Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ziutka']Lara....jesteś niesamowita :-o :-o :-o[/quote] Lara to błyskawica:loveu: Quote
mgie Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Przydałoby się wyróżnić alegratkę albo allegro. Na boguszyckiego pudelka była masa telefonów. Dodałam na alegratka.pl offer.pl [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2220733_przepiekny_srebrny_pudel_5_lat_szuka.html[/url] [url]http://www.offer.pl/show.php?id=4173[/url] Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='mgie']Przydałoby się wyróżnić alegratkę albo allegro. [B]Na boguszyckiego pudelka była masa telefonów.[/B] Dodałam na alegratka.pl offer.pl [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2220733_przepiekny_srebrny_pudel_5_lat_szuka.html]Przepiekny srebrny pudel,5 lat, szuka pilnie domu[/url] [url=http://www.offer.pl/show.php?id=4173]Przepiekny srebrny pudel,5 lat, szuka pilnie domu - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse[/url][/quote] A nie zostały jakieś kontakty do tych ludzi,żeby podesłać im naszego pudelka? Quote
Laima Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='mgie']Przydałoby się wyróżnić alegratkę albo allegro. Na boguszyckiego pudelka była masa telefonów. Dodałam na alegratka.pl offer.pl [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2220733_przepiekny_srebrny_pudel_5_lat_szuka.html]Przepiekny srebrny pudel,5 lat, szuka pilnie domu[/url] [url=http://www.offer.pl/show.php?id=4173]Przepiekny srebrny pudel,5 lat, szuka pilnie domu - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse[/url][/quote] Warto zmienić "dochodzi" na "odchodzi" w ogłoszeniach. ;) Kciuki za pudelka. Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Laima'][B]Warto zmienić "dochodzi" na "odchodzi" w ogłoszeniach. ;)[/B] Kciuki za pudelka.[/quote] Racja;) A może bardziej wstrząsnąć ludźmi i napisać prosto z mostu,że jego Pan umiera?:roll::sad: Quote
mgie Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 o co za gafa:oops::oops: W takim razie musi poprawić też Lara,bo tekst kopiowałam od niej. Co do tych kontaktów,muszę porozmawiać z Chandler. Wiem,że jedna Pani z Opola na poważnie interesowała się naszym pudlem. Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='mgie']o co za gafa:oops::oops: W takim razie musi poprawić też Lara,bo tekst kopiowałam od niej. [B]Co do tych kontaktów,muszę porozmawiać z Chandler. Wiem,że jedna Pani z Opola na poważnie interesowała się naszym pudlem[/B].[/quote] Super,bardzo prosimy i z góry dziękujemy:Rose: Quote
luka1 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 narazie były dwa telefony sondujące - odkładane do wieczora Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zaglądam do nieboraka. 5 lat dla pudli to prawie jak starszak w przedszkolu. Mój ma 12 lat i zachowuje sie jak szczeniak. Mojej znajomej pudel dożył 20 lat. To wszystko oczywiście nie zmiania faktu, że oddanie go do schroniska to jak wykonanie na nim egzekucji. Nie wytrzyma:shake:. Popytam sie również znajomych chociaż wiem , że będzie ciężko, albo juz mają psy albo nie odczuwają potrzemy żeby jej mieć. No cóz nadzieja i wiara .... góry przenoszą. Quote
okla555 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Biedactwo może ktoś się znajdzie. :bluepaw: Quote
luka1 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 rozmawiałam dziś z synowa pana. No i wiek psa jest trochę zaniżony - ma ok 6 lat moze nawet 7. Pies ma na imiś Dżery, jest bardzo wesołym, grzecznym psem. Nie bardzo lubi inne psy ale nie ma nic do suczek. Kotki nie sa jego ulubionymi towarzyszami chyba ze do gonienia. Dzieci toleruje. Pani ma córkę małą i pies jeszcze nie okazał że jej nie lubi - choć gdyby dziecko za uszki ciągnęło - nie wiadomo co się stanie. Były telefony, narazie jest nadzieja - trzymajcie kciuki Quote
sonia&me Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A synowa nie ma możliwości wziąć suni? Trzymam oczywiście :happy1::happy1: Quote
luka1 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='sonia&me']A synowa nie ma możliwości wziąć suni? Trzymam oczywiście :happy1::happy1:[/quote] oni maja yoreczka-suczkę, małe dziecko itd,itd znamyto prawda? Quote
sonia&me Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Niestety znamy aż za dobrze. Cały czas trzymam kciuki i rozpowiadam znajomym Quote
__Lara Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Właśnie miałam się pytać czy były już jakieś telefony :diabloti: widzę, że piesek szybko znajdzie swój kącik ;) Ciotki, myślę, że ludzie są na tyle inteligentni, że odczytają dobrze ten "błąd" w tekście :p Zresztą widać już po telefonach, że dobrze odczytali :D Edit: Do mnie kilka maili z ogłoszeń napisały dwie osoby, w tym jedna z Nysy. Podałam im dane na które mają się kontaktować. Quote
elmira Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zapraszam na bazarek na Sochaczew: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/telefony-telefony-na-sochaczew-do-08-10-2009-a-147328/?highlight=panasonic[/URL] Quote
luka1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='mgie'][B]luka1[/B] masz pw ;)[/quote] Dzięki, widziałam będę dzwonić. A teraz potrzebnyt jest ktoś z okolic Legionowa a konkretnie Chotomów :lol: Trzeba sprawdzić domek - może to jest to własnie? Quote
Ziutka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='luka1']Dzięki, widziałam będę dzwonić. A teraz potrzebnyt jest ktoś z okolic Legionowa a konkretnie Chotomów :lol: Trzeba sprawdzić domek - może to jest to własnie?[/quote] No to kurcze Iwona to sprawdzi...przecież ma rzut beretem :cool3: Quote
irenaka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Melduję się na wątku, bo ten piesek został zgłoszony na ogólnym wątku pudelków. Zostały mi dwa kontakty po adopcji Łatki. Jeden kontakt przekazałam Mgie dzisiaj rano. Dom jest w Nowym Sączu, bez dzieci, ale za to z innym psem w drugiej części posesji ( chyba u brata tej Pani). Drugi dom jest z Gdańska i tu jest małe dziecko. Żaden z tych domów nie jest domem sprawdzonym, tylko z nimi rozmawiałam i wydają się na podstawie rozmowy sensowni. Nie pytałam szczegółowo też o warunki dla psa. Wszystko jest do sprawdzenia. Natomiast ostrzegam przed domem z Krakowa, to "dom" hodowcy. Komu przekazać oprócz Mgie kontakty? Quote
elmira Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Poprosimy o PM do Luka1, lub jeśli wygodniej na e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Dziękujemy :) Quote
irenaka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Poszło info na fundację, chyba będzie Wam tak wygodniej. Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dzisiaj do mnie też dzwoniła Pani zainteresowana pudelkiem, skierowałam na numer podany na wątku. Quote
Recommended Posts