Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BORA']Też się uczymy chodzić bez smyczy :cool3:[/quote]
hihi z jedną różnicą- Twoja to jeszcze szczeniaczek a moja to dorosłe rozbrykane psisko :evil_lol:

a fotek nie ma :placz:

Posted

[quote name='Koma']hihi z jedną różnicą- Twoja to jeszcze szczeniaczek a moja to dorosłe rozbrykane psisko :evil_lol:

a fotek nie ma :placz:[/quote]:crazyeye::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Koma']hihi z jedną różnicą- Twoja to jeszcze szczeniaczek a moja to dorosłe rozbrykane psisko :evil_lol:

a fotek nie ma :placz:[/quote]
Jest też podobieństwo :lol: Moja to szczeniaczek, ale też nieźle rozbrykany :evil_lol:

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=blue]:krolik: Z okazji Dnia Zakochanych najlepsze życzonka dla Komci i Jej Pańci przesyła Gosia i Zwierzątka. [/COLOR][/SIZE][/B]
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#0000ff][IMG]http://www.madzik.pl/diddl/17.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][SIZE=5][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Jak spacerki bez smyczy?
Pewnie dobrze, tylko o zdjęciach zapomniałaś :mad:
Musisz uwiecznić jeden taki spacerek na zdjęciach i się nam wszystkim pochwalić postępami w nauce :lol:

Posted

Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia :buzi: :buzi: :buzi:

Postępy w nauce znów nieco utrudnione- tym razem prawdopodobnie ciążą urojoną :roll: [SIZE=1]Więcej napisałam na Behawiorze...[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
Bez smyczy była wczoraj na wieczornym spacerku na placu zabaw, tylko ciii ;) teren ogrodzony to nie ryzykowałam ganianiem za psem :lol:
Poza tym raczej biega z przypiętą linką .

Fotki będą jak się trochę pogoda poprawi bo jest ciemno, szaro, buro... nie zachęca do spacerów a co dopiero zdjęć :roll: :lol:

Posted

hihi no fakt ja "kocham" tą chlapę i przemoczone buty :evil_lol:
a Komka chodzi jak na szczudłach, panienka nie chce łapek pomoczyć, omija wodę jak może :lol:

Posted

hihi z pieszczotami to muszę ostrożnie bo pani weterynarz zabroniła :shake: :lol:

no ja mam nadzieję że może ją kiedyś sama poutulasz tylko nie wiem czy Ci się da, chyba że ją smakołykami przekupisz :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jak to ni ma?:shake:[/quote]
Ano ni ma :evil_lol:
ale jak poprosicie to może jutro się poświęcę i coś pstryknę :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Koma']Ano ni ma :evil_lol:
ale jak poprosicie to może jutro się poświęcę i coś pstryknę :lol: :evil_lol:[/quote]

No to ja ŁADNIE PROSZE:cool3:

Posted

[quote name='Koma'];)

[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/404/komalezy1kt.jpg[/IMG]
na życzenie :lol:[/quote]

Mam nadzieje,ze robiac zdjecie nie obudzilas Komeczki:razz: