Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mrowa23']a maluch jest zgloszony?

bo moga byc problemy z wpuszczeniem, nas nawet nie chcieli od tak wpuscic do Wloclawka na stadion gdzie bylo duzo miejsca[/QUOTE]

Jeśli chodzi o nas to jesteśmy zgłoszeni.

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaa bo mi sie pokojarzylo ze jak szczeniak to za mlody (choc sama wystawiam w kl. szczeniat jedna panne swoja;) )

ktos wie czy bedzie wczesniej lista zgloszonych psow albo chociaz ilosciowo ?

Posted

[B]Jeden[/B] sędzia na całą [B]III grupę[/B]!!!!! Albo [B]mało [/B]psów zgłoszonych , albo się facet "zatrze" sędziując wszystkie teriery ;-) no chyba ,że organizatorzy w ostatniej chwili dorzucą część innemu sędziemu .

Posted

[B] Jeden[/B] sędzia na całą[B] III[/B] grupę !!!!!!!! Albo [B]mało[/B] psów zgłoszonych,albo facet się [B]"zatrze"[/B] sędziując wszystkie teriery ;-)
chyba ,że organizatorzy dorzucą komuś innemu część. No ale ....zobaczymy.

-------------------------------------------------------------
[URL]http://www.scottishteam.zafriko.pl/[/URL]

Posted

No to pewnie w tym roku tyle nie będzie albo sędziowanie będzie do bani. Zresztą wcale bym się nie zdziwiła :lol: po Krajowej Terierów w Raciborzu w wykonaniu tego Pana wybrałam CACIBówkę na Słowacji

Posted

hmmm....... ciekawa jestem kiedy zamierząją podać PLAN sędziowania ??? dziś już wtorek, a tu cisza . Wczoraj próbowałam się dodzwonic do odziału - bezskutecznie oczywiście - dziś włącza się poczta...........

potwierdzenia dalej nie mam :(

Posted

Mnie nic nie wyje. ;) Dzisiaj nikt nie odbierał telefonu, bo związek jest czynny w poniedziałki i piątki od 16:00 do 19:00. Ja kiedyś dostałam potwierdzenie 2 tygodnie po wystawie... nasza cudna poczta polska[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG]