Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Nie mialam żadnego telefonu ale dzwon jak masz jakis pomysl[/QUOTE]

Padłam jak praski za osiem :) Przedwczoraj wróciłam z interwencji o 3 rano i wczoraj padłam. Zadzwonię dzisiaj.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='rita60']Bez zmian...prosiłam o pomoc pewną fundację,ale cisza...[/QUOTE]

Rito cisza, bo facet na tyle poprawił warunki Kamyka, że nie ma się do czego przyczepić. Trzeba mieć powód do odebrania psa. Jeśli w umowie adopcyjnej nie było zastrzeżenia, że pies nie będzie trzymany na łańcuchy, to co mogłoby być powodem odebrania Kamyka ?
Czy znane są warunki umowy adopcyjnej ?

Posted

[quote name='elik']Rito cisza, bo facet na tyle poprawił warunki Kamyka, że nie ma się do czego przyczepić. Trzeba mieć powód do odebrania psa. Jeśli w umowie adopcyjnej nie było zastrzeżenia, że pies nie będzie trzymany na łańcuchy, to co mogłoby być powodem odebrania Kamyka ?
Czy znane są warunki umowy adopcyjnej ?[/QUOTE]
Elu w umowie z tego co kojarze z wcześniejszych wpisów to w umowie nie bylo zapisu ,ze nie można psa trzymać na łańcuchu bo jak by było to juz dawno by był odebrany ,sama tez chciałam pomóc ale nie było podstaw.
Elu dostałas sms?. Jestem do soboty na urlopie ale bardzo mi przykro z powodu Luni.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Elu w umowie z tego co kojarze z wcześniejszych wpisów to w umowie nie bylo zapisu ,ze nie można psa trzymać na łańcuchu bo jak by było to juz dawno by był odebrany ,sama tez chciałam pomóc ale nie było podstaw.
Elu dostałas sms?. Jestem do soboty na urlopie ale bardzo mi przykro z powodu Luni.[/QUOTE]

No właśnie z Kamykiem sprawa jest trudna. Chłop chyba czyta ten watek i zmienił na tyle warunki Kamyka, że nie ma się do czego przyczepić. Nauczka na przyszłość - w takich przypadkach należy się porozumiewać poza dogo - PW, e-mail.

Beatko SMSa odebrałam, będzie tak jak się umówiłyśmy.
Mi też bardzo przykro z powodu Lusi :(

Posted

[quote name='elik']No właśnie z Kamykiem sprawa jest trudna. Chłop chyba czyta ten watek i zmienił na tyle warunki Kamyka, że nie ma się do czego przyczepić. Nauczka na przyszłość - w takich przypadkach należy się porozumiewać poza dogo - PW, e-mail.

Beatko SMSa odebrałam, będzie tak jak się umówiłyśmy.
Mi też bardzo przykro z powodu Lusi :([/QUOTE]

To jakie ma teraz warunki Kamyk?

Posted

[quote name='bakusiowa']To jakie ma teraz warunki Kamyk?[/QUOTE]

[quote name='minia913']Osobiscie nie czyta ale ma kogos kto czyta I to jest potwierdzone[/QUOTE]
Dłuższy łańcuch...
Domyslam się kto...

Posted

[quote name='rita60']...
Domyslam się kto...[/QUOTE]

Pewnie ta osoba, która tak beztrosko adoptowała Kamyka do budy na łańcuch :angryy:

Posted

[quote name='elik']Pewnie ta osoba, która tak beztrosko adoptowała Kamyka do budy na łańcuch :angryy:[/QUOTE]
Jak jest taka szuja na dogo to trzeba wywołać ją po imieniu.

Posted

[quote name='bakusiowa']Jak jest taka szuja na dogo to trzeba wywołać ją po imieniu.[/QUOTE]
Już była wywoływana,ale widocznie nie zależy jej na dobru Kamyka...poczytaj wątek.

Posted

[quote name='rita60']Już była wywoływana,ale widocznie nie zależy jej na dobru Kamyka...poczytaj wątek.[/QUOTE]

To oczywiste. Gdyby zależało, to Kamyk nie znalazłby się tam :angryy:

Posted

przepraszam i prosze zajrzyjcie tutaj, [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228928-Ten-psiak-nic-nie-widział-i-nie-słyszał-tylko-baty-i-przekleństwa-swojego-pana[/url] , sobotwor Kamyka w tragicznych warunkach :(

• 1 month later...
Posted

Witaj skarbie,to,że nie piszę nie znaczy,że zapomniałam...pamiętam cały czas...
Te dwie gnidy ludzkie,co ci zgotowały taki los jeszcze poniosą za to odpowiedzialność.
Jak ten twój pożal się bosze " właściciel"
Życie jest pełne niespodzianek,a za wyrządzone zło będą rozliczeni...

Posted

[quote name='rita60']Witaj skarbie,to,że nie piszę nie znaczy,że zapomniałam...pamiętam cały czas...
[B]Te dwie gnidy ludzkie,co ci zgotowały taki los jeszcze poniosą za to odpowiedzialność.[/B]
Jak ten twój pożal się bosze " właściciel"
Życie jest pełne niespodzianek,a za wyrządzone zło będą rozliczeni...[/QUOTE]

Żeby tak mogło być jak piszesz to byłoby pięknie.

Posted

[quote name='Bejotka']:( :( :( Minęło 6 lat a ja ciągle myślę o Kamyczku...[/QUOTE]

Czy to znaczy, że on już 6 lat tkwi na tym łańcuchu ? :crazyeye: