Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dee-dee trafiła do jednego z wielkopolskich schronisk jakiś tydzień temu. Błąkała się samotnie po ulicy, nikt o nią nie pytał, nikt nie szukał.
Jest zjawiskowa, niby w typie Husky, ale włoski na uszkach ma dłuższe - wygląda śmiesznie, a zarazem wyjątkowo!

Jest jeszcze młoda, w schronisku nie czuje się najlepiej, jest smutna, odżywa tylko na spacerach.

Jeżeli chodzi o charakter - to ideał! SUnia delikatna, cicha, całuśna...uwielbia mizianie, kocha wszystkich dookoła - ideał pod każdym względem!
Zna komendę siad, a dzisiaj jakby załapała "zostań", nauczyłam ją na potrzeby fotek:lol:
A oto Dee-dee

reszta zdjęć:
Picasa Web Albums - Dominika - Dee-dee

Kontakt
Dominika (0) 608686679

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']Isadorko, gdybyś się nudziła, to wiesz, my bardzo chętnie przyjmiemy bannerek:loveu::razz::diabloti:[/quote]

Jakbyś czekała aż sie będę nudzić to chyba by banerka nie było.
Ale oczywiście zrobię.

• 3 weeks later...
Posted

dziewczyna jest boska :loveu::loveu: i tak sobie mysle, ze juz mozecie ja zaczac pakowac :evil_lol:

nie wiem czy sie ja w ogole oplaca oglaszac ale niech tam ;)
http://bezdomneszpice.pl/odda2.php
kontakt podajemy na nas zeby pierwszy odrzut nieodpowiednich chetnych robic. Jutro pewnie trafi jeszcze na www.adopcjemalamutow.pl choc wcale nie jestem przekonana, ze jest to potrzebne ;) taki ideal, mlodziutki i do tego dlugowlosy... bic sie o nia za chwile beda

Posted

ano ano :)
zaraz wrzuce laske na strone :)
jakby sie dalo fotki z odrosnietym wlosem pstryknac byloby super :loveu:

a na przyszlosc jak sie trafi jakis malamuci mixior to wal do nas jak w dym :)

Posted

Było by bardzo fajnie gdybyście wrzuciły fotki Dii (:P ) z nowym futerkiem. Mój znajomy szuka malamutki do zaprzęgu do pary dla ich mamuta :) może by mu się spodobała, czekam na zdjątka :)
Aaa w sumie on jest w kontakcie z dziewczynami z Adopcji Malamutów ;)

A jaka ona duża ;> i co u niej w ogóle ;)??

Posted

havana napisał(a):

[...]
a na przyszlosc jak sie trafi jakis malamuci mixior to wal do nas jak w dym :)

Hager

Ciężki przypadek, trudny charakter - dotyk w okolicy szyi=panika, początkowo w ogóle dotyk powodował warczenie i drżenie.
Sukcesywnie wychodzi na prostą, ale jeszcze wiele przed Nami;)

Nie mam więcej zdjęć, Deedee, w piątek mogę zrobić.

Posted

Agresorek? to juz bedzie szósty do kolekcji....
rozumiem, ze z nim pracujecie? oby chlopak byl pojetny bo szkoda zeby siedzial w schronie.... wieczorem go wrzuce do nas