NATKA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='ewatr']Drugi banerek jest super :lol: tylko ten 1 nadal sie otwiera na inny watek ;)[/QUOTE] Ja już tego nie kumam :placz: dobrze, że chociaż jeden działa tak jak trzeba ;) spróbuje to poprawić może się uda, w końcu do trzech razy sztuka :razz: edit Dziewczyny prosze was bardzo napiszcie mi na pw jak wstawić banerek mojej galerii i banerek suni żeby mi sie takie głupoty nie robiły. [SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]Pozdrowionka i głaski dla sunieczki[/B][/I][/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu: Quote
Atrisko Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hej, hej cioteczki jak zdrówko sunieczki? Pogoda do spacerów nie zachęca więc pewnie pomieszczenie socjalne dalej okupywane przez Dharmę. Byle tylko nie nauczyła się kawy podpijać ;) Quote
GuniaP Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 ;) to calkiem prawdopodobne... to podpijanie kawy. Quote
ihabe Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Oj oj oj, dopiero dziś się dowiedziałam o tej sunieczce:-( Dziękuję Atrisko za info:loveu: Och jak mi serce pęka patrząc na tę ślicznotę taką biedną:-(:-( Jak można pomóc? Musimy jej pomóc:-( Quote
M&S Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ihabe']Oj oj oj, dopiero dziś się dowiedziałam o tej sunieczce:-( Dziękuję Atrisko za info:loveu: Och jak mi serce pęka patrząc na tę ślicznotę taką biedną:-(:-( Jak można pomóc? Musimy jej pomóc:-([/QUOTE] Tak trzeba pomóc, tylko dalej nie wiemy, co jej dolega......:shake: Quote
ihabe Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No ale cos musicie już wiedzieć:loveu: Tylko, że nie aktualizujecie pierwszego postu i trudno się doczytać:shake: Quote
M&S Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ihabe']No ale cos musicie już wiedzieć:loveu: Tylko, że nie aktualizujecie pierwszego postu i trudno się doczytać:shake:[/QUOTE] Ja też nie mogę doczytać się na co jest chora.... Quote
GuniaP Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Dharma ma : [I]Przewlekłe zapalenie skóry na tle alergicznym z powikłaniami bakteryjnymi i grzybicznymi.[/I] Quote
M&S Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='GuniaP']Dharma ma : [I]Przewlekłe zapalenie skóry na tle alergicznym z powikłaniami bakteryjnymi i grzybicznymi.[/I][/QUOTE] Dziekuję za informację, a jaki jest jej stan obecnie? Quote
ihabe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='GuniaP']Dharma ma : [I]Przewlekłe zapalenie skóry na tle alergicznym z powikłaniami bakteryjnymi i grzybicznymi.[/I][/QUOTE] Guniu kochana, jeśli wiesz coś o tej suni i chcesz jej pomóc to proszę daj nam troche więcej info.... Jak mam kurcze pomóc skoro teraz juz wiem tyle: sunia ma: [COLOR=Red][I]Przewlekłe zapalenie skóry na tle alergicznym z powikłaniami bakteryjnymi i grzybicznymi[/I][/COLOR] Czym jest leczona? Co mówi wet? Jak długo juz to trwa? Kto ma tego psiaka pod opieką i najważniejsze pytanie czy osoba (instytucja) opiekująca się psiakiem chce pomocy dla tej suni. Osobiście dla mnie to ten wątek polega na zbyciu pytających i chcących pomóc. Po co więc pytam zakładac takie wątki? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ihabe'] Kto ma tego psiaka pod opieką i najważniejsze pytanie czy osoba (instytucja) opiekująca się psiakiem chce pomocy dla tej suni. [/QUOTE] pies jest pod opieką schroniska "kundelek" w Rzeszowie a na reszte pytań nie potrafie odpowiedziec :lol::lol: Quote
GuniaP Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Informacji udziela kierowniczka schroniska. Naprawdę nie wiem wiem więcej, bywam w soboty w schronisku i widuje Dharmę, bardzo mi jej szkoda. Zakładając ten wątek miałam nadzieje, że może ktoś się nią zainteresuje i ją przygarnie, psy rasowe maja więcej szans i znajdują domy, nawet chore czy niepełnosprawne... Niestety leczenie jeśli przyniesie efekt to nieprędko. Quote
ewatr Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Darmunia duzo spi i na dokładke chrapie :evil_lol: czego dowód na filmiku ;) [url=http://www.youtube.com/watch?v=8dQqKI42ZXc]YouTube - P1050681[/url] Quote
GuniaP Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Dharma powinna jeść karme hypoalergiczną, juz ma zamówiony 1 worek, ale to jest dość droga karma. Quote
NATKA Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Sunieczka w porównaniu do tego co było wygląda naprawde super, ja niestety moge jedynie podnosić wątek, inaczej w tej chwili nie moge pomóc niestety chociaż bardzo bym chciała - [SIZE=1]wczoraj zasiliłam szeregi bezrobotnych :shake:[/SIZE] Quote
Chikinchan Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='ewatr']Darmunia duzo spi i na dokładke chrapie :evil_lol:[/QUOTE] A ciotka pospać nie da :eviltong::lol: :sleep2: Niezły z niej chrapcioszek :p Quote
Atrisko Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cześć "chrapusiu"...no jak tam? jedzonko dotarło? Guniu, jeśli tak, to zapytaj kierowniczkę czy potrzebne będzie wsparcie finansowe? Quote
Atrisko Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nikt do Dharmy nie zagląda...a to już cały tydzień...kto wygłaska naszą dziewczynę...kto napisze co u niej słychać? Quote
ewatr Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Atrisko']Nikt do Dharmy nie zagląda...a to już cały tydzień...kto wygłaska naszą dziewczynę...kto napisze co u niej słychać?[/QUOTE] Zagladamy tylko predzej w realu :) i głaszczemy tez ... Darma mine ma nietegą co widac na wczorajszym zdjeciu bo chetnie by pogoniła jedna suczke ktora jej podpadła ale ten kołonierz ewidentnie jej przeszkadza : [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0059b55e670b0493.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/573/0059b55e670b0493.jpg[/IMG][/URL] Wyglada lepiej i widac ze czuje sie dobrze bo bierze sie za robienie porządków z konkurencja :evil_lol: Quote
Atrisko Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 A to szpicula...No to super...zdrowiej dziewczyno, a cioteczce Ewatar dzięki za bieżące wieści i fotkę...taką ma tam skruszoną minkę jakby włsnie coś zbroiła. Quote
gosiulaa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nie... to raczej mina żądnego krwi mordercy! :loveu: Quote
M&S Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='gosiulaa']Nie... to raczej mina żądnego krwi mordercy! :loveu:[/QUOTE] E tam, to tylko lekko wkurzony szpic ;) A. Quote
Atrisko Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cioteczki drogie, minęły dwa miesiące odkąd Dharma pojawiła się na tym wątku...dwa miesiące schroniska. Napiszcie proszę "sprawozdanie" co słychać, jak wygląda jej skóra, jakie są rokowania wg weta. Wiem,że trudno Wam to wszystko pozbierać, bo Dharma sama nie jest, ale zima już niedługo a w temacie suni niewiele słychać. Niejednokrotnie poruszany był też temat jakiegoś sponsorowania przez forumowiczów ale bez odzewu... [B]Jeśli mamy pomóc , musimy wiedzieć jak[/B]! Quote
Recommended Posts