Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justynna']Ja go odwiedzam cały czas...Naprawdę, dawno nie widziałam tak pięknego psa...[/quote]
Prawda,jest zjawiskowy,młody,zdrowy,dlaczego wiec bez domku:niewiem:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justynna']wiem, że wszyscy tak mówią, ale gdybym nie wynajmowała mieszkania to byłby już dziś u nas. Mój TZ jak go zobaczył chciał już mieszkanie dziś kupować :][/quote]
Justynka to kupowac mieszkanie,brac i kochac przystojniaczka:p

Posted

[quote name='Justynna']Wporzo-borzo. Tylko sprzedam nerkę i jeden płat wątroby.[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Justynko, ja posiadam mieszkanie do wynajęcia, co prawda zajete jest, ale dla wyższych celów sie wymieni lokatorów, a u mnie moglibyście spokojnie mieć Kamyka i jeszcze cos dobrac np. na tymczas, mam 2 pokoje w Rzeszowie, co Wy na to?? Fajne osiedle, spotykalibyśmy sie na spacerach:razz::lol:?

Posted

Z miłą chęcią wróciłabym w moje rodzinne strony z tej zapyziałej, śmierdzącej W-wy.....Tfu! Jeśli tylko przeniesiesz mi moje dwa kierunki studiów, Uniwersytet i TZa-Warszawiaka-Patriotę Regionalnego - piszę się!!! Chcę!!! Bardzo!

Posted

[quote name='agata51']Rita, gdzie ty takie cuda znajdujesz? W życiu piękniejszego psa nie widziałam! Jutro przeczytam wątek. Mam słabość do Kamyków. Jak można mu pomóc?[/quote]
Agatko wypatrzylam przez przypadek na Przygarne psa:roll:allegro ma,ogłoszenia sa,tylko domku nie widac:shake:

Posted

mi się też wydaje...Przecież to niemożliwe, żeby nikt go nie wziął:) Takie rzeczy się nie zdarzają.

Rita, gdyby ewentualny domek się pojawił i byłby problem z transportem, to jestem do usług. To chyba jedyne co mogę zaoferować z mojej strony. Eh...

EDIT: On jest w Tarnobrzegu czy okolicach Łodzi?

Posted

[quote name='Justynna']mi się też wydaje...Przecież to niemożliwe, żeby nikt go nie wziął:) Takie rzeczy się nie zdarzają.

Rita, gdyby ewentualny domek się pojawił i byłby problem z transportem, to jestem do usług. To chyba jedyne co mogę zaoferować z mojej strony. Eh...

EDIT: On jest w Tarnobrzegu czy okolicach Łodzi?[/quote]
O jest w Tarnobrzegu.
Justynka dzieki za ewentualny transport:lol:

Posted

Nie ma sprawy.

W ten albo w przyszły weekend będę w domu(w Mielcu) to go może odwiedzę :) :)
I przy okazji obfoce. Tylko nie znam totalnie schroniska w Tarnobrzegu więc nie wiem czy to możliwe. ?

Posted

on jest w okolicach Tarnobrzega, a dokładnie w Skopaniu. Niestety w Tarnobrzegu nie ma schroniska żadniusieńkiegoooo i przytuliska również ani nic takiego podobnego. Są DT sztuk [B]zeroooooo. :-([/B]