemy za super Pamiatki z Zawodów. !!!

Posted

GRATULACJE DLA MISTRZÓW !
[B]Marysiu[/B] bardzo dziękuję za zdjęcia moich grzywek :bigcool:
[B]Bzikowa[/B], szkoda, że moje się nie załapały na Twoje filmiki :(
Podziękowanie dla WSZYSTKICH, którzy zaoferowali swoją pomoc w czasie zawodów. Bardzo, bardzo to miłe :)
DZIĘKI SERDECZNE
Jednak najbardziej chciałam popdziękować [B]Magdzie Z, Beacie B-J oraz Beacie K[/B]
Dzięki Wam te zawody wspominam z ogromną przyjemnością. Dziękuję.:sweetCyb:

Posted

[quote name='Melisa']
[B]Bzikowa[/B], szkoda, że moje się nie załapały na Twoje filmiki :(
[/QUOTE]

Na pewno się któraś grzywka załapała tylko, że jeszcze nie wszystkie filmiki wrzuciłam:)

Posted

Dziękuję wszystkim za udane zawody oraz fotogram za zdjęcia i film Parysa z niedzieli .Jeżeli ktoś nagrał mój bieg z soboty,gdzie Parys turla się z palisady zalicza strefę i biegnie dalej to chętnie to zobaczę.W trakcie biegu tak to się szybko odbyło,ze zobaczyłam tylko jak szoruje brodą po sztucznej trawie.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia gdzieś w Polsce.
Anka

Posted

A ja dziękuję za filmiki Wermuta! Cieszę się, że choć tak mogę śledzić postępy chłopaka, bo trochę wody w Wiśle jeszcze upłynie, zanim ja będę mogła zacząć startować z Yasserem i oglądać Wermiego na żywo.

Posted

Sprawdziłam (dla pewności, bo wrzucałam na yt wsystko co miałam...) , nie mam niestety.
W niedzielę po południu bardziej miałam już ochotę zabijać bo tak późno było , niż nagrywać filmiki. ;)