Helga&Ares Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dee-dee trafiła do jednego z wielkopolskich schronisk jakiś tydzień temu. Błąkała się samotnie po ulicy, nikt o nią nie pytał, nikt nie szukał. Jest zjawiskowa, niby w typie Husky, ale włoski na uszkach ma dłuższe - wygląda śmiesznie, a zarazem wyjątkowo! Jest jeszcze młoda, w schronisku nie czuje się najlepiej, jest smutna, odżywa tylko na spacerach. Jeżeli chodzi o charakter - to ideał! SUnia delikatna, cicha, całuśna...uwielbia mizianie, kocha wszystkich dookoła - ideał pod każdym względem! Zna komendę siad, a dzisiaj jakby załapała "zostań", nauczyłam ją na potrzeby fotek:lol: A oto Dee-dee reszta zdjęć: Picasa Web Albums - Dominika - Dee-dee Kontakt Dominika (0) 608686679 Quote
Helga&Ares Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Isadora7']Piękne cacko :)[/quote] Isadorko, gdybyś się nudziła, to wiesz, my bardzo chętnie przyjmiemy bannerek:loveu::razz::diabloti: Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Helga&Ares']Isadorko, gdybyś się nudziła, to wiesz, my bardzo chętnie przyjmiemy bannerek:loveu::razz::diabloti:[/quote] Jakbyś czekała aż sie będę nudzić to chyba by banerka nie było. Ale oczywiście zrobię. Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 podlinkowany pakiecik banerkowy: :p Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Isadora7']podlinkowany pakiecik banerkowy: :p Wow, dziękuję za tyle propozycji!:loveu: Quote
nika28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ale ona jest piękna :crazyeye: :loveu: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksenia-krolowa-husky-w-dt-zbiera-na-sterylizacje-145972/ Quote
Baski_Kropka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A co tutaj tak cicho?? co z suńka sie dzieje?? Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Baski_Kropka napisał(a):A co tutaj tak cicho?? co z suńka sie dzieje?? Zainteresowanych Niuńką brak:placz: Została juz wysterylizowana i jest gotowa, by pójść do nowego domu! Quote
Baski_Kropka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 W zasadzie to jak dla mnie ona jest bardziej w typie AM niż SH ;P A może jakieś nowe fotki Dee ;) Obrasta w futerko zimowe już?? ;) Quote
Daga&Maks Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ona taka piękna i nie ma do niej kolejek :-( Quote
GoniaP Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Czy nadal nie ma choćby jednego zapytania o Deedee? :shake: Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 NIC, u mnie bynajmniej, pomimo kilku obserwatorów. Deedee zrobiła się teraz taka puchata, pięknego futerka się dorobiła na zimę:loveu: Quote
masienka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dziewczyna jest boska :loveu::loveu: i tak sobie mysle, ze juz mozecie ja zaczac pakowac :evil_lol: nie wiem czy sie ja w ogole oplaca oglaszac ale niech tam ;) http://bezdomneszpice.pl/odda2.php kontakt podajemy na nas zeby pierwszy odrzut nieodpowiednich chetnych robic. Jutro pewnie trafi jeszcze na www.adopcjemalamutow.pl choc wcale nie jestem przekonana, ze jest to potrzebne ;) taki ideal, mlodziutki i do tego dlugowlosy... bic sie o nia za chwile beda Quote
havana Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ano ano :) zaraz wrzuce laske na strone :) jakby sie dalo fotki z odrosnietym wlosem pstryknac byloby super :loveu: a na przyszlosc jak sie trafi jakis malamuci mixior to wal do nas jak w dym :) Quote
Baski_Kropka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Było by bardzo fajnie gdybyście wrzuciły fotki Dii (:P ) z nowym futerkiem. Mój znajomy szuka malamutki do zaprzęgu do pary dla ich mamuta :) może by mu się spodobała, czekam na zdjątka :) Aaa w sumie on jest w kontakcie z dziewczynami z Adopcji Malamutów ;) A jaka ona duża ;> i co u niej w ogóle ;)?? Quote
Helga&Ares Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 havana napisał(a): [...] a na przyszlosc jak sie trafi jakis malamuci mixior to wal do nas jak w dym :) Hager Ciężki przypadek, trudny charakter - dotyk w okolicy szyi=panika, początkowo w ogóle dotyk powodował warczenie i drżenie. Sukcesywnie wychodzi na prostą, ale jeszcze wiele przed Nami;) Nie mam więcej zdjęć, Deedee, w piątek mogę zrobić. Quote
havana Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Agresorek? to juz bedzie szósty do kolekcji.... rozumiem, ze z nim pracujecie? oby chlopak byl pojetny bo szkoda zeby siedzial w schronie.... wieczorem go wrzuce do nas Quote
Recommended Posts