rita60 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Justynna']Ja go odwiedzam cały czas...Naprawdę, dawno nie widziałam tak pięknego psa...[/quote] Prawda,jest zjawiskowy,młody,zdrowy,dlaczego wiec bez domku:niewiem: Quote
Justynna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 wiem, że wszyscy tak mówią, ale gdybym nie wynajmowała mieszkania to byłby już dziś u nas. Mój TZ jak go zobaczył chciał już mieszkanie dziś kupować :] Quote
rita60 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Justynna']wiem, że wszyscy tak mówią, ale gdybym nie wynajmowała mieszkania to byłby już dziś u nas. Mój TZ jak go zobaczył chciał już mieszkanie dziś kupować :][/quote] Justynka to kupowac mieszkanie,brac i kochac przystojniaczka:p Quote
Justynna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wporzo-borzo. Tylko sprzedam nerkę i jeden płat wątroby. Quote
majuska Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Justynna']Wporzo-borzo. Tylko sprzedam nerkę i jeden płat wątroby.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justynko, ja posiadam mieszkanie do wynajęcia, co prawda zajete jest, ale dla wyższych celów sie wymieni lokatorów, a u mnie moglibyście spokojnie mieć Kamyka i jeszcze cos dobrac np. na tymczas, mam 2 pokoje w Rzeszowie, co Wy na to?? Fajne osiedle, spotykalibyśmy sie na spacerach:razz::lol:? Quote
Justynna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Z miłą chęcią wróciłabym w moje rodzinne strony z tej zapyziałej, śmierdzącej W-wy.....Tfu! Jeśli tylko przeniesiesz mi moje dwa kierunki studiów, Uniwersytet i TZa-Warszawiaka-Patriotę Regionalnego - piszę się!!! Chcę!!! Bardzo! Quote
rita60 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 To widze,ze sie cioteczki dogadały:razz:to co załatwiamy transport:evil_lol: Quote
Justynna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Transport to ja mam swój :P Ej, dobra koniec żartów, bo się za bardzo rozmarzyłam.... Quote
majuska Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mamy w Rzeszowie troche fajnych uczelni, coś bys wybrała...:cool3: Quote
Justynna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ale kusisz...ale kusisz...a co powiesz w takim razie na TZa Patriotę Regionalnego?? :P Quote
majuska Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Z Rzeszowa w Bieszczedy blisko, a tam sie tak cudownie bateryjki ładują....zakocha się:diabloti: Quote
obraczus87 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zapraszam serdecznie :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kiermasz-ksiazkowy-na-dt-dla-zory-do-12-10-a-148059/[/URL] Quote
rita60 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Witaj sliczny,hopsaj na gore........ Quote
rita60 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 DOMKI POWINNY USTAWIAC SIE W KOLEJCE:cool3: Quote
Basia1968 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 domki ustawiać się po Kamyczka:loveu::loveu: Quote
agata51 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Rita, gdzie ty takie cuda znajdujesz? W życiu piękniejszego psa nie widziałam! Jutro przeczytam wątek. Mam słabość do Kamyków. Jak można mu pomóc? Quote
rita60 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='agata51']Rita, gdzie ty takie cuda znajdujesz? W życiu piękniejszego psa nie widziałam! Jutro przeczytam wątek. Mam słabość do Kamyków. Jak można mu pomóc?[/quote] Agatko wypatrzylam przez przypadek na Przygarne psa:roll:allegro ma,ogłoszenia sa,tylko domku nie widac:shake: Quote
Basia1968 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 no niektóre piękne psiaki tak mają:-( ale trzeba być cierpliwym - ja myślę, że on na pewno niedługo znajdzie domek Quote
Justynna Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 mi się też wydaje...Przecież to niemożliwe, żeby nikt go nie wziął:) Takie rzeczy się nie zdarzają. Rita, gdyby ewentualny domek się pojawił i byłby problem z transportem, to jestem do usług. To chyba jedyne co mogę zaoferować z mojej strony. Eh... EDIT: On jest w Tarnobrzegu czy okolicach Łodzi? Quote
rita60 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Justynna']mi się też wydaje...Przecież to niemożliwe, żeby nikt go nie wziął:) Takie rzeczy się nie zdarzają. Rita, gdyby ewentualny domek się pojawił i byłby problem z transportem, to jestem do usług. To chyba jedyne co mogę zaoferować z mojej strony. Eh... EDIT: On jest w Tarnobrzegu czy okolicach Łodzi?[/quote] O jest w Tarnobrzegu. Justynka dzieki za ewentualny transport:lol: Quote
Justynna Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nie ma sprawy. W ten albo w przyszły weekend będę w domu(w Mielcu) to go może odwiedzę :) :) I przy okazji obfoce. Tylko nie znam totalnie schroniska w Tarnobrzegu więc nie wiem czy to możliwe. ? Quote
rita60 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Justyna wejda cioteczki z tamtych okolic,to ci wytłumacza:razz: Quote
Basia1968 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 on jest w okolicach Tarnobrzega, a dokładnie w Skopaniu. Niestety w Tarnobrzegu nie ma schroniska żadniusieńkiegoooo i przytuliska również ani nic takiego podobnego. Są DT sztuk [B]zeroooooo. :-([/B] Quote
Recommended Posts