Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bigos napisał(a):
Ja tam nie chcę oglądać meczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oglądała i emocjonowała się razem z nami :cool3:

bigos napisał(a):
Ja obstawiam, że małe, pyszne ciasteczka:PROXY5:

Brawo! :klacz:

mila_2 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
przepiękne zdjęcia

Dziękujemy :loveu:

KaRa_TC napisał(a):
Cudne:loveu: teraz to dopiero widać jaka to Komeczka jest śliczna...no i widac jej prawdziwy kolor siersci taki miodowy;-)

Dziękujemy :) Fakt, tamten aparat zawsze nieco zniekształca kolory :shake:

Posted

Komeczka jest códowna.Wiecej fot,wiecej wiecej.:evil_lol:
Pilnuj jej dobrze bo jest taka slicznosciowa ze bym ci ja podkradła. Byłyby z Tigrusią siostrzyczki.:cool3:

Posted

justynia nie orzeszki ale orzeszkowe ciasteczka :loveu:

Lucy no nie mogę kolejna osoba ma taki ręcznik :lol: właśnie przed chwilą Komka go z siebie zrzuciła :diabloti:

ajcka więcej fot będzie jak ktoś je zrobi :eviltong:
Lepiej swoją Tigrysicę pilnuj bo ja jestem na tygryski wyczulona :loveu:

tylko kilka dzisiejszych

hihi :lol:

pańcia pańcia chodź zobacz

no szybko!

zobacz jakiś burek ośmiela się chodzić pod balkonem :evil_lol:

nudziło mi się :lol:

Posted

Koma napisał(a):
justynia nie orzeszki ale orzeszkowe ciasteczka :loveu:
No własnie takowe miałam na myśli (piecze się w formie takie "łupki" od orzeszków, potem robi się krem i napełnia orzeszki. Tak?), tylko nie wiedziałam jak się poprawnie nazywają :evil_lol: U nas się mówiło orzeszki :lol:
Taaaakie smutne ślipka :loveu:
Koma napisał(a):

A to u góry, przywiązane do barierek, to jakaś osłona przed słońcem może? Tylko dla Komy jest przestrzeń do wsadzenia łebka :evil_lol:
Koma napisał(a):

Dziurkę na ogonek to Komka ma konkretną :evil_lol:
Koma napisał(a):

Ładniutka rameczka!
Koma napisał(a):

nudziło mi się :lol:

Posted

justynia napisał(a):
No własnie takowe miałam na myśli (piecze się w formie takie "łupki" od orzeszków, potem robi się krem i napełnia orzeszki. Tak?), tylko nie wiedziałam jak się poprawnie nazywają :evil_lol: U nas się mówiło orzeszki :lol:

A to są akurat kupne ;) Nie mam bladego pojęcia jak się je robi, chociaż może kiedyś spróbuję ;)

A to u góry, przywiązane do barierek, to jakaś osłona przed słońcem może? Tylko dla Komy jest przestrzeń do wsadzenia łebka

Tak, to osłona przed słońcem, u nas w okolicy na co drugim balkonie można takie zobaczyć ;) A ta przestrzeń to akurat nbie byla celowa, tyle starczyło materiału, chociaż i tak pewnie coś by się podwinęło czy wycięło żeby mogła wyglądać :lol: Czego się dla kochanego psiaczka nie robi :roll:

:evil_lol:Dziurkę na ogonek to Komka ma konkretną :evil_lol: Ładniutka rameczka!

Taak, pańcia cięła :cool3: ciężko tak wyciąć żeby idealnie pasowało ;) dziękuję za komplemencik, to moja pierwsza rameczka :cool3:

bigos napisał(a):
[SIZE=4]OOOOjjjjjjjj, ooojjjjjjjjjjjj, ale śliczna mordeczka:loveu:

[SIZE=2]Komka dziękuje :loveu:

[SIZE=4]Ale sexy gaciorki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No ba :lol: swoją drogą kiedyś myślałam żeby jej kupić koronkowe :eviltong: ale byłyby niepraktyczne ;)

zaraz parę fotek

Posted

proszę się nie nabijać z Komkowych majciochów :nono: ;)

ajcka wiesz coś więcej o tym psiaku? :( Psy podobne do Komy czasem widuję, lecz co smutne- nigdy na spacerach lecz właśnie w schroniskach :( :( :(

Posted

Koma napisał(a):

No ba :lol: swoją drogą kiedyś myślałam żeby jej kupić koronkowe :eviltong: ale byłyby niepraktyczne ;)

Ja tam wolę barchanowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

maasz gitare? to akustyk ? jest cala czarna ?? tez taka mialam tylko bez twgo wyciecia ale sprzedalam na rzecz mojego golden retrievera hahaha :P ktorego nie mam ;]
masz sliczna tapete w pokoju :DD no a KOmka to cuudo tak slodko spi taki aniolek ;)

Posted

diabelkowa napisał(a):

maasz gitare? to akustyk ? jest cala czarna ?? tez taka mialam tylko bez twgo wyciecia ale sprzedalam na rzecz mojego golden retrievera hahaha :P ktorego nie mam ;]
masz sliczna tapete w pokoju :DD no a KOmka to cuudo tak slodko spi taki aniolek ;)

To gitara mojego brata ;) Tak cała jest czarna, o szczególy mnie nie pytaj bo się nie znam :oops: ale później ją może obfocę to zobaczysz w calości ;)
Mam nadzieję że ta "tapeta" jak najprędzej zniknie na rzecz nowej, prawdziwej tapety :lol: Szykuje się remoncik, może jeszcze w wakacje ;)

Posted

Koma napisał(a):
popołudniowe leniuchowanie :sleep:

Fotel najlepszym przyjacielem psa :evil_lol: . A ja znowu zgubiłam subskrypcje i się dziwiłam, że nie ma nowych fotek :razz: . Dobrze, że przeszukałam galerię :lol: .