KaRa_ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Cudne:loveu: teraz to dopiero widać jaka to Komeczka jest śliczna...no i widac jej prawdziwy kolor siersci taki miodowy;) Quote
Koma Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 bigos napisał(a):Ja tam nie chcę oglądać meczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oglądała i emocjonowała się razem z nami :cool3: bigos napisał(a):Ja obstawiam, że małe, pyszne ciasteczka:PROXY5: Brawo! :klacz: mila_2 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przepiękne zdjęcia Dziękujemy :loveu: KaRa_TC napisał(a):Cudne:loveu: teraz to dopiero widać jaka to Komeczka jest śliczna...no i widac jej prawdziwy kolor siersci taki miodowy;-) Dziękujemy :) Fakt, tamten aparat zawsze nieco zniekształca kolory :shake: Quote
Mi. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 śliczne zdjęcia!!!:-o :loveu: Naprawde piękne :) Mniam.... to ciasteczko.. chyba pójde do sklepu:evil_lol: super Quote
diabelkowa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mysle ze to jakies ciacha nie orzeszki a Komka cudo ahh moje slicznosci :loveu: <slini sie na widok Komy> Quote
Lucy* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 O żesz w morde... ja też mam taki ręczniczek.... ARABY TERORYSTY są wszędzie :shocked!: :shocked!: Quote
ajcka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Komeczka jest códowna.Wiecej fot,wiecej wiecej.:evil_lol: Pilnuj jej dobrze bo jest taka slicznosciowa ze bym ci ja podkradła. Byłyby z Tigrusią siostrzyczki.:cool3: Quote
Koma Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 justynia nie orzeszki ale orzeszkowe ciasteczka :loveu: Lucy no nie mogę kolejna osoba ma taki ręcznik :lol: właśnie przed chwilą Komka go z siebie zrzuciła :diabloti: ajcka więcej fot będzie jak ktoś je zrobi :eviltong: Lepiej swoją Tigrysicę pilnuj bo ja jestem na tygryski wyczulona :loveu: tylko kilka dzisiejszych profil hihi :lol: pańcia pańcia chodź zobacz no szybko! zobacz jakiś burek ośmiela się chodzić pod balkonem :evil_lol: nudziło mi się :lol: Quote
justynia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Koma napisał(a):justynia nie orzeszki ale orzeszkowe ciasteczka :loveu: No własnie takowe miałam na myśli (piecze się w formie takie "łupki" od orzeszków, potem robi się krem i napełnia orzeszki. Tak?), tylko nie wiedziałam jak się poprawnie nazywają :evil_lol: U nas się mówiło orzeszki :lol: Taaaakie smutne ślipka :loveu: Koma napisał(a): A to u góry, przywiązane do barierek, to jakaś osłona przed słońcem może? Tylko dla Komy jest przestrzeń do wsadzenia łebka :evil_lol:Koma napisał(a): Dziurkę na ogonek to Komka ma konkretną :evil_lol:Koma napisał(a): Ładniutka rameczka!Koma napisał(a): nudziło mi się :lol: Quote
bigos Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 OOOOjjjjjjjj, ooojjjjjjjjjjjj, ale śliczna mordeczka:loveu: no szybko! Ale sexy gaciorki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koma Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 justynia napisał(a):No własnie takowe miałam na myśli (piecze się w formie takie "łupki" od orzeszków, potem robi się krem i napełnia orzeszki. Tak?), tylko nie wiedziałam jak się poprawnie nazywają :evil_lol: U nas się mówiło orzeszki :lol: A to są akurat kupne ;) Nie mam bladego pojęcia jak się je robi, chociaż może kiedyś spróbuję ;) A to u góry, przywiązane do barierek, to jakaś osłona przed słońcem może? Tylko dla Komy jest przestrzeń do wsadzenia łebka Tak, to osłona przed słońcem, u nas w okolicy na co drugim balkonie można takie zobaczyć ;) A ta przestrzeń to akurat nbie byla celowa, tyle starczyło materiału, chociaż i tak pewnie coś by się podwinęło czy wycięło żeby mogła wyglądać :lol: Czego się dla kochanego psiaczka nie robi :roll: :evil_lol:Dziurkę na ogonek to Komka ma konkretną :evil_lol: Ładniutka rameczka! Taak, pańcia cięła :cool3: ciężko tak wyciąć żeby idealnie pasowało ;) dziękuję za komplemencik, to moja pierwsza rameczka :cool3: bigos napisał(a):[SIZE=4]OOOOjjjjjjjj, ooojjjjjjjjjjjj, ale śliczna mordeczka:loveu: [SIZE=2]Komka dziękuje :loveu: [SIZE=4]Ale sexy gaciorki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ba :lol: swoją drogą kiedyś myślałam żeby jej kupić koronkowe :eviltong: ale byłyby niepraktyczne ;) zaraz parę fotek Quote
KaRa_ Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Świetne poprostu swietne:lol: :lol: :lol: Też bym sobie tak pospała:razz: Quote
ajcka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Zobaczcie jaka bida, pies w schronisku na Paluchu w Wawie. Jest chyba b.podobny,jak braciszek,z pysia: Quote
Koma Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 proszę się nie nabijać z Komkowych majciochów :nono: ;) ajcka wiesz coś więcej o tym psiaku? :( Psy podobne do Komy czasem widuję, lecz co smutne- nigdy na spacerach lecz właśnie w schroniskach :( :( :( Quote
bigos Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Koma napisał(a): No ba :lol: swoją drogą kiedyś myślałam żeby jej kupić koronkowe :eviltong: ale byłyby niepraktyczne ;) Ja tam wolę barchanowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 maasz gitare? to akustyk ? jest cala czarna ?? tez taka mialam tylko bez twgo wyciecia ale sprzedalam na rzecz mojego golden retrievera hahaha :P ktorego nie mam ;] masz sliczna tapete w pokoju :DD no a KOmka to cuudo tak slodko spi taki aniolek ;) Quote
ajcka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 O psiaku nic nie wiem niestety,tylko jak zobaczyłam jego pysia to od razu zobaczyłam ze bardzo do twojej podobny.A taki biedak.:-( Quote
Koma Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 diabelkowa napisał(a): maasz gitare? to akustyk ? jest cala czarna ?? tez taka mialam tylko bez twgo wyciecia ale sprzedalam na rzecz mojego golden retrievera hahaha :P ktorego nie mam ;] masz sliczna tapete w pokoju :DD no a KOmka to cuudo tak slodko spi taki aniolek ;) To gitara mojego brata ;) Tak cała jest czarna, o szczególy mnie nie pytaj bo się nie znam :oops: ale później ją może obfocę to zobaczysz w calości ;) Mam nadzieję że ta "tapeta" jak najprędzej zniknie na rzecz nowej, prawdziwej tapety :lol: Szykuje się remoncik, może jeszcze w wakacje ;) Quote
simbik Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Koma napisał(a):popołudniowe leniuchowanie :sleep: Fotel najlepszym przyjacielem psa :evil_lol: . A ja znowu zgubiłam subskrypcje i się dziwiłam, że nie ma nowych fotek :razz: . Dobrze, że przeszukałam galerię :lol: . Quote
nathaniel Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Co do gitary to może być klasyk, bo ja mam klasyka z wcięciem ino że ruda jest ;) Dalej nic zagrac nie potrafię ale to szkopuł ;) Quote
Koma Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 No, odkopałam galeryjkę Komy z 9 strony :p z dzisiejszego spacerku Quote
Recommended Posts