Marysia_i_gończy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='BeataG']Czyli naprawdę koniec? :( No cóż, to pozostaje mi cieszyć się, że wśród tych zdjęć znalazło się aż 5 zdjęć mojego psa. Dziękuję, Marysiu! :iloveyou:[/QUOTE] Naprawdę koniec. Wstawiłam 177 zdjęć!! [quote name='martynkao'][URL]http://img20.imageshack.us/img20/7113/igp3184.jpg[/URL] Marysiu ... no wstyd , strzelamy z Torinkiem Focha :D Jak mozna nie rozpoznać po tym (seksownym) pieprzyku ... aj ... Ale wybaczamy bo Foty mistrzowskie !!![/QUOTE] No wstyd rzeczywiście :oops: [quote name='metaxa']Tylko tyle moich zdjęć(nijak mających sie oczywiscie do zdj Marysi),bo nie wpuszczali w "głąb" toru z psami a ja nie mialam gdzie suczy na dluzej zostawić...[/QUOTE] [B]metaxa[/B] nie marudź, tylko wklejaj :multi: Śliczne zdjątka :loveu: i mam nadzieję, że nie skończyłaś! [SIZE=1](Bo wiesz, Una biegła chwilę po Blondynie :razz:)[/SIZE] Dziękuję za wszystkie miłe słowa o zdjęciach! :multi: [B]fankafanty[/B] a Tobie to serdecznie gratuluję :) :) :) Quote
AMIŚKA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [B][SIZE=4][COLOR=Blue] MARYSIU [/COLOR][/SIZE][/B]:B-fly::B-fly: [B][COLOR=Blue]zdjęcia cudne, zprzyjemnoscią je poogladałam /i ogladać bedę!!:lol:/, i nawet znalazłam moje 3kg szczęścia:multi::multi: dziekuje bardzo:Rose::Rose: tym bardziej , że wiem jak trudno tym 3 kg zrobic fotę [/COLOR] :p:p [/B] [URL]http://img689.imageshack.us/img689/849/igp2816.jpg[/URL] Quote
metaxa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Uniaki, mam dwa tylko i to szczekające ;p ;p wczoraj probowalam wstawić ale to cholerne nowe dogo nie działa mi zawsze tak jak powinno!! [IMG]http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/IMG_9614.jpg[/IMG] [IMG]http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/IMG_9618.jpg[/IMG] Quote
Rubio Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dziewczyny! Zdjęcia jak milion dolców- super :) dziękujemy i pozdrawiamy Quote
LALUNA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Naprawdę koniec. Wstawiłam 177 zdjęć!! [/QUOTE] To imponująca ilość. I wszystkie jak zwykle piękne mimo warunków halowych. A zdradzisz ile odrzuciłas? To znaczy ile odpada jako tych nieudanych na 177 zdjec ? Quote
Magda.P Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='LALUNA']Ta skaczaca ze strefy, to musi być Wendy :( A tego owłosionego bc chętnie bym zaadoptowała, jako Viole. Ale pewnie zaraz ktoś się o niego upomni.[/QUOTE] Ja się upomnę :) I jak słusznie Marysia zauważyła to Laryks. Dzięki za foty moich chłopaków :) Quote
LALUNA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Magda.P']Ja się upomnę :) I jak słusznie Marysia zauważyła to Laryks. Dzięki za foty moich chłopaków :)[/QUOTE] A myślałam ze się uda i nie zauważysz. Violka ma przerwana kryzę z drugiej strony niż Laryks. Ale mogło się udac :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='metaxa']Uniaki, mam dwa tylko i to szczekające ;p ;p [/QUOTE] Zawsze mnie zaskakują szczekające Uniaki na zdjęciach, bo ja w ogóle nie rejestruję, że ona szczeka w czasie biegu! :megagrin::saint1: Czy mogę przekleić na bloga i fotobloga? :) [quote name='LALUNA']A zdradzisz ile odrzuciłas? To znaczy ile odpada jako tych nieudanych na 177 zdjec ?[/QUOTE] [SIZE=1]300 :oops: Tzn 100 odpada, jako totalnie nieostre i ląduje w koszu, a 200 nie jest obrabianych, bo nie są wystarczająco dobre.[/SIZE] Ale halo! halo! Nie tylko ja tam byłam z aparatem!! Gdzie reszta zdjęć?!?!? Quote
Bzikowa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nikt już nie ma Beziczka? :-( Ja zaczęłam kilka dni temu powoli wrzucać filmiki na youtube'a, mam ich dużo , ale w weekend się wyrobię ze wszystkimi, mam nadzieję. Tutaj są: [URL]http://www.youtube.com/user/bzikson[/URL] P.S. Można liczyć na opublikowanie wyników? :) Quote
Rauni Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Wyniki sobotnie są na stronie [url]http://www.extremedog.pl/[/url] Chciałam rzutem na taśmę wrzucić również niedzielnę, ale serwer się zbuntował i powiedział, że więcej dzisiaj nie chce pracować, tak więc postaram się je wrzucić jutro. Bzikowa, bardzo dziękuję za sfilmowanie moich psiaków w egzaminach :) A hiena się czasem nie załapała? Quote
fankafanty Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Marysiu, dziękuję :oops::loveu: A zdjęcia są piękne :loveu: Specjalnie wstaję wcześniej żeby je obejrzeć :p Bzikowa, dzięki za Fantę :loveu: Quote
CHI Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='fankafanty']Marysiu, dziękuję :oops::loveu: A zdjęcia są piękne :loveu: [/QUOTE] co ja się nawalczyłam aby je obejrzeć... Funia jest rewelka :multi: Metaxa dzięki za Blondyna... Bzikowa dzięki za filmiki... teraz czeka mnie walka aby je obejrzeć i może ściągnąć ;) Oraz dziękuję Wszystkim, za foty moich psów (może Ktoś ma moje nie-białe?) - przy problemach z dogo nie wiem kiedy mi się uda coś napisać.. Marysia ponieważ bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia jak najszybciej robisz "wypad" do LA3... No bo ja z Blondynem raczej nie dam rady - a bieganie obok Ciebie skutkuje brakiem zdjęć ;) No to ja Was nie wyganiam, ale "sio do 3-jek";) Pozdrawiam CHI & BBB Quote
Rauni Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Wyniki niedzielne też już są na stronie [url]www.extremedog.pl[/url] Quote
martynkao Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bzikowa ile Filmikow , zal patrzec mi na mojego psa ze narazam go na takie poslizgi.... niedobra Pancia...oj niedobra .. Tak Czy siak Bzikowa dziekujemy za super Pamiatki z Zawodów. !!! Quote
Melisa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 GRATULACJE DLA MISTRZÓW ! [B]Marysiu[/B] bardzo dziękuję za zdjęcia moich grzywek :bigcool: [B]Bzikowa[/B], szkoda, że moje się nie załapały na Twoje filmiki :( Podziękowanie dla WSZYSTKICH, którzy zaoferowali swoją pomoc w czasie zawodów. Bardzo, bardzo to miłe :) DZIĘKI SERDECZNE Jednak najbardziej chciałam popdziękować [B]Magdzie Z, Beacie B-J oraz Beacie K[/B] Dzięki Wam te zawody wspominam z ogromną przyjemnością. Dziękuję.:sweetCyb: Quote
Bzikowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Melisa'] [B]Bzikowa[/B], szkoda, że moje się nie załapały na Twoje filmiki :( [/QUOTE] Na pewno się któraś grzywka załapała tylko, że jeszcze nie wszystkie filmiki wrzuciłam:) Quote
Ania&parys Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dziękuję wszystkim za udane zawody oraz fotogram za zdjęcia i film Parysa z niedzieli .Jeżeli ktoś nagrał mój bieg z soboty,gdzie Parys turla się z palisady zalicza strefę i biegnie dalej to chętnie to zobaczę.W trakcie biegu tak to się szybko odbyło,ze zobaczyłam tylko jak szoruje brodą po sztucznej trawie. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia gdzieś w Polsce. Anka Quote
Marysia_i_gończy Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [B]Bzikowa[/B] dziękuję za filmiki Uniaka!! :) :) :) Quote
BeataG Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A ja dziękuję za filmiki Wermuta! Cieszę się, że choć tak mogę śledzić postępy chłopaka, bo trochę wody w Wiśle jeszcze upłynie, zanim ja będę mogła zacząć startować z Yasserem i oglądać Wermiego na żywo. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Bzikowa widze, ze wrzuciłaś jumping open z niedzieli, może masz Wełniaka z tego biegu??? Strasznie mi zalezy na tym filmiku :) Za te węłniaki ktore juz były bardzo dziekuje!! Quote
Bzikowa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Wrzuciłam już chyba wszystko ale zobaczę czy nie przegapiłam Weny :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Biegała jakoś zaraz po, albo dwa psy po Wermucie, a Wermut z tego biegu tam jest :) Quote
Bzikowa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Sprawdziłam (dla pewności, bo wrzucałam na yt wsystko co miałam...) , nie mam niestety. W niedzielę po południu bardziej miałam już ochotę zabijać bo tak późno było , niż nagrywać filmiki. ;) Quote
Recommended Posts